![]() |
Re: discutii Satu Mare
defapt strada pe care se gandea veveve sa ne dam este cu totul si cu totul izolata... nu sunt case pe strada.. doar la capatul ei este o fabrica .. nimik mai mult..
|
va fi si pe aeroportul din satu mare un eveniment de tuning in viitorul apropiat
cam 40 de zile |
really.. 40 zile... aia vine pe la sfarsitu` lui iulie... da ce o sa fie mai exact.. ? thx
|
perfect ... o sa fie dupa bac .. :D
si eventual mai multe detalii dak aveti si dak se poate ... :) |
hm....interesant eu inca nu am auzit nimic.Oricum sa speram ar fii primu eveniment de genu! Inceputu ii greu baieti!!!! :)
|
este vorba daca bine stiu de festivalu Tuning&Stereo .....am auzit ca ii foarte tare! Sunteti singurii invitati din Romania... felicitari!!! Eu inca nu am avut norocu sa ajung dar sper in curand :)
|
Quote:
|
bah da mare ii linistea pe la voi , toti ati plecat in concediu?
|
cam mare liniste... am de gand sa dau un telefon pe la morga shi spital.. sa intreb.. nu`i nime p`acolo... :D wake up people.. !!!!
|
Pai sa stiti ca bine ati zis,cam mare linistea pe aici,toata lumea ii plecata in vacanta,poate mai pe la sfarsitul verii o sa apara...pana atunci numa bine......
|
Pai eu nu sunt plecat...Criwar nu este..Alex nui...holdo cred ca ii acasa...raul iara ( presupun). Cand merem la o bere? :D
|
asa cum zici snoopy....mai este lume si p-acasa. noi am fost data trecuta la bere cu raul si criwar....ar fi fain sa ne intalnim mai multi!
|
sa ne intalnim... da vad k tot vorbim.. shi ne intalnim nuku... ziceti o data stiu shi io sambata.. sau cand vreti.. shi sa zica fiecare dak poate merge.. shi atunci vedem cati suntem shi dak merita sa mergem... io zik k ar fi bine sambata seara sau eventual duminica.. asha la o bere (2,3,4,..) in orash... :D alte propuneri..???
|
Da Alex,bine zici,pai da si tu un tel.sau stiu eu da-ne id-ul de messenger sa putem vb si atunci ne putem intalni....asa am vb cu holdo si criwar si ne-am intalnit la o bere,doua......nu stiu cate au fost,voi stiti???:))holdo,criwar?
|
poi shi holdo si criwar au id-u meu.. da sa-l ai si tu.. e alex_2fast_4u ... de tel vb pe mess.. k cine stie cine ajunge sa ma sune dak il pun aci :D numai bine.. shi bafta cu noul motor..
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning