![]() |
Re: E39 - black bmw
Vezi aici am atasat eu un DIY pentru inele ! Maciulia tragi tare de ea si trebuie sa iasa !!
Arata bine husa :D https://forum.4tuning.ro/290-zona-teh...nd-tricks.html |
Quote:
In primavara / vara pun jante si suspensie ! ... astept sa apara oz futura sau keskin kt1 pe 18 ... am gasit bbs rc pe 17 de 8,5j dar mi se par mici .... :(... Cerculete am facut in parcare din poiana brasov (prima poza) celelalte poze sunt facute intr-o parcare cu plata din targoviste in apropierea unui manastiri ! |
Quote:
da .. trb sa iti zic cum am montat husa... abia daca am folosit elastecele alea albe :) dar tot trebuie sa mai trag de ea .... |
Chiar sunt curios cu husa !
Si eu trebuie sa montez inelele , le faceam azi daca nu ma chinuiam cu xenonul . |
fara suparare, e o intrebare nevinovata: ce va place asa mult la husele alea?
|
1 Attachment(s)
Quote:
ca idee cam asa vreau sa arate la final ... |
Ar fi ceva... dar fara husa :D Nu pot sa zic ca sunt urate, la SAX chiar imi place cum arata, dar parca nu e 100% de acolo...
|
Quote:
|
Quote:
LA MULTI ANI CRISTI SA AI UN AN MACAR CA ASTA DACA NU MAI BUN!!!! distractie placuta diseara:rolleyes2:joy::joy::joy: |
frumos BMW, vad ca este ceva lume pe forum din Targoviste
|
Quote:
mie unu imi plac brunetele :D:D:D:D |
Quote:
Quote:
Cristi cand ai timp da-mi un semn pe mess sa-mi zici cum ai prins husa :shock: |
Quote:
Pana la urma conteaza si CE blonda sau CE bruneta, nu? :-) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
am eu o vorba "DATE....SI LEPADATE" =))))) nu sunt FEMEI DE TINUT :))) :lol: :lol: fara suparare :D este doar o parere ! o bruneta mi se pare mult mai serioasa :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning