![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
Am vorbit deja o sa fie cameleon dar nu ca in poze ci mov(in mare parte)+albastru+cateva picatele de mov!!!!Jenti negre!!!:D
|
E vreo diferenta intre rolele Polini,Malossi,Stage6?(acelasi gramaj)!!!??
|
Scuzati lipsa dar nu am m-ai facut nimic pe la scuter de acum incolo urmeaza:X:X:D!!!!
Deci a dat caldura ce e foarte bine si bineinteles am inceput si proiectul(sau il continui)!!!! Maine schimbate arcurile variator(central si cele mici)!!! Reglat tacheti,supape,curatare carburator,transmisie verificata tot!!! Saptamana viitoare dau comanda noi da carene(pentru ca ale mele au suferit o problema),si o sa le si vopsesc!!!! Si ar m-ai trebui asa: Curea noua Role 8g Filtru benzina +aer nou Cauciuc spate nou Si putina benzina si aia e!!!Si sa vdm daca mai apare ceva in timp poate mai adaugam!!!Abia astept!!!!!Bafta allz!!!! |
Scuzati lipsa dar nu am m-ai facut nimic pe la scuter de acum incolo urmeaza:X:X:D!!!!
Deci a dat caldura ce e foarte bine si bineinteles am inceput si proiectul(sau il continui)!!!! Maine schimbate arcurile variator(central si cele mici)!!! Reglat tacheti,supape,curatare carburator,transmisie verificata tot!!! Saptamana viitoare dau comanda noi da carene(pentru ca ale mele au suferit o problema),si o sa le si vopsesc!!!! Si ar m-ai trebui asa: Curea noua Role 8g Filtru benzina +aer nou Cauciuc spate nou Si putina benzina si aia e!!!Si sa vdm daca mai apare ceva in timp poate mai adaugam!!!Abia astept!!!!!Bafta allz!!!!:twisted::twisted: |
Sa faci un video cu el sa vedem si noi cum merge :D . Bafta la proiect ;)
|
bafta multa:D
|
Multumesc tuturor!!!Cand o sa fie aproape finisat o sa va fac si video-ul!!!:D
|
Banele abia astept sa vedem cum ne mai surprinzi si de data asta!
Ti-am mai spus eu tie,tu investesti bani dar si foarte multa pasiune!Cea ce e un lucru important ,sper ca la vara sa fim toti "low" pentru a ne face remarcati! Bafta in continuare! |
Abia astept dar uite ce vreme e firar sa fie...si ma impiedica..:(!!!Dar nu ma las!!!
App il sti pe chiosse si-a pus set 80 ,carb 80,!!!:D!!!Deci e inca unu aranjat;))!!!Scz. de off! |
Pe rieju ala ,nu?!Bravo lui daca e asa inseamna ca incet incet o sa avem scutere potente!
Sa dea domnu sa il prind pe ala mov din targoviste ;)La pret ne-am inteles!Acum mai e o problema au avut accident niste preteni de familie si ai mei incep sa isi schimbe parerea dar tot ii conving:lol: |
Spor la treaba!!!!!
|
Foarte frumos scuterasul .. Bafta in continuare cu proiectul , sunt convins ca o sa iasa ceva misto si nu in ultimul rand rapid :D...
|
Frumos scuterul, chiar imii place:)
|
Quote:
|
AM avut jantele albe mai demult si se punea praful imediat si nu arata destul de bine!!!!Mc de idee!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning