![]() |
Re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate
si la consum :));)
zilele astea pun alte gume pe spate, la fel de data asta, si...mai am de remediat o mica problema - simeringul de la cardan ar trebui schimbat ca...lacrimeaza putin...si sa apuc sa mai fac cate ceva la interior (aici includ si finalul alarmei...) poate cotiera daca o sa am destui bani. |
ala e simeringul de la palier?
si eu sant programat marti dimineata sa il schimb, se pare ca varsta incepe sa isi spuna cuvantul... macar asa pun si volanta mai smechera |
la mine e putin slabit, si nu am chef sa pierd uleiul din cutie pe acolo.Si pe ala oricum as cam vrea sa il schimb...
daca schimbi volanta chiar nu vii la unguri? |
:))
am reusi dupa ce am schimbat conducta aia sa fac primii 100 de km cu mai putin de 15 litri, adica benzina de 60 de lei... si o sa primesc si cateva poze...noi |
desfiinteaz-o si atunci o sa mergi cu 0 lei 100 km :)) @Joke
|
daca o desfiintez, cand in cealata extrema, merge tot in motor...inainte macar curgea ceva si inapoi in rezervor, desi curgea mai mult pe afara...
|
in sfarsit merge bine masina...si incet incet ajunge sa fie asa cum trebuie...sper ca in curand sa reusesc sa refac si spoilerul fata, necesita o revopsire si folie de protectie, si...masina striga dupa o retapitare de INTERIOR...
in plus, cred ca voi reface putin traseul tobelor, ca sa nu mai pun silencere (si asa trage bine doar dupa 3500 rpm, din cauza rotilor, in 1 si 2...) sa nu mai sune chiar asa tare. |
sall,te-am vazut sambata trecuta prin fata pe la stadion,wai fain suna evacuarea aia:-),sa vezi cum se uita politia:D
|
as prefera sa nu...:) chiar asa tare...
|
Quote:
pussy :) :) |
iar ninge :((
|
as avea mare mare nevoie de un modul de geam electric de coupe ( e plasat pe macara - macaralele care sunt momentat pe masina sunt inainte de '95), cod piesa OEM -67628360057- nou e cam scump, si din ce am inteles, nu prea se poate repara...
daca vede cineva anuntul, si are,...multumesc anticipat... !!! |
Quote:
|
nu
uite-te pe codul de pe el:D difera fiindca coupe-ul mai are in plus functia de coborare a geamului cu 1 mm cand se deschide usa... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning