![]() |
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
Quote:
|
Quote:
Ma rog...in alta ordine de idei daca vrei garaj am unul....te costa vreo 300ron sa te faci membru ACR si gasim si un mare garaj de repari si TIR-uri nu numai Ascona ta...stii despre ce vorbesc ...si daca nu stii intreaba-l pe batranu` ala care se da drept fratele tau..:)) |
Re: Slobozia diverse
care ma lamureste si pe mine cand sunt LINIUTELE la constanta? sambata sau duminica?
|
duminica ... pe 3 mai
sambata este demonstratia lui culthard cu masina de F1 |
Quote:
|
Am inteles ca a aparut o masina tare la voi.Porsche?
|
vali...zi prezent:P
|
Da,avem un Porsche ...batrane,lauda-te pana nu vine Taifas :)
|
Bravo Vali, felicitari pt achizitie.. :D
chiar asteptam cateva detalii tehnice despre el! te-am zarit ieri prin orash cu el... insa n-am apucat sa-l admir :evil: ai fost ieri la legale?? |
Nu am fost la legale si cred ca am facut foarte bine . M-a sunat Dan si mi-a spus ca nu s-a mai tinut nimic :).
|
nu a fost la legale ... in schimb am fost eu ... degeaba ... ca nu s-au mai tinut ... s-au reprogramat in mamaia pe 1 iunie (asa s-a spus)
pacat ca au fost multe masini tari prezente acolo |
2 Attachment(s)
.....
|
Cand le-ai pus??
ca ieri dupa-amiaza nu le aveai montate pe masina.. :???: ai oprit la mine in fata blocului si sigur nu erau astea! oricum sa le stapanesti sanatos! arata mai bine fata de cele anterioare... :lol: |
nu sunt ale mele:(....da....eu zic sa ne rugam toti de dan sa mi le ofere cadou:))))tot jantele mele le am pe masina...le schimb curand...sa gasesc sa le vand ..si pe urma imi iau altele
a aparut si la mine o ultima modificare..si totusi asteptata de mult timp ..galerie ptr dublu corp cu carburatorul aferent ptr ea:P:)) si ....zic eu ceva putere:D... |
ma sa stapanesti sanatos carburatorul si galeria,iar jantele nu or sa se vanda niciodata chiar daca o sa le schimb vreodata :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning