![]() |
Re: BMW E30 170 cp vs. ...?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai daca va laudati in gura mare pe forum ca faceti si dregeti si nu va zice nimeni nimic. sincer era doar o chestiune de timp.
|
Quote:
Vinerea trecuta am numarat 30 de masini care nu s-au dat efectiv au stat pe dreapta, O replica fantastica la ursul lui jaka` "ba asta nu este ursul turbo cu mom la nr? Ba asta este ... dar dc este galben?!nu era albastru! vrea sa se duca cu el la RAR sa faca ITP-ul si daia a revopsit masina! Discutia poate continua cu lacrimi de ras..." |
Quote:
daca vroiau sa ne arda veneau usor ca in balamucul ala nu isi dadea seama nimeni... a venit ca a primit telefon...banuim si de la cine si o sa il mai gasim acolo.. oricum....SUSPENDAM...:)......( B.D. )...ne pregatim masinile pt tg secuiesc... |
Tg. secuiesc????
Vreau si eu ... sa nu pleci fara sa imi spui !!! Ai auzit ceva? Baga detalii ... |
1 Attachment(s)
Quote:
ps cum se cheam farul din poza si cati bani este are cineva ideie |
Quote:
am inteles ca pe 29 august... |
Quote:
|
Quote:
|
Mda, ma bag si eu in haita asta!;)
|
Am si eu loc in haita sau nu?vine si radu sigur....o sa fie mai rau ca la Tomberoanele din Sinaia :lol::lol:
|
Hai sa facem haita mare ... vine si fratele meu cu un pui de urs :D
|
o "tura" de noapte sambata.......:)..cu toate ca nu am mai facut nimic la masina...
vs e30 2,6 ( are slickuri omu:)...:).....1-1....imi ia o masina la plecare si nu il mai prind....distanta ramane cam asa.. vs e30 2,7 0-1.....juma de masina vs bertone 2,2 turbo:rolleyes2....2-0....cu 2 soferi diferiti, primul propietarul..sa zicem ca nu ste sa ii dea.. la 2-0 cu GALE...de grasutzu nu pot sa zic ca nu stie sa ii dea... |
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning