Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   diverse discutii si pareri pe subiect, propuneri (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/13837-diverse-discutii-pareri-subiect-propuneri.html)

SiLoTh 27-03-06 13:28

Re: diverse discutii si pareri pe subiect, propuneri

voi putea lua bilet de la intrare?

ZoliaT 27-03-06 14:44

da
biletele se pot lua doar de la intrare

teo911 27-03-06 14:52

Quote:

Originally Posted by teo911
S-a stabilit pana la urma in ce zi( 1 sau 2) o sa fie concursul de SQ? Mai aveti alte noutati, detalii legate de SQ?

Imi raspunde si mie cineva pls....sa stiu si eu macar cand sa chem lume...

ZoliaT 27-03-06 14:59

calificarile sambata si finala duminica

teo911 27-03-06 16:42

La ce ora sunt calificarile de sambata si cat costa participarea la sq?

NC 27-03-06 16:47

la 10 ar trebuie sa fiti acolo...cel putin asea cred eu.

ZerO_CooL 27-03-06 16:49

Mai aveti putina rabdare, pana cand va fi afisat programul intregului eveniment.

ra2 27-03-06 17:52

Quote:

Originally Posted by ZoliaT
da
biletele se pot lua doar de la intrare

da dc nu se pun in vanzare biletele si la firme de tuning din buc.? si asa se evita inbulzeala de la casa de bilete de la prisma :)

Hondarul 27-03-06 18:08

Quote:

Originally Posted by ra2
da dc nu se pun in vanzare biletele si la firme de tuning din buc.? si asa se evita inbulzeala de la casa de bilete de la prisma :)

Da, dar cum in Romania nu exista eveniment cu vanzare prealabila, la care sa fie biletele nefalsificate, prin vanzarea numai la fata locului vom putea evita acest lucru cat de mult putem. Nu in totalitate, dar macar la maximum. La Depeche Mode deja le-au falsificat.

ra2 27-03-06 18:17

aham....iote ca la chestia asta nu m-am gandit...asa e. ;)

sandrei 27-03-06 22:02

s-a inceput sirul de telefoane pt participanti??? ca eu tot lucrez ca nebunul la masina si nu stiu nimic...sa vin sa nu vin....:)

Hondarul 27-03-06 23:34

Da sefu, mai toata lumea a fost sunata. Iar cei care inca nu au primit nici o veste... ramane acelasi mesaj pentru toata lumea - in urma inscrierilor am ajuns la concluzia ca TOTI CEI INSCRISI SUNT INVITATI SA SE PREZINTE vineri 31 martie oricand in timpul zilei, pana la ora 19:00 pentru a pozitiona masinile in standuri si la locurile fiecaruia. Deci nu mai este necesara o telefonare in prealabil. TOATA LUMEA este rugata sa vina direct acolo, la Prisma 2, VINERI, PANA LA ORA 19:00.

sandrei 28-03-06 00:33

da sa traiti' ;) !!!

dany_let 28-03-06 08:16

Quote:

Originally Posted by Hondarul
Da sefu, mai toata lumea a fost sunata. Iar cei care inca nu au primit nici o veste... ramane acelasi mesaj pentru toata lumea - in urma inscrierilor am ajuns la concluzia ca TOTI CEI INSCRISI SUNT INVITATI SA SE PREZINTE vineri 31 martie oricand in timpul zilei, pana la ora 19:00 pentru a pozitiona masinile in standuri si la locurile fiecaruia. Deci nu mai este necesara o telefonare in prealabil. TOATA LUMEA este rugata sa vina direct acolo, la Prisma 2, VINERI, PANA LA ORA 19:00.

STAI CA ACUM NUMAI INTELEG...SA VIN ACOLO....???// SI SA ZICI CA NU IMI BAGI MASINA INAUNTRU...CE HAOS O SA FIE DACA TU ZICI AICI SA VINA TOATA LUMEA.....DACA VA COSTA MULT UN TELEFON VA SUN EU...MAI ZII O DATA NUMARU DE LA REDACTIE SA VA SUN...

Bogdan OCC 28-03-06 08:37

Scuze daca s-a mai discutat sau nu, dar ar fi misto sa fiti cu stickere`le in dinti si sa lipiti pe toate masinile care or sa ajunga pe acolo, cum fac si alte firme mari cand au evenimente mari ca acesta! :)

All times are GMT +2. The time now is 03:41.

- Copyright 2026 4Tuning