Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

bluey 25-06-06 14:35

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t.
mey..dk va intelegem , trecem cu vederea si incercam sa facem sa fie cat mai frumos nu e bine .,deci suntem prea tolomace si viteza.......dk stam cu gura p voi si incercam sa va atragem atentia sau sa salvam ce se poate incurkm si atunci iar verde...dk va dam una dupa cap si doua palme la oki suntem isterice si la revedere...kre e varianta corecta?:rolleyes2.....inteleg k femeile sunt d vina pt despartiri..dar FEMEIA?CEA DE LANGA tine ?aia cu ce e d vina?tot atata dati vina p noi.......:punch: :evil:

Total de acord cu Psycho.
Ori e lipsa de comunicare = femeia e de vina
ori sunt € la mijloc si din nou=femeia e de vina
A.m.v.t acum nu intelege gresit ne place sa se stea cu gura pe noi dar in liniste :)

aleks 27-06-06 10:54

Quote:

Originally Posted by Gabi
Frate, daca-ti povestesc ce mi s-a intamplat azi, fugi de la Bacau pana in Moldova, de cat ai rade :lol:

Cat despre "plans"... Who? When? Where? :peace:

ia uimeste-ma gabi, k ma faci curios :D

@a.m.v.t.: ana maria, nu dam vina pe voi, ti-am spus, uneori mai e si vina noastra, si ti-am explicat de ce...
nu-s texte, e realitate....

tehnodor 27-06-06 11:47

Din pacate nu poti sa uiti daca ai iubit-o cu adevarat :((

Spark 27-06-06 11:48

de uitat ... nu cred ...
dar potzi sa faci cumva sa treci peste ...
pentru ca viata merge inainte si tu trebuie sa mergi inainte cu ea ...

d3vilish_lips 27-06-06 16:20

...ce?....

Spark 27-06-06 16:31

ziceam ca :
daca ai iubit cu adevarat, este foarte greu daca nu imposibil sa uiti persoana respectiva
dar poti incerca sa ai o relatie cu altcineva , si poate pana la urma o sa ajungi sa o iubesti mai mult decat pe persoana precedenta
deci viata merge inainte cu sau fara acea persoana pe care ai iubit-o

e mai clar acuma ? sau nici acuma nu tare ? :lol:
sper totusi ca ai inteles ce am vrut sa zic ;)

d3vilish_lips 27-06-06 23:01

......hahahhahahahhaha imi cer scuze ptr acel post era proba dak am net ptr k lam avut oprit si imi aparea numai pagina insa nu si dak postam.....orikum am citit ce ai spus si iubirea e iubire dar nu e mereu vesnica.....

Gabi 27-06-06 23:12

Quote:

Originally Posted by tehnodor
Din pacate nu poti sa uiti daca ai iubit-o cu adevarat :((

Daca vrei, poti! Si nu neaparat s-o uiti, mai ales daca ai avut o relatie de lunga durata, ci s-o inlocuiesti, sa mergi mai departe. Daca te ingropi intr-o iubire pierduta, poti deveni pacient fidel la Balaceanca!

Eugen_TL 27-06-06 23:20

dupa cum am mai spus ...nu o uiti ci o inchizi bine de tot intr-o particica a inimii care cu greu se va mai deschide... imposibil sa uiti de tot..anumite clipe..nu uiti cand ai facut la WC ultima data si vrei sa uiti momente placuite...imposibil..! dar sa nu mai vrei ceva cu ea e posibil daca dai de alta :)

dexter_20 29-06-06 13:47

De uitat complet nu se poate!Pt ca sunt amintiri placute,si acelea raman.....stocate in chestia care pompeaza sange si in chestia din cap cu care trebuie sa gandim,DAR....vin si alte amintiri cu actuala care sunt mai frumoase,mai placute si tot asa. Viata merge inainte. Asa e de cand lumea si pamantul.

A.m.v.t. 29-06-06 14:41

adev E K ATUNCI KND AI P ALTICNEVA IESI CONSOLATA GATA DIN RELATIE...SAU CONSOLAT....si practic ti se rupe d fost/a...altfel....e mai greu...sau se poate si ceva d genul :te kinui bine sa salvezi c a ramas ,faci tot posibilul sa vezi dk mai merge ...vezi k intr-adevar nu se mai poate..si atunci treci mai departe..macar stii sigur k ai facut tot posibilul si nu se mai poate la modul concret....poate merge si asa...eu zic k da...ce poate iesi rau?ori e alba ori e neagra dar nu ramai cu indoiala aia amara in suflet k v-ati despartit si nu poti sa uiti..etc..e mai usor sa stii k o relatie e imposibila..treci mai usor peste ...

Leutzu_ 29-06-06 15:21

a.m.v.t ai dreptate.
PS. data viitoare incearca si tu sa scrii mai putin codat pt ca am stat 5 minute sa iti inteleg mesajul. ai mila de noi, ceilalti...

aleks 30-06-06 15:08

he heee messengerul asta
eu am intz din prima :D
nu-i pb, ea oricum asa si vorbeste, codat, asa k nu t gandi k la scris e altfel :)

bluey 30-06-06 18:46

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t.
adev E K ATUNCI KND AI P ALTICNEVA IESI CONSOLATA GATA DIN RELATIE...SAU CONSOLAT....si practic ti se rupe d fost/a...altfel....e mai greu...sau se poate si ceva d genul :te kinui bine sa salvezi c a ramas ,faci tot posibilul sa vezi dk mai merge ...vezi k intr-adevar nu se mai poate..si atunci treci mai departe..macar stii sigur k ai facut tot posibilul si nu se mai poate la modul concret....poate merge si asa...eu zic k da...ce poate iesi rau?ori e alba ori e neagra dar nu ramai cu indoiala aia amara in suflet k v-ati despartit si nu poti sa uiti..etc..e mai usor sa stii k o relatie e imposibila..treci mai usor peste ...

Asa... Si acum pune-te in locul celuilalt si spune-ne daca iti place.In locul celui(celei) parasit ,uitat usor , care iubeste o persoana careia i se rupe de el..Ce zici?? Mai este asa roza treaba???

dexter_20 30-06-06 20:18

Am fost eu in aceasta postura si nu e bine pt k it hurts a lot. Mai ales dupa o treaba de 1 an si 2 luni. Dar acum mi-a trecut si sunt 90% k nou.

All times are GMT +2. The time now is 09:16.

- Copyright 2026 4Tuning