![]() |
Re:
Quote:
|
Deja sunt vreo 2 SL55 , si a aparut si un SL 65 AMG,clar superioare 555(cred eu,nestiind exact ce se ascunde sub 555).
Voi banuiesc ca vorbiti de 555 ca fiind cea mai tare masina care se mai duce la o cursa la una la alta? Pacat ca nu se gaseste unu din cei cu SL-uri sa se bage la una la alta. |
Re:
Quote:
|
Si eu tot de constanta vorbesc ca exista masinile astea insa nu se baga la curse. Pacat ca nu se gaseste nici unu sa aiba o masina ca asta si sa se si bage.
|
MR!
cati cp are DTA ? asa intrebare intrebatoare! dc puteti sa rasp cei de la X-team!multumesc mult!sa vedem dc ai gasim un oponent pt el!:)) lumea stie despre ce e vb!cotetu la putere!
|
Re: MR!
Quote:
depinde de care DTA vb .... ca ... a fost odata ca niciodata ... o masina rosie ...care a vrut sa se faca cu unu din MR ... si ... aaaa nu nu nu nu ... cum sa ma fac eu cu masina aia ... ca e mult mai puternica ... macar puteai sa te dai asa ... de forma .. sa vezi cu cat ti`o iei ... si stii de ce zic mai andrei .... si ... ti`am mai zis ... de care DTA e vb ... !!! ca in constanta ... sunt peste 50 de masini ... cu DTA la numar ... :) |
je!
greseala mea este ca nu am precizat care DTA este!vb de calibra cati cp are atat vroiam sa stiu!si nu a fost frumos gestu tau din noaptea de inviere cand ai venit la noi la vila si am dat norok cu tine si u ai facut gestu ala de cacat!oricum :lol: vom vedea ce o iesi cu MR vs. X-team! :twisted: nu? v-am pupat!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
290 Km/h ! Am si poze ! MDN ... frate ... te certi cu mine pe capace de bere ! Mi-ai spus in seara aia de acum 1-2 luni ca nu stiai ce motor are. Vrajeala. 2 la mana ca erai \"tovarasul meu\"in noaptea de inviere ... sa fi fost influentat cumva de Bahus in seara aia ? Mi-ar parea rau sa cred asta. In fine. 3 la mana ... Daca CALIBRA DTA ( ca sa fiu mai exact ) vroia sa se faca cu cineva, trebuia sa caute o masinade vreo 200Cp ( Type R de ex ) nu sa vina la150Cp...intelegi? ca nu demonstreaza absolut nimik. Asa il iau si eu pe XXXXXXX cu <100Cp si imi bat joc de el si rad ... dar nu fac asta pentru ca satisfactia nu vine de la castigarea uneicurse cu o masina mult mai slaba ... ci atunci cand batzi la koor una mai tare . Dar se pare ca unii nu inteleg asta. Daca voi pregatitzi o surpriza - FOARTE BINE ! Si eu fac asta ( de surpriza e vorba )... si o fac din PASIUNE !!!!!! |
Adiiiiii STTTIIIIIIIEEEEEEEEEEEE :peace: :peace: :peace: :paper: :pelvic_th
|
Re:
Quote:
1) nu stiam ce poate masina .. si ce are sub capota 2)in seara de inviere eram eu beat ... si te contrazic .... imi controlam gesturile cat de cat ... cred ca ai vazut ca te salut pe strda ... te respect .. bv tie ... ai facut multe ... si stiu si asta ... 3)ai zis odata ca vb ceva cu mien ... si .... inca mai astept sa vb cu mien ... ceva`ul ala ... cred ca mai stii de la sala atunci ... Quote:
Bafta la toata lumea !!! |
Re:
Quote:
2) Cum adica iti controlai gesturile ? 3) Am sa vorbesc cutine , si numaicutine anumite chestii ... si poateai sa intelegi punctul meu de vedere... Discutam ... |
Re:
Quote:
numai la 2) ... cum imi controlam gesturile ... eram constient de ceea ce fac .. si de ceea ce zic ... + ca daca eram vreun bulan ... treceam pe acolo mai departe .. fara sa te salut ... fara nici f****`n c** ... si asa mai departe ... dar .. te`am vazut .. am oprit .. te`am saplutat .. am stat de vb .. at de cat .. si ,.., am uitat sa precizeze .. beat ... inca nu eram ... eram binedispus la ora aia .. :) beat ma fost dupa aia .. :) |
je!
arunca cartile pe fatza sau macar vb cu mine face2face dc ai sa imi zici ceva sa imi reprosezi cu toate ca noi2 nu stiu ce am avea de impartit in afara de strada care e pt toti!in rest toate bune si frumoase!:))
|
pe zi ce trece ma minunez tot mai mult .... dragosi parca ai 10 ani .... Andrei ( WRC - SAD ) parca ai 11 ani ...peu|@ magarului inceta-ti cu copilariile astea .... ca m-am data ,,, ca nu-am dat ,,, ca eram beat ca nu eram beat ,,, ca ca avea 100 de cai ca avrea 3 turbine ,,, frate a fost 1 mai , care a avut ceva de aratat a participat si a lasat impresie BUNA ,,, cine nu sa dat la 1 mai MUCHLES .... Scuze de OFF_TOPIC dar nu m-am putut abtine !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:23. |
- Copyright 2026 4Tuning