![]() |
Re: E92 - 325 - DJ 89 SMY - New car
pffwai de p**a mea cum arata !! :shock:
masina asta'i crima ! :yikes::yikes::yikes: ps: eu zic sa'i lasi jantele astea si sa le faci dunga rosie !!! |
ce ma enerveaza cand se da pagina si am pozele puse in urma:((
|
ar da mai bine dunga rosie zic eu...tu faci ce vrei :D
Nice Car ! :twisted: |
Quote:
|
apropo ca mi'am adus aminte ...spuneai ca suspensia este extraordinar de rigida :D ...dar si pe cealalta masina ai avut tot suspensie sport ...deci ar fi trebuit sa fie la fel nu !? :???:
|
superba masina .... felicitari!!! parerea mea - daca ai pune jantele ei de le-a avut cred ca ar fi mult mai frumoasa :p... este doar parerea mea :D
|
Arata intr-un mare fel masina :O.
Lasa-i jantele cu dunga alba ca da foarte bine. |
va multumesc frumos,ma bucur ca a iesit bine :P in legatura cu jantele...nu stiu ce sa spun,nu am decat sa le pun si pe alea sa vad cum arata si dupa aia sa compar:)
|
Quote:
|
cand nu pun poze cu masina,pune poze cu masina,cand pun poze cu masina,pune jantele alelalte,cand pun jantelel alelalte pune poze cu masina:)) nu ma mai grabiti cu jantele alea ca oricum de pus o sa le pun 100% deocamdata e frig,oricum nu am permis,nu are rost sa fac drumuri la service cand mai am de asteptp 1 luna pana sa ma plimb:P uriciosilor,inloc sa spuneti de poze dk sunt frumoase va luati de alte chestii
|
Quote:
|
=)) sex pe roti=)) daca dau quote la reply`u meu unde`s pozele le muta si pe ele aici pe pagina?:))
|
Quote:
|
frumoasa masina smiley...sa ai grija de ea si sa te fereasca Domnu' de tot felul de evenimente neplacute!
foarte frumoasa si simpla! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |
- Copyright 2026 4Tuning