![]() |
Re: Pascani
da,ar fi misto sa mergem insa pe mine ma tin bani,mai nou masina mea nu consuma numai benzina ci si alte lichide(ai masina,ai belele)...
|
eu inca nu am descoperit acest minunat beneficiu ''bagatul banilor in masina'' da sper sa il descopar si eu odata :D:D
ps: vezi k se supara ca o jignesti in public{masina}:lol: |
deci care merge maine la piatra neamt ?
|
eu nu pot.....trebs sa plec la tara....nu stiu cand ma intorc! :((((((
|
Sarbatori fericite!
La multi ani! |
SARBAUTORI FERICITE!!!!! LA MULTI ANI TUTUROR!!!!
|
De intalnit ...ne-am mai intalnit si vazut prin oras ..la o cafea ....da activitate pe forum ...pauza :D...e la moda in perioada asta
|
si.....ce mai ziceti.....ce mai faceti?
|
ce mai zicem,ce mai facem...
pai cautam sponsori in primul rand; apoi asteptam sa se incalzeasca ca sa mai facem cate ceva la masini; asteptam evenimente,primul cred ca o sa fie 4tuning days. |
hai hai..toata lumea in picioare..sus sus sus..anul 2011 este un an bun.. bun o **** :D uniti-va...si poate veniti si voi anu asta pe la evenimente si ca participati..nu doar vizitatori si asa va veti face remarcati..
hai cu onoarea bertone ;)) |
ne unim,ne unim,speram sa fie un an mai bun penrtu toti...
participanti la evenimente cam greu anul asta din cauza lipsei de bani...poate de la anul o sa incep/incepem sa participam,deci si anul asta vom fi spectatori. bafta si tie cu masina... onoarea bertone:)) |
primul eveniment va fi la Iasi pe 19-20martie-drift.
mai nou caut sponsori si pentru amenzi,ca se cam aduna...:lol:,si donez si o colectie de puncte de penalizare,nu e interesat nimeni? |
lasa k nu esti singuru...tui ceapa masiii...de viata...2 puncti pentru o amarata de centura :x :twisted::twisted: :D
|
dragii mei colegi....nu sunteti singurii...stati linistiti!!!
|
inseamna ca sunt rai caschetarii pe la voi....eu de la craciun merg fara numar pe fata (am fost si la suceava-piatra neamt plus pe la noi) si nici macar nu m-a oprit nimeni sa ma intrebe de sanatate macar:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning