Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131883-renault-r12-america-transformat-dacia-1300-a.html)

laurentiu-91 18-07-10 21:38

Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300

Quote:

Originally Posted by aysmen (Post 3521440)
In articolul ala era prezentata si masina lu' Nea Nicu....probabil l-au crezut ca are servo din fabrica...
era articolul pe topicul tau parca Silviu....

Articolul se refera la toate autoturismele renault 12 gordini care erau inzestrate cu asa ceva nu strict la cea a lu' Nea Nicu
Cu respect Laurentiu

BH 59 FIF 18-07-10 21:59

Nici un Renault 12 Gordini nu a fost dotat de catre fabrica cu servodirectie. Asta era ideea.

Xteam 27-07-10 21:59

Vreo noutate cu masina?Stima!

eurostyledacia 14-08-10 01:18

Quote:

Originally Posted by DACIA 1410 Valy Multescu (Post 3500427)
Cunosc franţuzoaica asta din '73 din USA ! Am văzut-o pe youtube
https://www.youtube.com/watch?v=kz4G8w-OrhY
Mai spre sfârşitul acestui video apare şi un RENAULT 12 BREAK galben model exact ca al lui Edy ! :D
Mai sunt încă 2 videoclipuri cu ea :D
https://www.youtube.com/watch?v=T-C4_4H_wiM&NR=1
https://www.youtube.com/watch?v=CaNby32ImmI

da deocamdata cam stau pe loc cu toate trei , nam mai facut nimica la ele , am de gand samptamina care vine sa ma apuc sai schimb semeringul de la fulie de distributie ca curge ca naiba, numai ce am primit din tara semering si garnitura capac, am sa fac poze sa le pun aici... merci mult .....

mm02zyj 14-08-10 02:52

sincer sa fiu pana acum 2 zile habar nu aveam de renault 12 ca arata asa. mai vedeam pe youtube filmari de la raly cu asa ceva dar credeam ca e tot dacie ca si a mea si ma tot intrebam oare ce motor ar putea avea in ea de merge asa, iar sunetul care il scotea era uimitor. sa ai bafta la ea ;)

eurostyledacia 12-09-10 08:54

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dani369 (Post 3495336)
Am citit tot topicul si sunt foarte impresionat. E bine ca in vremurile astea grele de la noi mai avem sansa sa ne mai bucuram cateodata. Multa bafta TzucuNY si succes in continuare cu Dacia. Succes si tie eurostyledacia. Facetine mandrii ca suntem romani. peace up

multumesc dani369 uite ca am mai avansat putin

Cosmin-SNR 12-09-10 11:36

Quote:

Originally Posted by eurostyledacia (Post 3652199)
multumesc dani369 uite ca am mai avansat putin

Am impresia ca ai gresit topicul...

dani369 13-09-10 16:18

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3652453)
Am impresia ca ai gresit topicul...

N-a gresit topicu....ai gresit u ca de obicei!!!! Daca o sa-l citesti o s vezi d c a scris asa. Nu stiu cei cu tn da intotdeauna ai cva d comentat.

eurostyledacia 13-09-10 20:24

Quote:

Originally Posted by dani369 (Post 3655412)
N-a gresit topicu....ai gresit u ca de obicei!!!! Daca o sa-l citesti o s vezi d c a scris asa. Nu stiu cei cu tn da intotdeauna ai cva d comentat.

man nush ce ai,tiam facut eu tie ceva ? calmeazate te rog si judeca inainte de a zice ceva ca sa treci de intelept mai bine nu zice nimica ,, mai cosmine cei cu tine,nu cred cai dat la buci prea bine,nu te mai lega de mine , c-am sa te fac de rushine, daca ai de comentat sa stii ca nu mam suparat dar mai zi ceva mai bun ca sa tragem un tutun, dute si te relaxeaza mergi si bei o timisoreana, de bei ursus asa mai rece nu ai sansa sa te frece, deci sa fii mai sigurat beao pe aia din banat, sper sati placa ...lol

andi_cimpean 13-09-10 22:53

Quote:

Originally Posted by eurostyledacia (Post 3655928)
man nush ce ai,tiam facut eu tie ceva ? calmeazate te rog si judeca inainte de a zice ceva ca sa treci de intelept mai bine nu zice nimica ,, mai cosmine cei cu tine,nu cred cai dat la buci prea bine,nu te mai lega de mine , c-am sa te fac de rushine, daca ai de comentat sa stii ca nu mam suparat dar mai zi ceva mai bun ca sa tragem un tutun, dute si te relaxeaza mergi si bei o timisoreana, de bei ursus asa mai rece nu ai sansa sa te frece, deci sa fii mai sigurat beao pe aia din banat, sper sati placa ...lol

Chill man!

Colegul de dinainte se referea la Cosmin... şi Cosmin te-a anunţat că ai greşit topicul pentru că totuşi, thread-ul este al lui TzucuNY!
Ai şi tu thread-ul tău pe care îţi poţi prezenta maşina.
Nu vă mai ofuscaţi aşa!

P.S. Cosmin este minor, aşa că nu-l mai învăţa la alcool! :lol:...

dani369 14-09-10 10:49

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3656339)
Chill man!

Colegul de dinainte se referea la Cosmin... şi Cosmin te-a anunţat că ai greşit topicul pentru că totuşi, thread-ul este al lui TzucuNY!
Ai şi tu thread-ul tău pe care îţi poţi prezenta maşina.
Nu vă mai ofuscaţi aşa!

P.S. Cosmin este minor, aşa că nu-l mai învăţa la alcool! :lol:...

Colegule eurostyledacia mia multumit pentru ca leam urat noroc si succes in ceea ce fac el si TzucuNY acolo (daca citesti in o pagina sau doua mai in spate la topic o sa vezi). E adevarat ca ii pe topicu' lui TzucuNY. Am zis de Cosmin pentru ca aproape in toate topicurile pe care leam citit avea ceva de comentat sau corecta pe cineva. Fara suparare da' asta-i adevaraul.

RRedman 14-09-10 10:53

Quote:

Originally Posted by dani369 (Post 3657014)
Colegule eurostyledacia mia multumit pentru ca leam urat noroc si succes in ceea ce fac el si TzucuNY acolo (daca citesti in o pagina sau doua mai in spate la topic o sa vezi). E adevarat ca ii pe topicu' lui TzucuNY. Am zis de Cosmin pentru ca aproape in toate topicurile pe care leam citit avea ceva de comentat sau corecta pe cineva. Fara suparare da' asta-i adevaraul.

Sunt multe specimene pe forumul asta...care dau sfaturi..fac ei pe desteptii..dar isi dau cu surubelnita'ntre ochi de "mesteri" ce sunt...

Prea mult offtopic..

Mihai90 16-09-10 14:58

1 Attachment(s)
foarte tare Bestia Portocalie....sper să nu-i faci vreun tuning românesc,las-o aşa cum e...să n-ajungă ca asta din poză

ynp_46 18-09-10 16:22

Quote:

Originally Posted by Mihai90 (Post 3662255)
foarte tare Bestia Portocalie....sper să nu-i faci vreun tuning românesc,las-o aşa cum e...să n-ajungă ca asta din poză

cateodata ma intreb daca chiar exista masinile astea:lol::lol::lol::lol::lol:

Sonny™ 18-09-10 17:52

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 3666689)
cateodata ma intreb daca chiar exista masinile astea:lol::lol::lol::lol::lol:

exista stai linistit, chiar destule....:)):))dar sa nu o dam in off...;)

All times are GMT +2. The time now is 04:41.

- Copyright 2026 4Tuning