Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DJ 02 NUE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131064-dj-02-nue.html)

15lda 09-04-10 15:18

Re: DJ 02 NUE

Imi place masina ta tine-o cat mai simpla felicitari.

RRedman 09-04-10 15:28

Quote:

Originally Posted by TzucuNY (Post 3261927)
F F frumos, i-mi place cu se aliniaza toate liinile, mai ales la capota. Vopseaua e de nota 10, sa ai grija de ea. 8)

Merci frumos, TzucuNY, 15lda.Am facut tot posibilul ca sa arate cat mai bine. In curand o sa apara noi update-uri la masina.
Momentan vreau sa fac motorul sa mearga cat mai bine, momentan are un mers neregulat, pare ca merge in 3 pistoane.Bujia de la pistonul 3 se uzeaza si cedeaza mult mai repede decat restul bujiilor.Cred ca o sa fiu nevoit sa desfac motorul, sa verific supapele, tijele de la culbutori si probabil ca, cu ocazia asta, am sa ii indepartez 2 mm din suprafata chiulasei pentru cresterea compresiei si sa-i bag set motor complet nou(ramane de vazut).
Simptomele date pana acum:
-fum albastru pe evacuare
-scaderea presiunii la ulei
-nu pare sa mai dea randamentul de putere ca inainte, pare putin mai lenesa.
Pentru motorul de 1.6, ce alte piese de firma(calitate) pot sa "bag" , in afara de cele de uzina?aici ma refer la pistoane, camasi, supape...etc...

RRedman 10-04-10 17:55

3 Attachment(s)
Noul volan, imbracat partial cu piele perforata:

D.Allecs 10-04-10 17:57

Foarte tare! E misto rau, de unde l-ai achizitionat si cat a fost:D

RRedman 10-04-10 18:19

Quote:

Originally Posted by D.Allecs (Post 3265168)
Foarte tare! E misto rau, de unde l-ai achizitionat si cat a fost:D

De la sectiunea Anunturi Auto....de la userul badea_laurentiu88.
Luni masina merge la doctor.Motorul are nevoie de o consultatie.Sa vedem ce uzura au piesele interne, poate schimb tot setul motor.Tocmai studiam oferta celor de la SetCar, ma intereseaza doar piese de calitate.

icstrem_no1 10-04-10 20:27

frumoasa si ingrijita masina...vopsea,motor,volan...super bv:)

b08ygs 10-04-10 20:39

Smecher rau de tot volanu:D arata foarte tipla:lol: o sa dea bine pe masina dar vezi ce faci cu sigla aia de reno ca parca nu e de acolo:-P sti la ce ma refer;)

RRedman 10-04-10 21:16

Quote:

Originally Posted by icstrem_no1 (Post 3265700)
frumoasa si ingrijita masina...vopsea,motor,volan...super bv:)

Merci,
Inca nu mi-am facut "damblaua" cu masina asta....mai am multe de facut la ea...

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 3265742)
Smecher rau de tot volanu:D arata foarte tipla:lol: o sa dea bine pe masina dar vezi ce faci cu sigla aia de reno ca parca nu e de acolo:-P sti la ce ma refer;)

O sa vad de o sa fac cu sigla aia:D...acum ma gandeam la modificari la interior.Vreau sa dispara galbenul ala de acolo.Tocmai ma gandeam la un interior de piele.Daca nu tot, macar stalpii si scaunele.O sa vad.Am o lista mare de cumparaturi pentru masina.Dar o sa le fac pe rand...
Aseara voiam sa-i dau foc....acum ma gandesc la alti bani investiti in ea...asa e cu Dacia.;)

RRedman 11-04-10 15:01

1 Attachment(s)
Astazi am achizitionat doua fete de usi, de fata, in stare foarte buna si un cheder de usa, de la unu' b08ygs, nu stiu daca il stiti.:lol:
Ale mele, cele din poza, au cartoanele corfite, si arata ca dracu'.Cele de pe spate arata foarte bine, nu e nevoie sa le schimb.
Dupa ce pun la punct motorul, ma axez pe reconditionarea interiorului.Dupa ITP, trecem la suspensie, pasaje si jante.
Dupa ce o sa pun masina la punct si o sa arate cum vreau, torn benzina si ii dau foc!:lol:

bolidu' 11-04-10 18:52

Ai montat volanul?eu zic ca nu se preteaza deloc p dacia ca o sa dai cu mainile peste blocul de semnale si lumini.si eu am montat unul asemanator si era tare incomod!are butucul prea scurt!

RRedman 11-04-10 19:05

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 3268176)
Ai montat volanul?eu zic ca nu se preteaza deloc p dacia ca o sa dai cu mainile peste blocul de semnale si lumini.si eu am montat unul asemanator si era tare incomod!are butucul prea scurt!

Inca nu l-am montat, eu sunt la Bucuresti, masina este la Craiova.Ai dreptate, butucul este scurt.Dar exista doua variante de rezolvare>cu un feon industrial, curbate manetele de semnalizare si lumini, varianta pe care a adoptat-o si vechiul propietar si a functionat foarte bine.Si a doua varianta este sa ii schimb butucul cu unul mai lung, pe care il am deja acasa.

bolidu' 11-04-10 19:35

Eu te-as sfatui sa schimbi butucul!

1310 11-04-10 19:55

eu as zice sa pui bloc de lumini de nova/supernova :D

RRedman 11-04-10 20:00

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 3268342)
Eu te-as sfatui sa schimbi butucul!

O sa vad exact la montaj....in mod normal ar trebui sa functioneze varianta cu indoirea manetelor, dar daca nu, o sa-i schimb butucul, nu e o problema chiar asa de grava.:D
Quote:

Originally Posted by 1310 (Post 3268409)
eu as zice sa pui bloc de lumini de nova/supernova :D

Am avut 2 pana acum, din pacate au cedat foarte repede.Oricum trebuie sa imi schimb blocul de lumini, care a murit vineri seara.O sa chem si un electrician, sa studieze putin circuitul, poate exista alta cauza pentru decesul a 4 blocuri de lumini, de-a lungul celor 15 ani ai masinii.Personal, cred ca au cedat din cauza calitatii inferioare a pieselor.

Alex_19Mig 12-04-10 13:54

Cat a costat tapitatul?
Unde lai facut?
Ma poti ajuta si pe mine cu un tapitat?

All times are GMT +2. The time now is 22:29.

- Copyright 2026 4Tuning