![]() |
Re: DJ 02 NUE
Imi place masina ta tine-o cat mai simpla felicitari.
|
Quote:
Momentan vreau sa fac motorul sa mearga cat mai bine, momentan are un mers neregulat, pare ca merge in 3 pistoane.Bujia de la pistonul 3 se uzeaza si cedeaza mult mai repede decat restul bujiilor.Cred ca o sa fiu nevoit sa desfac motorul, sa verific supapele, tijele de la culbutori si probabil ca, cu ocazia asta, am sa ii indepartez 2 mm din suprafata chiulasei pentru cresterea compresiei si sa-i bag set motor complet nou(ramane de vazut). Simptomele date pana acum: -fum albastru pe evacuare -scaderea presiunii la ulei -nu pare sa mai dea randamentul de putere ca inainte, pare putin mai lenesa. Pentru motorul de 1.6, ce alte piese de firma(calitate) pot sa "bag" , in afara de cele de uzina?aici ma refer la pistoane, camasi, supape...etc... |
3 Attachment(s)
Noul volan, imbracat partial cu piele perforata:
|
Foarte tare! E misto rau, de unde l-ai achizitionat si cat a fost:D
|
Quote:
Luni masina merge la doctor.Motorul are nevoie de o consultatie.Sa vedem ce uzura au piesele interne, poate schimb tot setul motor.Tocmai studiam oferta celor de la SetCar, ma intereseaza doar piese de calitate. |
frumoasa si ingrijita masina...vopsea,motor,volan...super bv:)
|
Smecher rau de tot volanu:D arata foarte tipla:lol: o sa dea bine pe masina dar vezi ce faci cu sigla aia de reno ca parca nu e de acolo:-P sti la ce ma refer;)
|
Quote:
Inca nu mi-am facut "damblaua" cu masina asta....mai am multe de facut la ea... Quote:
Aseara voiam sa-i dau foc....acum ma gandesc la alti bani investiti in ea...asa e cu Dacia.;) |
1 Attachment(s)
Astazi am achizitionat doua fete de usi, de fata, in stare foarte buna si un cheder de usa, de la unu' b08ygs, nu stiu daca il stiti.:lol:
Ale mele, cele din poza, au cartoanele corfite, si arata ca dracu'.Cele de pe spate arata foarte bine, nu e nevoie sa le schimb. Dupa ce pun la punct motorul, ma axez pe reconditionarea interiorului.Dupa ITP, trecem la suspensie, pasaje si jante. Dupa ce o sa pun masina la punct si o sa arate cum vreau, torn benzina si ii dau foc!:lol: |
Ai montat volanul?eu zic ca nu se preteaza deloc p dacia ca o sa dai cu mainile peste blocul de semnale si lumini.si eu am montat unul asemanator si era tare incomod!are butucul prea scurt!
|
Quote:
|
Eu te-as sfatui sa schimbi butucul!
|
eu as zice sa pui bloc de lumini de nova/supernova :D
|
Quote: