Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Întâlnirile comunităţii 4TuningRO Craiova, duminica, la ora 17:00 @ aeroport (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/128931-intalnirile-comunitatii-4tuningro-craiova-duminica-ora-17-00-aeroport.html)

giny 15-07-09 18:30

Re: Întâlnirile comunităţii 4TuningRO Craiova

de baut cand dati?:lol:

Cataaa_ 15-07-09 18:31

pe mine rau de tot , am luat 6.30 la romana :(
unde vrei sa intrii ?
@giny - destul de curand , sa scap si eu de ate si de pastile si ma fac praf :))))

FLN* 15-07-09 19:24

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2488477)
unde vrei sa intrii ?
@giny - destul de curand , sa scap si eu de ate si de pastile si ma fac praf :))))

tot 6,30 am luat si eu :))) eu dau la politie nu prea ma intereseaza media de la bac :) ..dar bag dosarul si la drept :)

donbaxter 15-07-09 21:15

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2488477)
unde vrei sa intrii ?

ce-ai patit??? :-? scandal ceva?

Quote:

Originally Posted by FLN* (Post 2488571)
tot 6,30 am luat si eu :))) eu dau la politie nu prea ma intereseaza media de la bac :) ..dar bag dosarul si la drept :)

cu media asta?? gabore...u ne urmaresti ??? :-?

Cataaa_ 15-07-09 21:46

scandal mare boss , dar nu e nimic , am certificat medico`legal , lucrurile o sa se indrepte....

app , si eu vruiam sa dau la ofiteri , dar m`am razgandit , era chiar aiurea ziua sa dau amenzi si noaptea sa iau :-?

FLN* 15-07-09 23:12

cu media asta?? gabore...u ne urmaresti ??? :-?[/QUOTE]

mah ...am ajuns la concluzia ca impotriva lor(a gaborilor) e greu ....asa ca ma dau cu "draq" si cand am ocazia il ***** ,eu nu vreau sa dau amenzi ...vreau sa intru la interventii...

Shiro 17-07-09 09:17

Daca sunt in Craiova duminica vin si eu.

t1grul 17-07-09 19:05

eu nu pot sa ajung...plec la mare...

have fun!

sezione91_blue 17-07-09 23:40

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 2493844)
eu nu pot sa ajung...plec la mare...

have fun!

Distactie placuta ! Abea m-am intors e super are admosfera :D
Duminica ceva? Ora? Loc ?

Gabi 18-07-09 02:27

Ora 21:00, la Steaua Nordului, pe centură. Eu s-ar putea să lipsesc, că azi s-a înnecat un prieten la mare şi... este în comă, în spital, la Constanţa, şi este foarte posibil ca mâine dupămasă să plec şi eu. Oricum maşina n-o am, că plecă frate-meu din seara asta cu ea.

donbaxter 18-07-09 09:52

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2494488)
Ora 21:00, la Steaua Nordului, pe centură. Eu s-ar putea să lipsesc, că azi s-a înnecat un prieten la mare şi... este în comă, în spital, la Constanţa, şi este foarte posibil ca mâine dupămasă să plec şi eu. Oricum maşina n-o am, că plecă frate-meu din seara asta cu ea.

imi pare rau pt pretenul tau! sper sa isi revina!

sezione91_blue 18-07-09 12:16

Quote:

Eram in zona cand s-a intamplat chestia... foarte nasol... plus ca tipu venise cu niste amici de-ai mei :cry: Sper sa se faca bine cat mai repede:cry:

myky99 18-07-09 12:18

Quote:

Multa sanatate!:cry:

dydy-andrey 18-07-09 20:52

sanatate...

mersi sezione pt pm`uri, dar deocamdata nu am permis, deci, nu am cu ce venii :D

eh, mai astept si eu inca 2 ani si apoi, cu siguranta, voi fi prezent la toate meet`urile din craiova...

va salut!

ME.Beast 19-07-09 14:58

mai are cineva vre-un loc?
pentru că eu iar rămân pe dinafară...
(:

All times are GMT +2. The time now is 02:02.

- Copyright 2026 4Tuning