![]() |
Re: Prezentati-va!
@pop_ciprian_zet@ Bine ai veni !!
|
Nume : Catalin
Nik : vandam Ocupatie : elev si disperat dupa tuning Masina : numa la 18 ani Mess : [email protected] |
salut.
eu sunt Mircea. porecle ori nu am, ori nu stiu eu de ele.... :P am 23 de ani, si sunt inspector de asigurari (nu daune). masina: opel astra f caravan, 1992, 1.6i... cam lenesa de altfel, da asta e, alta n-am :) si, desi suna ciudat... habar nu am sa pun poze :)) |
sa faci bine sa treci pe daune :D
bine ai venit |
3 Attachment(s)
am reusit sa pun si niste poze... is mai vechi, si masina e cam murdara, dar nu le gasesc pe alea noi.... tre sa fac ordine pe hard....
oricum, o sa revin cu unele ok cat se poate de repede... |
Quote:
|
Un calduros Bine Ati Venit! tuturor noilor sositi pe forum, sper sa va simtiti bine si sa va fie de folos! pt nelamuriri sau probleme va rog adresati-va mie sau lui WOB pe mesaj privat (click pe nume, si de acolo) si va vom ajuta :).
|
wellcome
si Idem la ce a zis Vlad |
4 Attachment(s)
am revenit cu poze mai recente... din excursia la munte... :)
|
frumoasa masinutza si interesanta culoarea :)
|
2 Attachment(s)
Noi poze cu masina si mici modificari aduse.
|
Quote:
frumos frumos.....as recomanda jante mai maricele(hai ca poti,ca doar lucrezi la RMB:P),mai sunt cativa baieti prin Cluj care te-ar putea ajuta cu kit exterior,masina asta merita si o evacuare sport(chiar stiu una de vanzare)va suna bestial,oricum,cougarul e o masina subestimata din multe puncte de vedere. Te-am vazut de ceva vreme in parcare la Cora(de fapt doar masina)....nu avea inca colantul pe ea |
jantele urmeaza sa fie schimbate azi, dar nu pun mai mari de 16, pentru ca si asa am anvelope de 50 si se simte fiecare groapa , ce sa mai zic de bucsi si telescoape , saracele sper sa mai reziste la ce drumuri avem la noi. ca si kit exterior nu vreau sa schimb nimic, e prea frumoasa asa ca sa o stric.
Dar urmeaza sa iau si un filtru sport si o evacuare, asta in cazul in care nu o vand pana atunci. |
1 Attachment(s)
interesant.. ce motor are pe el? mie mi se pare ca seamana destul de mult vopseaua si look-ul cu cel de pe 407 silhouette... :) sa ai bafta de el!
|
Pai de acolo am luat ideea, si imi place foarte mult cum a iesit.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning