Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 06-10-10 16:50

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 3700391)
pretul pentru doua stopuri spate pentru un renault 5? ( sau renault super 5 an 1987, ca sa nu crezi ca este modelul vechi)

Salut,
daca erai mai precis cu ce anume doresti sa faci cu acele stopuri as fi putut pune si eu un pret orientativ.

B XX ADI 06-10-10 20:21

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

toata sticla stopului

MihaiS 07-10-10 11:32

1 Attachment(s)
asa ceva la un opel vectra a se poate si pret

Sebastian.C 07-10-10 11:37

2 sticle clare pentru faruri de Vento? Pot sa iti trimit sticle pentru matrita....

hadpeter 07-10-10 15:37

Quote:

Originally Posted by B XX ADI (Post 3707862)
toata sticla stopului

Tot nu esti destul de explicit ! Doresti reconditionare (restaurare la original ?) sau tuning (modificare geam culori-etc ?). Pret informativ 200/set.

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 3709154)
asa ceva la un opel vectra a se poate si pret

Imi pare rau dar nu vad poza deci nu ma pot exprima.

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 3709168)
2 sticle clare pentru faruri de Vento? Pot sa iti trimit sticle pentru matrita....

Se poate 200/set.

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 09-10-10 07:41

18 Attachment(s)
Up la produsele pentru daciute !

Intre timp :
- Executat geamuri de far MITSUBISHI PAJERO o lucrare complexa si foarte reusita
- Reconditionat carcasa de far si executat geam far Renault Safrane

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 16-10-10 19:15

48 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !!

Intre timp :
- Executat geam semnalizator clar Wv POLO
- Curatat faruri Mercedes E-Classe
- Executat lucrare custom = inlocuit portacaliul in clar mat cu gravaj Xv POLO
- Curatat faruri Mercedes E-Classe
- Polish far Audi A6
- Reconditionat stop bara Mitsubishi Pajero
- Reconditionat stop bara Opel Vivaro
- Reconditionat semnalizator Bmw Seria 3
- Curatat far Daf
- Polish faruri Wv Passat 3B

Setul de lupe A6 H7 Hella si-au gasit parinte in schimbul lor au venit un set de lupe bi-xenon in stare excelenta cu masti cu tot pe D2S.
Alte proiecte interesante pe drum !

Stima
Hadobas Peter

cristi.mk4 17-10-10 18:54

buna ziua am si eu o rugaminte la dumneavoastra....

am 2 faruri de golf 4.....as vrea sa mi le vopsesc inauntru pe negru ma puteti ajuta?? si la ce pret
Sunt din baiamare

astept Pm
va multumesc.

hadpeter 18-10-10 18:19

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 3734941)
buna ziua am si eu o rugaminte la dumneavoastra....

am 2 faruri de golf 4.....as vrea sa mi le vopsesc inauntru pe negru ma puteti ajuta?? si la ce pret
Sunt din baiamare

astept Pm
va multumesc.

Salut,
ai PM !

Chriss-T 21-10-10 21:52

ma intereseaza si pe mine daca poti sa-mi faci niste faruri clare de vento si stopuri degolf 3 sa le dai un model...sunt stock(am golf 3 cu bot de vento).mersi.

hadpeter 23-10-10 19:29

46 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 3746908)
ma intereseaza si pe mine daca poti sa-mi faci niste faruri clare de vento si stopuri degolf 3 sa le dai un model...sunt stock(am golf 3 cu bot de vento).mersi.

Salut,
200 set-ul de geamuri clare Vento iar la stopurile de golf nuprea inteleg ce anume doresti, probabil daca ai fi un pic mai explicit ti-as putea lasa si un pret aproximativ.

Up^^ la produsele de Daciute !

Intre timp:
- Update cu geamurile clare Passat B4 (montate)
- Reconditionat stop Peugeot 307
- Reconditionat stop Honda CRV
- Executat geam proiector A6
- Reconditionat stop bara Landrover
- Montat cu ajustari considerabile proiectoare Asia G3 bi-xenon Ford Mondeo
- Un retrofit cu kitul de lupe A6 (Low) Passat B4 pe faruri Fk tuning ( o lucrare pe cat de complexa pe atat de complicata si nu fara incidente, degete pansate si muuuuuulta manopera dar cu un happy end )

Setul de lupe bi-xenon in stare excelenta cu masti cu tot pe D2S isi asteapta clientul !

Stima
Hadobas Peter

Chriss-T 23-10-10 21:17

Stopurile mele sunt asa:
http://media.publi24.ro/large/201008...a82a733024.jpg
si eu vreau asa -> http://images5.okr.ro/auctions/2009/...-1-215_300.jpg
sau asa -> https://www.4tuning.ro/images/Vand-st...lf-3-clare.jpg

matheo66c 24-10-10 16:38

Salut..poti sa faci geamurile clare pentru lampile spate de la logan ?

Bafta :)

Nastase Bogdan 24-10-10 20:36

8 Attachment(s)
Salutare:-)
Te-am sunat acum cateva zile in urma pentru niste triple de E30..si trebuia sa-ti pun poze ca sa-mi spui daca se pot face si un pret;)

Primele 2 poze sunt triplele mele sock si apoi in celelalte asa cum le-as dorii;)..geamul sa fie clar ca il foliez eu cu negru apoi:idea:

Astept raspuns:-)

hadpeter 24-10-10 21:24

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 3751285)

Legat de stopuri ... imi ceri un look pe care nu-l pot obtine prelucrat de mana. Cu ce pot eu sa te ajut de exemplu ar fi inlocuitul partii potocalii cu unul clar mat ( ca stopurile de Opel Manta din pozele de mai sus ).
Pret estimativ pentru acest gen de prelucrare este de aprox 90 roni/set.

O seara placuta.

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3752858)
Salut..poti sa faci geamurile clare pentru lampile spate de la logan ?

Bafta :)

Salut,
imi pare rau dar nu ma mai ocup de stopuri de Logan, sunt destule modele aftermarket ieftine.

O seara buna.

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3753471)
Salutare:-)
Te-am sunat acum cateva zile in urma pentru niste triple de E30..si trebuia sa-ti pun poze ca sa-mi spui daca se pot face si un pret;)

Primele 2 poze sunt triplele mele sock si apoi in celelalte asa cum le-as dorii;)..geamul sa fie clar ca il foliez eu cu negru apoi:idea:

Astept raspuns:-)

Salut,
da tin minte conversatia si legat de executia acelui geam clar binenteles ca se poate face dar acel look cromat ( in interiorul stopului nu pot vopsii crom si nu tine nici folierea din cauza dimensiuniilor mici a modulelor ) - dupa cum am spus si lui Criss-T ca nu pot efectua acel look cromat.
Pret pentru prelucratul celor 2 stopuri 200 lei (executat geam clar si montat definitiv).

O seara placuta.

Stima
Hadobas Peter

All times are GMT +2. The time now is 08:15.

- Copyright 2026 4Tuning