![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
daca erai mai precis cu ce anume doresti sa faci cu acele stopuri as fi putut pune si eu un pret orientativ. |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
toata sticla stopului
|
1 Attachment(s)
asa ceva la un opel vectra a se poate si pret
|
2 sticle clare pentru faruri de Vento? Pot sa iti trimit sticle pentru matrita....
|
Quote:
____________________________________ Quote:
____________________________________ Quote:
Stima Hadobas Peter |
18 Attachment(s)
Up la produsele pentru daciute !
________________________________ Intre timp : - Executat geamuri de far MITSUBISHI PAJERO o lucrare complexa si foarte reusita - Reconditionat carcasa de far si executat geam far Renault Safrane Stima Hadobas Peter |
48 Attachment(s)
Up^^ la produsele pentru daciute !!
_____________________________________ Intre timp : - Executat geam semnalizator clar Wv POLO - Curatat faruri Mercedes E-Classe - Executat lucrare custom = inlocuit portacaliul in clar mat cu gravaj Xv POLO - Curatat faruri Mercedes E-Classe - Polish far Audi A6 - Reconditionat stop bara Mitsubishi Pajero - Reconditionat stop bara Opel Vivaro - Reconditionat semnalizator Bmw Seria 3 - Curatat far Daf - Polish faruri Wv Passat 3B Setul de lupe A6 H7 Hella si-au gasit parinte in schimbul lor au venit un set de lupe bi-xenon in stare excelenta cu masti cu tot pe D2S. Alte proiecte interesante pe drum ! Stima Hadobas Peter |
buna ziua am si eu o rugaminte la dumneavoastra....
am 2 faruri de golf 4.....as vrea sa mi le vopsesc inauntru pe negru ma puteti ajuta?? si la ce pret Sunt din baiamare astept Pm va multumesc. |
Quote:
ai PM ! |
ma intereseaza si pe mine daca poti sa-mi faci niste faruri clare de vento si stopuri degolf 3 sa le dai un model...sunt stock(am golf 3 cu bot de vento).mersi.
|
46 Attachment(s)
Quote:
200 set-ul de geamuri clare Vento iar la stopurile de golf nuprea inteleg ce anume doresti, probabil daca ai fi un pic mai explicit ti-as putea lasa si un pret aproximativ. _____________________________________ Up^^ la produsele de Daciute ! _____________________________________ Intre timp: - Update cu geamurile clare Passat B4 (montate) - Reconditionat stop Peugeot 307 - Reconditionat stop Honda CRV - Executat geam proiector A6 - Reconditionat stop bara Landrover - Montat cu ajustari considerabile proiectoare Asia G3 bi-xenon Ford Mondeo - Un retrofit cu kitul de lupe A6 (Low) Passat B4 pe faruri Fk tuning ( o lucrare pe cat de complexa pe atat de complicata si nu fara incidente, degete pansate si muuuuuulta manopera dar cu un happy end ) Setul de lupe bi-xenon in stare excelenta cu masti cu tot pe D2S isi asteapta clientul ! Stima Hadobas Peter |
Stopurile mele sunt asa:
http://media.publi24.ro/large/201008...a82a733024.jpg si eu vreau asa -> http://images5.okr.ro/auctions/2009/...-1-215_300.jpg sau asa -> https://www.4tuning.ro/images/Vand-st...lf-3-clare.jpg |
Salut..poti sa faci geamurile clare pentru lampile spate de la logan ?
Bafta :) |
8 Attachment(s)
Salutare:-)
Te-am sunat acum cateva zile in urma pentru niste triple de E30..si trebuia sa-ti pun poze ca sa-mi spui daca se pot face si un pret;) Primele 2 poze sunt triplele mele sock si apoi in celelalte asa cum le-as dorii;)..geamul sa fie clar ca il foliez eu cu negru apoi:idea: Astept raspuns:-) |
Quote:
Pret estimativ pentru acest gen de prelucrare este de aprox 90 roni/set. O seara placuta. _____________________________________ Quote:
imi pare rau dar nu ma mai ocup de stopuri de Logan, sunt destule modele aftermarket ieftine. O seara buna. _____________________________________ Quote:
da tin minte conversatia si legat de executia acelui geam clar binenteles ca se poate face dar acel look cromat ( in interiorul stopului nu pot vopsii crom si nu tine nici folierea din cauza dimensiuniilor mici a modulelor ) - dupa cum am spus si lui Criss-T ca nu pot efectua acel look cromat. Pret pentru prelucratul celor 2 stopuri 200 lei (executat geam clar si montat definitiv). O seara placuta. Stima Hadobas Peter |
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning