![]() |
Re: E46 - Mission Carbon
Quote:
prea dur !!! omu se chinuia de mult sa o vanda .. acu mai conteaza cui a dat-o ? intradevar pacat ca a ajuns pe mainile unei femei... dar asta e ce sa ii faci .. baiatu sunt convins ca o sa ne surprinda cu ceva mai frumos !! |
Quote:
e ridicol! nu este vorba de un jeg de 1000-2000 eur. e vorba de o masina care se vinde greu. nu imi spune tu ce ai face tu. tu nu esti in situatia asta. mai bine nu ziceai nimic decit commentul asta AIUREA! |
Quote:
PUNKT. |
Cum ziceam...spune'mi ce vrei ;)...nu ma supar ca miai facut masina jeg...parerea ta...sunt dur cu oameni care fac din astea masinilor....stiu ca te chinui de mult sa vinzi masina...dar dupa ce teai chinuit sa o faci asa frumoasa e pacat sa o dai chiar asa oricui...si sa o mai faci si bucati...iar decat sa imi raspunzi cu aroganta si cu replici gen "nu imi spune tu ce ai face tu" ( suntem pe un forum PUBLIC, intro tara in care cik e DEMOCRATIE) deci pot spune cam ce ma taie capu' cam ce vreau eu...din cate stiu...mai bine imi raspundeai in genu "asta e...si pe mine ma doare dar nu am ce face...etc etc..."...caci undeva te inteleg dar pe mine nu mar lasa sufletul. Ma repet: un adevarat pasionat nu ar face asa ceva.
iar la faza cu ia exemplu...sincer mai lasat rece...dar tiam zis din start...zi'mi ce vrei man. E PAREREA MEA! P.S. . |
Quote:
nu vreau sa incep certuri in threadul meu. i do not care. sunguru lucru. nu tiam facut masina jeg! am zis k masina asta NU ESTE un jeg. citeste bine inainte de a comenta! :) |
Quote:
Mult succes pe viitor. Nu contest ca nu ai sa surprinzi cu ceva mai tare... acum sper sa intelegi ce am vrut defapt sa scriu. Peace&out! |
Quote:
|
Quote:
asta e... k nu cunosti planurile. dak ai sti nu ai fi comentat asa... MERSI PT COMPLIMENTE!! Silviu |
in opinia mea sunt de acord cu ce a facut carbon, nu conteaza cui vinzi masina, atata timp cat o vinzi nu mai decizi tu ce se intampla cu ea, ca face accident cu ea sau ca ii schimba nu stiu ce, ca nu mai e grija ta, vrei sa ramana asa si poate sa se imbunatateasca cu timpu si ce mai vrei = o tii, adica tu decizi ce se intampla, chiar daca de multe ori noua ne place sa gandim intr-un fel, in viata reala nu se intampla asa
p.s. nu stiu cati care cumpara masini deja "preparate" sunt pasionati, eu am avut prima masina cat de cat in genul asta si nu am apreciat-o deloc, si acum ca am luat alta de la 0, cel mai mic lucru care il schimb la ea conteaza |
///carbon inchid topicul sau il mai las?
|
Quote:
|
Eu stiu sigur ca Silviu nu va dezamagi. E pacat de masina, dar e un sacrificiu care merita :))
|
eu zic ca e bine ca a dato.da este adevarat ca ar fi fost super sa o vinda la cineva care sa intretina ce sa chinuit el sa o faca.dar toti stim ca acest lucru nu este in totdeauna posibil.eu personal nu as cumpara o masina facuta.as pierde toata distractia.
pacat ca a dat masina ???????eu zic ca nu e asa mare pacat.inseamna ca urmeaza alt proiect mai interesant !!!!eu unu sunt curios.bafta |
Quote:
exact asa vad si eu lucrurile. asta a fost si problema pina la urma. am fost gata cu ea. cind nu (prea) mai ai ce face, te plictisesti. mai erau niste chestii f interesante care am vrut neaparat sa le realizez, dar am sa o fac la proiectul nou. nu e prea tarziu. :D stay tuned. |
pe cand apare proiectu nou daca nu sunt prea indiscret??:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning