![]() |
Re: Honda zilnica!
Quote:
pozele nu au ce sa spuna, masina e facuta praf, serios ... angel eyes, lsd doors, jantele alea nu au ce cauta pe honda asta ... nu cred ca e munca ta, probabil asha ai cumparat-o ... dar, crede-ma, nu are ce cauta postata langa toate celelalte frumusetzi de mai sus ... |
1 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
Quote:
Tocmai asta era si mirarea mea pentru ca motorul nu e d16z6, este un ZC care este cu totul si cu totul altceva si pleaca de la o baza mult mai puternica si l-am batut cu un d16z6 un pic umblat atunci si care tocmai ce iesise din rodaj si inca nu mergea la 100% din potential. M-am mirat atunci pentru ca vazusem eu, admisie, evacuare, mai mult de att omul sustinea ca ii schimbase injecoarele etc... Un exemplu de cum sa nu umblii intr-un motor. |
Pai cum sa nu-l bati daca are 300KG in portbagaj http://www.dtdirl.com/forums/images/...llinglaugh.gif
|
1 Attachment(s)
Atat!
|
5 Attachment(s)
Quote:
nu stiu daca ii avea atunci ..... but still. Si oricum nu cred ca de la 300 de kg in cazul in care le avea l-am batut, mai mult ca sigur de la angel eyes :)) :P |
2 Attachment(s)
Quote:
Si sa nu fiu cumplet off 2 poze si de la mine:lol: |
eg'ul e facut in photoshop ;)
|
1 Attachment(s)
honda zilnica ;)
|
5 Attachment(s)
Pentru azi : 'teggy
|
stii ce fratilor... vorbiti dar nu stiti nimic eu nu am zis ca are 150 cai masina scoate aporximativ 138 de cai ... cel care zice .. ca ma facut cred cal stiiu are un crx daca e el... si lam taiat sa numai zica plus de asta am 300kg in portbagaj si atunci era si o defectiune la motor legat de sonda landa .......
. si apropo pentru cei care sustin ca stiu ce inseamna tunning masina e la mine de la inceput de cand era cheala si eu am facuto dupa gustul meu .. si va chem la o liniuta pe cei care sunteti tare din papagal si au motor de 1.6 vtec :evil: |
8 Attachment(s)
Quote:
ON: HONDA FIT Specs: T1R turbo kit Custom metal wide fenders leon hardreit 16 X9.5 +7 rear 16 X 8 + 11 up front Noblesse body kit Full JDM conversion |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
ON:arrow: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:34. |
- Copyright 2026 4Tuning