![]() |
Re: Alba Iulia
Quote:
|
oricum maine eu merg la notar si vb cu el daca apuc sa zic costul exact ... v-am pupat noapte buna .. CED daca nu iasa bine .... hmmm iti fur ventilele de la roti ....
|
Gata Nu Mai Zice Nimeni Nimic ????
|
:) acum am ajuns si eu de la scoala...deci ca "oficiali" eu zic asa te bagi tu banditule,laura si Alin!vrea altcineva sa se implice?
|
ced a zis ca .. e in club ajuta dar ... nu vrea din cate am inteles pe acolo pe sus .. alin a zis ca vrea cenzor ... :)) am uitat sa il intreb daca e expert contabil ... :) caci asa specifica astia acolo expert contabil ..
|
deci ce functie mai trebuie acoperita?
|
citeste mai sus :) atata imi e de lene .. si sa tastez .. tastez cu un singur deget .. so bogdane vi sambata ???
|
inca nu stiu sigur banditule....de ce anume vb?sa vin la" disecat" motorul?:) daca il dai jos cu ce mai vii duminica?
|
sal
long time no see...yep...e prima data cand scriu:))deci aveti mila..*****iam mami des...dar no...serviciul asta :))am inteles ceva de duminik?pai eu cred ca o sa fiu de servici...in fine..,.mai vb pana atunci!ce se maim aude de bani?ca tot strang restul de la paine:))am iesit..,.salutari la cunostintze...
|
daca tot eram vb de functii...eu vreau casier ca imi palc banii:))asa mai ies si eu la un concediu prin dubai:))
|
Quote:
1. presedinte - banditu' - s-a hotarat, cred 2. vicepresedinte (obligatoriu) - trebuie stabilit 3. secretar (obigatoriu) - trebuie stabilit 4. contabil sau firma care sa ne conduca contabilitate - am gasit eu, e aceeasi pers care-mi tine mie contabilitatea la firma, ne intelegm la pret, e super de treaba si lucra bine. nu insist sa mergem neaparat pe varianta asta pt ca am gasit-o EU, daca aveti alte propuneri, va rog sa le enuntati. 5. cenzor (obligatoriu) - m-as propune :) pe mine insumi (me myself and me). stiu ca legea spune contabil autorizat sau expert contabil, cred ca putem cu derogare. in ce sens spun asta: sunt in anul 2 de stagiu la experti contabili - cam peste 1 an jumate daca da d-zeu si imi iau examenul, o sa fiu cu hartia de expert contabil in mana. plus ca eu nu va taxez cu nika (deocamdata) :p dupa ce ajung expert, ma mai gandesc :) oricum, nu tin de scaun, era doar o propunere, luati-o ca atare, daca aveti alte variante nu ma supar deloc. insa consider ca functiile cheie sa fie ocupate de oameni din interior si nu de "outsideri". mai bine sa ne vedem noi de socotelile noastre, fara sa-si bage altii nasul. (p.s. accept si postul de vicepresedinte daca "tara" o cere :) hihihi) revin la lucrurile serioase. daca puteti sa aflati pana duminica (stefan, sau oricine altcineva) care sunt costurile pe ambele variante (cu notar / avocat sau sa mergem noi sa facem tot) ar fi super. imi pare rau ca la treaba asta nu o sa am vreme sa umblu eu. maine trebuie sa merg iar la cj. in rest, ce credeti ca va pot ajuta, shoot :) astept sa dati cu paru'. da' zdravan de tot. sa gatam odata socotelile si sa ne vedem cu clubul pus pe roate. btw, azi m-a sunat stefan din ploiesti. omul e inca chinuit de un ghips (sanatate, stefane!) da' face efortul si e duminica cu noi. eu propun sa-l luam la membri fondatori. sper ca nu sunt obiectii. |
:) cu cat mai multi cu atat mai bine...Stefane(banditu) nu il iei pe mecanicu shef ca vicepresedinte?:)
@ALine tu ce tot faci la cluj? ;)) pierzi vremea...sau cu serviciul?:)eh...si eu de abia astept sa vad clubul infiintat...sunt sigur ca pe urma o sa vina o gramada... |
Quote:
|
in membri fondatori o sa fie 2 din sebes nu 1 caci celalalt era la servici .. si o sa mai fie si cumnatul meu care era plecat asta daca nu va deranjeaza ... cat despre vicepresedinte .. hmmm pui mei ... ma gandesc acum si la secretar .. oricum .. PENTRU TOTI FUNCTIILE ASTEA SUNT PENTRU STATUL ROMAN ... toti de aici .. avem o singura "functie" pasiunea pentru masini .... PAREREA MEA ma gandesc si revin cu un mesaj, bogdane disec motoru dar sambata seara o sa ii aud sunetul .. tu ce crezi .. ca eu sunt ca alti mecanici fac un motor intr-io luna ? eu cu mecanicu meu demontam .. vopsim si montam la loc o masina intr-o zi ... .. nu te pune ca de iti iei golf in 4 ore intr-o noapte gasesti doar biletu in locul lui :) il dezmembram tot cu cosmin :)) REVIN dupa ce gandesc ... pro"fund" ...
|
IMI CER SCUZE PENTRU CE POSTEZ ACUM .... DAR NU MAI POT DE RAS ...
Jefu, ajuns la Romania ! Nu avut probleme la vama, furat bagaj din aeroport. Noroc cu dolar american.....jumatate dadut la taxi, jumatate furat tigan din buzunar. Intalnit frate Ahmed. Foarte de treaba frate Ahmed. Mers la restaurant, mancat egler. Foarte bun, facut zalmonela! Ajuns la spital.....doctor durut la cur. Mutat cu frate Ahmed. Nu curge apa la robinet....aduce mult aminte de casa mea. Facut plan bomba antrax.....dar antrax scump la Romania . Apoi facut plan bomba bum bum. Vazut la televizor explodat camion azotat de amoniu. Jefu, azotat de amoniu face mare bum, facut frica la mine! Vrut inchiriat avion sa prabusit in cladire....dar vazut la televizor MIG 21 prabusit de unul singur. Jefu, romani astia nu se joaca....crime, violuri, e teroristi rau! Coborat pana la magazin dar nu ajuns bine si explodat butelie la parter. Cacat pe mine de frica! Jefu, eu intoarce inapoi acasa! Nu nevoie de teroristi la Romania ca are ei destui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning