![]() |
Re: Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana?
Un logan de 9.000eur + inca 3.000eur investiti? inseamna ca este cel mai tare din tara si noi nu stim despre el? ceva detalii ne dai ?poate si poze?Unde au intrat cei 3.000eur? in rezervor?
|
Quote:
Acest thread inutil ,a depasit cu aproape 100, numarul de posturi de la cel legat de tuningul cu fibra de sticla .....:( |
1 Attachment(s)
loganu de la top art nu il stiti ?
sau mai nou a lu cuza ? :) ....in ala sa bagat putin ...:) ce 3000 :lol: :lol: :lol: mai este cel de ADV ... |
Quote:
|
mai usor cu jignirile ca risti sa iti creasca aripi
|
pai tu nu vezi ce zice ala? ca n-am carnet si ca iau masina lu tata :| macar sa aiba el fata de masinile mele si porma sa mai vb
|
dolb dute si aratai o lectie cu golfu tau...dute si fa-l....
Quote:
|
Quote:
|
si eu am un M3 dar il cresc pina se face M5 si abia apoi il scot pe strada.tinere,nu cumva masina ta are 2 pedale si ghidon?nu ai avut curaj sa vii sa te dai,asa ca MARS!sa te dai la semafor nu e relevant.poate omul cu loganul doar se grabea,si tie ti s-a parut ca vrea concurs.
|
nu te-am vazut la nici un fel de curse,pe mine ma poti verifica la ACR.am licenta cu nr 623/2006.poate totusi vi pe 1 si doi septembrie la curse la buzau,sa arati daca poti ceva.eu unul m-am convins de tine.daca erai asa convins ca loganul nu merge,veneai sa ne dam.dar te-a cam speriat spatele masinii mele.
|
Quote:
Si nu am zis ca l-am laut pt confort am zis ca am investit in confort tocmai pt ca nu exista asa ceva la el. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning