Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/12323-prinde-logan-1-4-1-6-blana.html)

CT99WUW 08-08-06 19:23

Re: Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana?

Un logan de 9.000eur + inca 3.000eur investiti? inseamna ca este cel mai tare din tara si noi nu stim despre el? ceva detalii ne dai ?poate si poze?Unde au intrat cei 3.000eur? in rezervor?

turbojack 08-08-06 19:43

Quote:

Originally Posted by siadimet
duminica seara,am provocat un golf de 110 cai,tdi.m-a intrebat ce rost are sa ne dam.dupa ce l-am intrecut pe 400 de metri cu un tir,a vrut el sa ne mai dam.i-am raspuns:CE ROST ARE?

Acest thread inutil ,a depasit cu aproape 100, numarul de posturi de la cel legat de tuningul cu fibra de sticla .....:(

sil4tuning 08-08-06 19:54

1 Attachment(s)
loganu de la top art nu il stiti ?
sau mai nou a lu cuza ? :) ....in ala sa bagat putin ...:) ce 3000 :lol: :lol: :lol:
mai este cel de ADV ...

dolb 08-08-06 20:47

Quote:

vine pana la urma baiatul ala cu golful sa ne dam?la bucuresti cred ca e cel mai bine,poate ne strangem mai multi.sau poate baiatul nu are nici macar permis si e masina lui taticu.eu aduc si loganul de 1,4,sa i-o dau si cu ala.

fraiere! tu nu vezi ce masini am?

sil4tuning 08-08-06 20:59

mai usor cu jignirile ca risti sa iti creasca aripi

dolb 08-08-06 21:08

pai tu nu vezi ce zice ala? ca n-am carnet si ca iau masina lu tata :| macar sa aiba el fata de masinile mele si porma sa mai vb

ruller 08-08-06 22:15

dolb dute si aratai o lectie cu golfu tau...dute si fa-l....

Quote:

duminica seara,am provocat un golf de 110 cai,tdi.m-a intrebat ce rost are sa ne dam.dupa ce l-am intrecut pe 400 de metri cu un tir,a vrut el sa ne mai dam.i-am raspuns:CE ROST ARE?
vreau sa vad si eu cand ii da loganu un tir la golf....lasa vraja...ala cu golfu ori nu stia sa conduca ori nusht....

dolb 08-08-06 23:10

Quote:

Originally Posted by ruller
dolb dute si aratai o lectie cu golfu tau...dute si fa-l....

vreau sa vad si eu cand ii da loganu un tir la golf....lasa vraja...ala cu golfu ori nu stia sa conduca ori nusht....

nu ma agit ! loganu deja l-am demonstrat la semafor mda.. cu golfu a fost greu d'abia l-am facut dar cu opelu e floare la ureche avand in vedere ca am facut misto de bmw-uri si audi :D

siadimet 09-08-06 00:46

si eu am un M3 dar il cresc pina se face M5 si abia apoi il scot pe strada.tinere,nu cumva masina ta are 2 pedale si ghidon?nu ai avut curaj sa vii sa te dai,asa ca MARS!sa te dai la semafor nu e relevant.poate omul cu loganul doar se grabea,si tie ti s-a parut ca vrea concurs.

siadimet 09-08-06 00:50

nu te-am vazut la nici un fel de curse,pe mine ma poti verifica la ACR.am licenta cu nr 623/2006.poate totusi vi pe 1 si doi septembrie la curse la buzau,sa arati daca poti ceva.eu unul m-am convins de tine.daca erai asa convins ca loganul nu merge,veneai sa ne dam.dar te-a cam speriat spatele masinii mele.

Feryan 09-08-06 08:32

Quote:

Originally Posted by Xtreme-Razvan
Ce tip de frigider ai?? unul bun romanesc pe care l-ai abgradat?? ... ai sa fim seriosi acum ... tu zici ca l-ai luat pt confort ???? .. in scaunele alea???? mie mai mult mi-a placut solenza si cred ca daca mai lucrau la ea iesea ceva frumos ...

Seat este o masinutza modesta... eu nu as comenta in locul tau.
Si nu am zis ca l-am laut pt confort am zis ca am investit in confort tocmai pt ca nu exista asa ceva la el.

dolb 09-08-06 10:58

Quote:

si eu am un M3 dar il cresc pina se face M5 si abia apoi il scot pe strada.tinere,nu cumva masina ta are 2 pedale si ghidon?nu ai avut curaj sa vii sa te dai,asa ca MARS!sa te dai la semafor nu e relevant.poate omul cu loganul doar se grabea,si tie ti s-a parut ca vrea concurs.

omul cu loganu mi-e prieten si ne-am inteles pt concurs ! :|

All times are GMT +2. The time now is 19:17.

- Copyright 2026 4Tuning