![]() |
Re: 2 Faster More Show
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
EDIT: quote: ai inteles, asta este intrebarea. (daca masuratoarea nu este buna la competitia care s-a desfasurat) din cate am inteles cronometrarea asigurata de Tristan si echipa lui a fost ok! trebuie tinut cont si de vreme si de pista ne-aderenta!o solutie buna a r fi fost VHT(lipici care asig aderenta .....bun pentru masinile cu FWD,RWD....ajuta intr-adevar la un timp mai bun pe 1/4! ..in schimb mai nociv pentru cele AWD......la ele sunt chinuite enorm de mult diferentialele!) |
Cred ca ar trebui incheiata discutia aceasta pana la event-ul din Satu Mare, intr-adevar timpii par ciudati dar atata timp cat nu ai dovezi, nu poti acuza pe nedrept. O sa va intalniti la Satu Mare unde sper sa va rezolvati problemele.
|
Quote:
Quote:
Si aveam aceleasi cauciucuri. |
Quote:
|
Sponsori si colaboratorii acestui eveniment au fost :
Firma Prolong Cluj SPDZOOM Cluj www.crisadatyres.ro Anvelopele Yokohama de la GerBog (www.gerbog.ro) King Royal Catering Baia Mare ( Dnul Nicu) Dnul Liviu Marosan, AUDI A5 ''MAS'' Dnul Inginer Vlad ( RAR) Bogdan Buzgau www.icep.ro Ger-Bog www.365hp.ro Multumesc pentru ajutor urmatoarelor persoane : Tristan & Co :) Dog'ul ( 80% din organizare din eveniment ii apartine) Dnul Lucian vacla ( Reprezentanta Polaris Baia Mare) Tano ( Presedinte Midnight Racers) Pintea Sorina Goga Ovidiu Andrei Debre Aniel Ivan Keisuke & Friend ( Skyline Freaks ) :) |
In primul rand noi iti multumim pentru initiativa de a organiza evenimentul, multe din persoanele cu care am povestit au fost multumite, toata lumea s-a dat, noi ne-am simtit excelent, pacat ca vremea nu a fost cu noi , asa ca asteptam urmatorul eveniment !
|
Quote:
|
MULTUMIRI Sponsorilor si colaboratorilor acestui eveniment
asteptam urmatorul event :) |
hai cu 2 fast more show editia II :D .speram sa se mai faca anul acesta inca un event :)
a fost frumos cu totul ca vremea nea dominat total :D |
Quote:
Multumiri tuturor celor care au participat, celor care au organizat si in special lui Ionut Pintea pentru k a avut curajul sa organizeze un asemenea eveniment. FELICITARI !!! |
Trebuie aduse multumiri sponsorilor, si sa speram ca vor mai fi dispusi si pe viitor pentru actiuni de acest gen!
P.S. Intr-adevar, ar fi interesant de vazut un 2FMS varianta a 2-a, anul acesta :D |
10 Attachment(s)
Niste poze mandre :D;)
|
1 Attachment(s)
Si la PIECE DU RESISTANCE!!!!!:arrow:
Scuze pentru dublu post... |
Quote:
nu doar softul, cateva modificari "minore" care sunt perfect legale si care nu ma incadreaza intr-o grupa superioara. Vin dar trebuie alt stimulent dak am dreptate nu doar un amarat de test pe dyno care face 400lei. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:18. |
- Copyright 2026 4Tuning