![]() |
Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA
ok.. deci nu-mi pare rau ca am batutu drumul pana acolo in calitate de spargator de seminte, imi pare rau ca nu am putut sa stau pana la sfarsit era ora 5 si eram rosu pe fata,toata lumea intrebandu-ma azi daca am fost la plaja, consider ca timpul de 2 minute era prea mare intre curse.Un minus considerabil il are prezantarea si prezentatorul.. cred ca a scos vreo 5-6 tipuri noi de masini subaru evolution ,renault astra, etc.. cred ca de acum incolo ar trebui prezentate mai bine masinile la start ,ce motare modificari etc.. sa stie toata lumea despre ce este vorba. intrebare.. La sfarsit s-a mai tinut sesiunea de drifturi etc.. ?? am sa postez si poze si ceva filmulete in curand
|
"EvLSant0S" a pus punctul pe I , bine gandit si frumos spus , mai avem de tras pana sa ajungem la un nivel apropiat de cel de afara iar pana atunci ar fi bine sa-i sustinem pe cei care din greu fac ceva pentru cursele de pe la noi , e simplu sa scri pe forumuri reprosuri dar e greu sa pui mana sa ajuti la un astfel de eveniment.Hai sa ne unim si sa gandim pozitiv,hai sa ne bucuram de curse asa cum sunt ele in momentul de fata si asta din respect pentru cei care organizeaza si bineinteles pentru cei care participa.Eu unul nu sunt un vanator de cupe si premii ci un iubitor de adrenalina si de distractie maxima in zile insorite de weekend :D
Multa bafta tuturor si la mai mare !!! |
Quote:
|
Quote:
Evenimentul a fost super,organizatorii au facut tot ce puteau sa iasa cat mai bine nu e vina lor la faza cu bagatul in fata,nici la cronometrare...poate data viitoare vor delimita intrarea pe pista cu 100 metri inainte de start |
cred ca singurul incomvenient major al cursei a fost BAGATUL IN FATA al "baietilor valabili,,in rest totil a fost k.mai rau cum au comfirmat si unii dintre ceilalti participanti a fost trecutul bacului care era la ore fixe(si patinatul ambreiajului ,,,,,,,la mine).oricum organizarea a fost destul de reusita(una dintre cele mai bune)si as mai veni si alta data fara sa stau pe ginduri.sper ca organizatorii sa imvete din greseli si pe viitor sa ofere un show net superior.oricum......FELICITARI!
PS.ROG BAIATUL CU POLO GTI SA PUNA POZA CU PISICA DE GL GIL...MS!:D |
Eu am o mare problema cu stickerele alea...... mai aveau putin si se dadeau jos cu tot cu geam :))))))) daca le puneam pe vopsea, nu vreau sa stiu ce s-ar fi putut intampla. Felicitari organizatorilor, participantilor si castigatorilor. Vrem si noi o lista cu timpii. Se poate?
|
Quote:
M-ai vazut ca am criticat asa de tare cursa ??? |
:D Ce te face sa crezi ca nu este in lumea curselor dinaintea ta, chiar daca are doar 20 de ani? Cand mergea el la curse prin tara nu stiu daca te numarai printre noi (si aici nu ma refer la forum).
Eu zic sa lasati disputele personale pe acest topic si sa discutati despre cursa. Eventual sa puneti si ceva materiale de la ea :D |
Respecte pentru toti, pt organizatori, pt concurenti pt vizitatatorii... ce imi pare rau este ca nu atzi gasit un dj care habar sa aiba si ce masini sunt la start... Oricum la mai multe curse ... ne vedem la M.K. sambata si apropo avetzi idee cum se numeste melodia care in canta in m5'ul negru celor de la midnight?
|
Quote:
https://www.youtube.com/view_play_lis...2D51384FFED93B |
a fost OK la Tulcea:) Chiar mi-a placut.Avand in vedere ca am mers 1000 km dus intors:)
|
Quote:
Eu sunt dispus sa nu ma cert cu nimeni si sa ma inteleg bine cu toata lumea.. Numai bine |
Ceva poze/filmulete cu M3 de la Iasi are careva?
Multumesc. |
Pacat ca nu ati aplicat ultimul amendament din regulamentul de organizare. Fly, nu ai zis tu ca cine face nebunii si nu isi vede de treaba zboara? Eram langa tine cand bmw TRF dadea cercuri inainte sa inceapa cursele si nu i-a facut nimeni nimic, ca dupa aia sa taie coada de enshpe ori impreuna cu altii...
Legat de starturi nu se poate da la 30 secunde cred, e prea putin, pana te aliniezi, pui centura, inchizi geamu, dai un burn, turezi motoru etc n-ai timp sa te concentrezi. 1 minut ar fi ideal. Din pacate s-a dat la 2-4 minute la inceput. Mai tarziu a fost bine :) Legat de statul la coada nu cred ca poate fi evitat in conditiile de libere, este inevitabil, dar este mai bun decat sa ne dam pe grupe. Pe grupe e adevarat ca stai mai putin in masina si nu impingi dar se pierde mai mult timp si ne dam de mai putine ori. Prefer sa imping masina si sa ma dau mai mult si cu cine vreau eu. Pana la urma n-a fost asa rau, am stat la o vorba, o gluma... |
Quote:
Problema nu a fost ca a dat cerculete in sine (desi asta singura constituia motiv de dat afara) ci atitudinea lui fata de mine ulterior acestui moment, care a fost cel putin de om nesimtit! Insa un lucru este clar...din punctul meu de vedere acel individ are "ban" la orice alta cursa pe care o vom mai organiza noi de acum incolo! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning