![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Arata bine masina acuma cu jantele si aspectul e cu mult schimbat.Un singur lucru puteai sa faci si u cu referire la nr.de inmatriculare, toti au nr. din acestea, puteai gasii ceva mai finut si sa fie mai aparte.Spor la munca.
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Ai uitat ca facem masina cat mai de rallye? Asa ii dacia cu 84 de ViTaMine (replica lu' mama):lol:, spor la treaba si tie.
|
Imi place ce vad......felicitari Caline si spor la treaba in continuare.Sper sa o vad live cat de curand.
|
ce pot face niste jante?!!!
Superba,mare grija de ele, sa le porti sanatos. |
Popasan ! te invidiez! si nu facem schimb ford mondeo pe dacie?:))
|
Quote:
P.S. Azi a venit prin posta noul ei certificat de inmatriculare. |
Quote:
Au vazut un lucru frumos (Dacia ta, si multe altele de pe forum), si le place. Stii doar vorba aia..."Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!" |
Si nu e singurul care primeste astfel de intrebari total negandite...."Nu vinzi dacia?"
Imi zboara gandul la lipsa de imaginatie si la puterea banului. |
Quote:
|
Super tari jantele... SUPERBE!
|
calin stie ca mie imi plac daciile nu doar de acum :) deci nu ii asta o problema eu il tachinez asa :)) oricum frumoasa dacia lui ca multe altele dar nah ii din alba de la mine si :> sunt mandru :)
|
Quote:
|
Oricum masinile astea vechi au ceva aparte, se aude motorul in interior si nu poti sa adormi in ele:lol:, si nu te ajuta atatea sisteme electronice si senzori, esti legat direct de masina.
Masinile astea starnesc unora amintiri placute, pentru ca majoritatea au inceput cu o Dacie, inafara de generatiile astea noi, care isi iau straineze pentru ca s-or saturat de batrana Dacie, si nu stiu sa pretuiasca o masina clasica, asa cum se intampla prin tari mai rasarite, dar suntem cativa oameni care vrem sa tine in viata masina cu care pana la urma s-a construit Romania, iar noi venim tare din urma:twisted: |
bv poposan a fost un discurs frumos mi-a placut bafta in continuare la ce vrei sa faci;)
|
bai caline nu ai povestit la baieti ca te-o oprit politia numai sa vada masina mai de aproape
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning