Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

slip 17-01-07 16:51

Re: Intalniri Iasi!

Quote:

Originally Posted by -ZZ- (Post 702163)
eu aduc una care se baga....

:lol: dak se baga atunci e "buna" ;)
aduce axl carbunii...asa a zis.. ati vazut da? deci e oficial... AXL ADUCE CARBUNII !!! ai grija omule k nu iti incap in portbagaj ;) dar te-ai incaltzat/...
mai trebuie unu cu lemne k sa te mai scoata oleak...
restul...vorbim vineri de bani ... sa vedem care si cum punem k sa fie frumos da? si fara figuri...atata stabilim atata dam..dak vrei bine.. dak nu ,hai pa !
ne putem distra si fara calici :D :twisted:
si io ma gandeam tot la terenu ala de pe bucium k mai merge asa cate o invarteala scurta p iarba ;) si de un fotbal...

care aveti porci..vaci...oi...in familie..sau in scara... aduceti si voi la taiat :lol:
k sa nu mai cumparam :D :lol:
hai k vorbim vineri despre asta :D
bafta

CRyS` 17-01-07 18:59

Eu am doi porci....

La etaju 3!

AXEL_SS 17-01-07 21:23

Quote:

Originally Posted by slip (Post 702416)
:lol: dak se baga atunci e "buna" ;)
aduce axl carbunii...asa a zis.. ati vazut da? deci e oficial... AXL ADUCE CARBUNII !!!
care aveti porci..vaci...oi...in familie..sau in scara... aduceti si voi la taiat :lol:
k sa nu mai cumparam :D :lol:
hai k vorbim vineri despre asta :D
bafta

Pute-ti conta pe mine:D Voi aduce niste saci de carbuni. Doi cred ca sunt suficienti nu? Pot sa mai aduc si altceva daca aveti nevoie. Numai sa spune-ti. Si apropo de porci si vaci:lol: :lol: stiu ca ai simtul umorului f dezvoltat domnule slip. Am ras pe cinste la faza cu porcii:lol:

AXEL_SS 17-01-07 21:29

aaa si sa nu uit. Sa stabilim cine merge sa cumpere carnea de mici pt gratar si de unde. Si sa nu uitati de mustar si de bere. Mici ies mai buni daca peste ei se pune putina bere inainte de a fi scosi de pe gratar:-) spuse dl bucatar Alex. Trust me.

CRyS` 17-01-07 21:34

Care e sofer pe aici?Sa ridice 2 dejte sus ... !

cristi_407 17-01-07 21:38

:drunk: Daca ridic asa nu e bine :)

slip 17-01-07 21:57

as ridica eu 2 deshte da nu pot :D sau nu le gasesc.. k unu e in ureche..unu in nas.. altu scrie si alte se scarpina :D deci.. nashpa treaba ;)
cat despre condus..sa-mi bag... featheru meu :D... k io dak scap la vreme buna..s-o terminat shmekeria ;) mai un gratarel..mai o bere..mai un fotbal..mai 2 beri..mai o muzica...mai multe beri :D si tot asa ;) voie buna sa fie..mancare si bautura..k de restu ne ocupam noi cativa :D
numai bine

CRyS` 17-01-07 22:41

Cristi te astept Vineri la 21.00 impreuna cu ceilaltzi din Bacau care freaca mentosanu prin Iasi!Si Duminica la gratar ca sa va otravesc si sa va iau masinile!

cristi_407 17-01-07 22:43

Ok...SFW e la Bc si nu cred ca ajunge...Sa il sun pe ZZ sa vad ce face..oricum eu vin vineri :)

TEKIN 18-01-07 01:18

ma scuzati da aveti niste fete prin iasi superbe.......noroc

CRyS` 18-01-07 09:33

Si cum de nu ai ramas pe aici...poate iti faceam cunostintza cu vreo cateva! :)....Poate chiar te si mutai in Iasi!

bakal 18-01-07 16:40

da daca vineri e frumos, si pana dumineca se face urat? nu mai bine ne vedm de ale noastre vineri, si daca e frumos dumineca ne adunam la o ora stabilita, punem banii si mai departe vedem noi ce-o iesi.
NU?

slip 18-01-07 23:43

faci cum vrei omule ;) da ca sa ne adunam duminica...ne ia ceva vreme.. pana adunam banii..pana se fac cumparaturile..pana una alta..e seara ;) ziua e scurta .. nu e vara..
asculta ce zic. k nu vb aiurea.. am patit...sa fac gratar pe nocturna.. si mort de foame si frig.. nu zic k nu e frumos.dar totusi..d c sa nu facem ziua si ..dak se vrea..sa prelungim pana noaptea?? :???:

in fine..faci cum vrei..nu te obliga nimeni..featheru meu :D
salutari

bakal 19-01-07 10:35

Quote:

Originally Posted by slip (Post 704461)
faci cum vrei omule ;) da ca sa ne adunam duminica...ne ia ceva vreme.. pana adunam banii..pana se fac cumparaturile..pana una alta..e seara ;) ziua e scurta .. nu e vara..
asculta ce zic. k nu vb aiurea.. am patit...sa fac gratar pe nocturna.. si mort de foame si frig.. nu zic k nu e frumos.dar totusi..d c sa nu facem ziua si ..dak se vrea..sa prelungim pana noaptea?? :???:

in fine..faci cum vrei..nu te obliga nimeni..featheru meu :D
salutari

vezi ca ai inteles gresit?!??!?!?! :paper: :grandmar:
eu eram doar precaut. bun strangem banii, ne hotaram, iar dumineca e vreme de stat in casa.ca facem? si cu banii cheltuiti pe toate alea, si cu buza umflata ca nu poti iesi.:dribble: acu Doamne ajuta sa fie frumos afara.
dar daca nu e?!!

intelegi acum ideea mea???:?: :lemon:

-ZZ- 19-01-07 11:18

eu vin azi la 21 la palat....se poate sa apara si silviu cu al lui ST...proaspat modificat la collina :shock: ....si am sa fac o liniutza cu el sa-l mai bat o data :lol: ......sau nu :???: .......hai....ne vedem diseara,in nr cat mai mare.....

All times are GMT +2. The time now is 13:21.

- Copyright 2026 4Tuning