Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Skoda Octavia Tour Sport (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/119364-skoda-octavia-tour-sport.html)

b0b_82 06-07-11 06:55

Re: Skoda Octavia Tour Sport

Salut. Daca am inteles eu bine ai scos toba finala de la masina? Daca da .... as vrea si eu sa vad cum se adude....un filmulet sau 2 min sa ne intalnim in oras. Ms. Frumoasa masina!

tzutzu.2009 08-07-11 23:43

Imi place enorm de mult masinuta ta. Daca aveam octavia, cam asa ar fi aratat ....:D Succes in continuare cu ce ti-ai propus!

b31rmy 09-07-11 00:47

Quote:

Originally Posted by b0b_82 (Post 4446381)
Salut. Daca am inteles eu bine ai scos toba finala de la masina? Daca da .... as vrea si eu sa vad cum se adude....un filmulet sau 2 min sa ne intalnim in oras. Ms. Frumoasa masina!

Salutare.Da momentan toba finala este scoasa,nu am acum un filmulet sa-l postez dar am sa fac unul sa-ti faci o idee.In oras nu cred ca avem cum sa ne intalnim ca eu sunt din Constanta :D
Iti multumesc :)

Quote:

Originally Posted by tzutzu.2009 (Post 4452853)
Imi place enorm de mult masinuta ta. Daca aveam octavia, cam asa ar fi aratat ....:D Succes in continuare cu ce ti-ai propus!

Multumesc frumos,timp si bani sa fie ca planuri sunt :P
Nu m-am grabit deloc de cand am inceput sa ii dau o alta fata masinii mele si nici de acum incolo n-am sa ma grabesc pentru ca atunci cand voi spune gata,sa arate cum imi doresc :)

b31rmy 08-09-11 13:25

Sa mai scoatem topicul de la naftalina..
Ieri am montat pe spate amortizoare sport ta-technix deoarece cele vechi fiind de la pachetul de drumuri grele erau mai lungi si se facusera praf.Sunt foarte multumit de noile amortizoare,nu imi mai ating rotile asa de tare dar tot trebuiesc roluite aripile.
Astazi am montat toba sport ( japan style ) fara gat ars,toata din inox si nu se mai aude asa tare,se aude doar in ture un sunet gros.
Sper de curand sa bag masina la vopsit,sa schimb farurile si sa-mi pun lupe pe cele noi

VRS 08-09-11 19:02

Salut, poti sa faci te rog un filmulet cu evacuarea? Ca sunt curios cum se aude. Ca vreau sa imi fac si eu traseu complet inox 60mm si cu un mangaflow la mijloc.

b31rmy 09-09-11 01:10

Quote:

Originally Posted by VRS (Post 4573649)
Salut, poti sa faci te rog un filmulet cu evacuarea? Ca sunt curios cum se aude. Ca vreau sa imi fac si eu traseu complet inox 60mm si cu un mangaflow la mijloc.

Am sa incerc sa fac un filmulet dar se aude foarte putin diferit fata de cea originala.Tu daca ii faci traseul complet o sa se auda cu totul altfel si ti-as recomanda sa nu pui intermediara ca banuiesc ca nici acum nu ai , doar o toba finala sau teava pana in spate si un tips.

Am uitat sa precizez ca am achizitionat si un cric bilstein pentru masini joase,e super tare.

b31rmy 19-09-11 19:29

8 Attachment(s)
Cateva poze mai noi

CT-89-URS 19-09-11 21:10

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 4594727)
Cateva poze mai noi

superba ! te-am vazut pe la gara (odata)

face senzatie pe strada :) mie cel putin mi-a intors privirea :)

b31rmy 19-09-11 23:53

Quote:

Originally Posted by CT-89-URS (Post 4594963)
superba ! te-am vazut pe la gara (odata)

face senzatie pe strada :) mie cel putin mi-a intors privirea :)

Multumesc frumos :)

daffy duck™ 23-09-11 05:31

nu cred ca ai pus finala in sfarsit !!! :D

bai , arata crima :D.....e altceva acum....bafta cu ea :D

b31rmy 23-09-11 10:52

Toate la timpu lor nu ? :D
Hai mersi

furry_lion 26-09-11 21:54

Romica nice car ;) .. bmw e a lu gaboru ?sau e lu vecinu de la care consumi apa :)) am observat ca e de vanzare !

b31rmy 26-09-11 21:56

Quote:

Originally Posted by furry_lion (Post 4608467)
Romica nice car ;) .. bmw e a lu gaboru ?sau e lu vecinu de la care consumi apa :)) am observat ca e de vanzare !

Bmw-ul nu e al lui gaboru e alu gogu baiatul caruia ii consumam apa :D
Nu era problema ca era de la fantana deci moca :)

tabokubmw 27-09-11 14:43

Ce mai tare skoda octavia tour bafta cu ea;)

b31rmy 27-09-11 14:47

Quote:

Originally Posted by tabokubmw (Post 4609584)
Ce mai tare skoda octavia tour bafta cu ea;)

Multumesc mult!:D

All times are GMT +2. The time now is 03:47.

- Copyright 2026 4Tuning