Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

Trixi 20-10-06 15:15

Re: Fete mai mari ? Mai mici ?

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 591398)
Frate ! pai sa va explic pe scurt cum sta treaba , yo`s in tg-jiu , ea e la facultate in timisoara si vine acasa odata pe luna si sta max 1 saptamana si in timpu` cand ea e la faculta crezi ca fac laba(scuze pt limbaj) ???? Pai pe ea o iubesc dar mai are si omu nevoile lui , iubire iubire da tre` sa ma si distrez ca doar am 18 ani si nu o sa stau numai langa una ca nu`s nebun ! respect !

...nu te supara,da chiar k te arunci prea tare cind pomenesti d "iubire"....

Eugen_TL 20-10-06 15:45

la fel spun si eu .. iubire fara faze naspa ,putzin suferinta nu exista! daca totu e PREA bine, f bine nu se cheama iubire ! :)

dmn 20-10-06 17:09

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 592312)
...nu te supara,da chiar k te arunci prea tare cind pomenesti d "iubire"....

Lasa-l si pe el... are 18! :)

Trixi 20-10-06 17:36

am si eu un fix....:D sorry...tot ce intr-adevar acopera cuvintul acesta,merita sa fie putin respectat.asa k va rog eu,fiti atenti in ce imprejurari il folositi...sunt nspemii d sinonime...;)

DolusD 21-10-06 12:45

Yo momentan nu ratez nimik , o viatza si pe aia vretzi sa o dorm ???? ar fi pacat , ma distrez cat pot problema e ca atunci cand sunt cu femeia sunt numai al ei cand pleaca ma impart :D nu pot sta singur ,sunt invatzat sa am pe cineva tot timpu langa mine (fiecare cu firea lui ) ! nu vreau sa o luatzi in nume de rau sau sa aud chestii d genu ca ma laud sau diferite discutii ! respect !

dmn 21-10-06 13:27

...:) o sa vezi tu cu timpul ca e bine sa mai si dormi in viata...
si ca nu e bine sa te joci cu vorbe mari de genul "te iubesc"...:)

Trixi 21-10-06 13:30

Quote:

Originally Posted by dmn (Post 593337)
...:) o sa vezi tu cu timpul ca e bine sa mai si dormi in viata...
si ca nu e bine sa te joci cu vorbe mari de genul "te iubesc"...:)

yeap...that's the ideea....

DolusD 21-10-06 14:19

Pot sa fiu mort dupa o tipa si tot nu-i zic "te iubesc" ! la femeia mea intr-un an nu stiu daca i-am zis de 20 X TE IUBESC ! respect !

Mustang 23-10-06 08:25

Quote:

Originally Posted by DolusD (Post 593399)
Pot sa fiu mort dupa o tipa si tot nu-i zic "te iubesc" ! la femeia mea intr-un an nu stiu daca i-am zis de 20 X TE IUBESC ! respect !

vezi ca unele cam incearca sa te traga de limba ...
si femeia ta daca nu considera ca nu e indeajuns ... te poti trezi in brate cu niste papuci masura ta ;)

DolusD 23-10-06 22:07

Quote:

vezi ca unele cam incearca sa te traga de limba ...
si femeia ta daca nu considera ca nu e indeajuns ... te poti trezi in brate cu niste papuci masura ta

Poa` sa-ncerce :D :D :D tot nu zic "te iubesc" dar dau de intzeles ca e asa :D :D :D bineintzeles doar atat cat trebuie , nu-mi e firca de papuci :D :D :D nu mi-am luat papuci decat de 2 ori pana acuma , odata ca ma prins in fapt si a 2-a oara m-am imbatat si i-am dat 2 bucatzi la ureche (NU E BUN ALCOOLU) ! mai e timp......respect !

Eugen_TL 23-10-06 22:12

2 bucati? cum frate sa dai intr-o fata..eu as doar doar in panarame atat

DolusD 23-10-06 22:21

Am zis yo ca era buna ??? hehehe , o apucasera crizele ca m-am imbatat(yo beau o data la 3-4 luni si imi ajung 4 beri sa ma imbat ) si o inceput sa faca circ de fatza cu tovarasi mei si am luat-o deoparte si i-am explicat ca daca mai face faze proaste o bubui (vb alcoolu din mine) si m-am trezit cu o palma peste ochi si i-am dat si yo 2 jumatatzi de palma de nu a mai putut vb 2 zile ! mi-a parut rau a 2-a zi dar asta e daca e proasta ce sa-i fac ????? respect !

Eugen_TL 23-10-06 22:44

panarame la mine nu inseamna URATA! panarame -curve vbagaboante ....dar intr-o fata nu se da asta e parerea mea R E S P E C T ;)

DolusD 23-10-06 22:53

Cand am zis ca nu era "buna" nu ma refeream ca era urata ! Ba frate se da daca te calca rau de tot , ii explici de 20 de ori cum sta treaba si a 21-a oara ii rupi capu daca nu intzelege , sau ma cert cu femeia si plec din camera si ea dupa mine unde ma duc , plec si de acolo ea tot cu gura mare pe mine in sus pai nu ma apuca dracii ??? nu am dat decat in 2 femei pana acuma si amandoua mi-au zburat cate o palma inainte ,altfel nu as fi dat in ele pt ca nu sunt din topor ! pai vrei sa zici ca daca i-ti da o femeie o palma nu ii dai 20 inapoi mai ales daca e si public ???? t c e p s e r

Eugen_TL 24-10-06 13:22

inca nu s-a gasit aia care sa-mi dea public sau in particular palme si nici n-o sa se gaseasca in afara de MAMA.. am primit doar incet de tot ca alint asa

All times are GMT +2. The time now is 23:06.

- Copyright 2026 4Tuning