Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   RED ZONE Motorsport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/117666-red-zone-motorsport-ploiesti.html)

ph88bas 18-06-09 21:57

Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

Quote:

Originally Posted by ascona78 (Post 2418998)
cata rautate!!!:)
nu va mai atacati ma atata!! sper sa-mi fac masina mai rpd si sa facem ceva frumos>

e caterink
nu e rautate intre noi! altfel ne plictiseam drack!

jakal 19-06-09 03:51

eu nu ma atac...raspund la orice provocare...in limita poneilor....

Pagani_honda 19-06-09 08:13

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 2418494)
bas-ul ar deja emotii:)) se chinuie sa ma prinda la final...:) si inainte imi dadea 2 masini...
asta in situatia in care eu ma dau cu cauciucuri de saviem...

iiii ma la tine! cum esti si mai aproape de mine , gata ai inceput sa fi narator!
nu pot sa cred k esti fericit k esti aproape de un opel de 150 cp......fata de 170cp+ ai tai si antrenati si bine mancati....:-P
de ce nu ai swcris pana acum , cand erai la 2 masini in spate:rolleyes2! scri acum k esti langa mine ! si de ce nu ai scris k ne-a dat bataie k la URS un OPEL motorinar ! si eu de cand am masina sunt sock! nu k voi cu softuri blocante si tastaturi prin torpedouri!
dar bravo saka , softul isi face treaba!
TE ASTEPT LA SESIUNEA 2!;)

Mah bassssule nu te mai da fata mare cand tu esti rupt-n cwur ...daca tot o arzi in stoc de nu ne dezvalui tu cum a ajuns motorul ala de SFI sub capota ta?Houdiniiiii?:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:roll eyes2

ph88bas 19-06-09 10:25

Quote:

Originally Posted by Pagani_honda (Post 2419804)
Mah bassssule nu te mai da fata mare cand tu esti rupt-n cwur ...daca tot o arzi in stoc de nu ne dezvalui tu cum a ajuns motorul ala de SFI sub capota ta?Houdiniiiii?:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:roll eyes2

motorul a fost pus si de fabrik pe kadett:lol:
dar era vb k nu e modificat motorul! dar fiecare cu ce poate si cu cat suntem mai aproape unu de altul cu atat mai bine si mai frumos!
pacat k nu mai ai acea 'fiara 328' k s aintrii in hora!8) ce sa iti fac dak ai trecut la avioane!
mai tre sa vedem ce poate fiesta lu sssasssu! 1.6 turbata!
si in curand nu o sa mai fie concurentza bmw vs opel , o sa se schimbe , aqspirate vb turbate k am inteles k revine adi in joc!

humvee_mmw 19-06-09 13:06

my frend nui bai ady este pistol cu apa iar tu sfi 150 hp si 800 kg si ursaru 170 hp si fro 1250 kk ia fa tu acuma o socoteala

bobiMOM 19-06-09 13:23

Quote:

Originally Posted by ph88bas (Post 2420121)
motorul a fost pus si de fabrik pe kadett:lol:
dar era vb k nu e modificat motorul! dar fiecare cu ce poate si cu cat suntem mai aproape unu de altul cu atat mai bine si mai frumos!
pacat k nu mai ai acea 'fiara 328' k s aintrii in hora!8) ce sa iti fac dak ai trecut la avioane!
mai tre sa vedem ce poate fiesta lu sssasssu! 1.6 turbata!
si in curand nu o sa mai fie concurentza bmw vs opel , o sa se schimbe , aqspirate vb turbate k am inteles k revine adi in joc!

Concurentza Bmw vs Opel? Prietene asta s-a terminat demult...de foarte mult timp!

T@zMania 20-06-09 10:25

exista lucruri pe care nu le potzi cumpara.....
unul din ele este zambetul amar pe care l-a avut paga cand bobi a batut motorul de 600 cc....[no offence bro']
ptr celellalte exista MASTERCARD;)
bv bobi!!!!!donule asteptam filmul,avem permisiunea lui bobi sa-l postam:)

DONU' 20-06-09 15:42

3 Attachment(s)
Iata si filmarea de aseara cu ursul si cu motorul de 600 cc, apoi cursa cu Audi TT ABT Tuning si cursa cu doua motoare de 600 cc batute si ele la randul lor.

shantzu 20-06-09 15:45

Voi sunteti baietii care faceti curse ziua ? :lol:

kast_ACAB 20-06-09 15:51

boss...:-P ce sa zic foarte placuta surpriza ursu ala chiar trage bine de tot,sincer a starnit ceva invidie printre posesorii de 2 roti, INSA as vrea sa tineti cont de anumite lucruri...1.motorul este aproape STOCK, are decat evacuarea,care nu este una foarte performanta, 2. s-au dat numai din mers, de pe loc nush cum ar sta treaba :rolleyes2...si 3 la plecare oricum masina pleaca in fata putin, dar ca sa nu starnesc alte comentarii cum zic unii dintre voi WINNING IS WINNING...ce sa facem schimbam jocheul la motoreta,care ati vazut ca este o diferenta,:D ne apucam de umblat si noi, aducem un 750, una peste alta foarte frumos :-P:-P

ph88bas 20-06-09 17:27

ne-am dat drack cu ursul asta!

Skma 20-06-09 17:56

No comment!:twisted:

jakal 20-06-09 18:05

atza.....eu ce pot sa zic...l-am facut ieri la semafor ...el statea la rosu,s-a facut verde eu am venit lansat din spate cu..."10"..:) la ora......si pt 2-3 sec am fost in fata lui.......:)):)):)):)))

apoi s-au auzit neste zgomote ciudate si a trecut de-a latu pe linga mine....
i maaa cu 320 asta.......

bobiMOM 20-06-09 18:22

Quote:

Originally Posted by kast_ACAB (Post 2423411)
boss...:-P ce sa zic foarte placuta surpriza ursu ala chiar trage bine de tot,sincer a starnit ceva invidie printre posesorii de 2 roti, INSA as vrea sa tineti cont de anumite lucruri...1.motorul este aproape STOCK, are decat evacuarea,care nu este una foarte performanta, 2. s-au dat numai din mers, de pe loc nush cum ar sta treaba :rolleyes2...si 3 la plecare oricum masina pleaca in fata putin, dar ca sa nu starnesc alte comentarii cum zic unii dintre voi WINNING IS WINNING...ce sa facem schimbam jocheul la motoreta,care ati vazut ca este o diferenta,:D ne apucam de umblat si noi, aducem un 750, una peste alta foarte frumos :-P:-P

Asta e doar inceputul! sunt pe 0.9 acum....si sincer nu cred ca se astepta nimeni...poate multzi m-au crezut nebun!

Oricum ma bucur ca s-a stabilit o legatura intre 2 si 4 rotzi.

Pagani_honda 20-06-09 18:55

Chit ca nu e genul meu de curse una peste alta doua peste mine sincer va zic chiar mi-a placut!!!
Super smekerie ...winning is winning vorba prietenului castor...dar o singura chestie: motoru pleaca cand vrea masina.Daca despicam firu in 4 ca start de pe loc ca motoru face cu plecare de pe loc etc etc etc o dam in otv...per total a fost ceva ok.
Bobi ai filtru yed si toba cu leduri?:D:D:D:D
Apropos....v-a placut mercedesu ala alb ?;))

All times are GMT +2. The time now is 22:55.

- Copyright 2026 4Tuning