![]() |
Re: Jante (Aez, wolfrace, ATP, dezent, oz...etc), anvelope...
salut
Kendo momentan nu este disponibil iti putem oferi urmatoarele modele 4x100 ep 17": --TSW Black Ice--2400 lei/set --Wolfrace Triad--1650 lei/set --Wolfrace Suzuka 2--oferta 1550 lei/set --Wolfrace Shogun--oferta 1650 lei/set --Wolfrace Kochi--2800 lei/set --Wolfrace Black pro-sprint--2350 lei/set --Wolfrace Black Warrior--2650 lei/set --Wolfrace Black Yamato--2650 lei/set Preturile includ tva si kit-ul de montaj (inele+prezoane) Poze gasesti pe site-ul nostru www pro-line ro |
sal jante wolface black A148 ai si la ce pret?(am vazut modelul la galerie) pe 16 pentru un clio
|
Salut
Nu se mai fabrica A 148 si oricum era disponibil doar pe 17". Iti putem oferi urmatoarele modele pe 16" 4x100: --TSW Pomona--379 lei/buc --TSW Catalunya--557 lei/buc --TSW Heat--379 lei/buc --TSW Modena--469 lei/buc Va multumim! www pro-line ro |
Kosei aduci ?
|
Salut !
Fa-mi si mie te rog o oferta pt. 4 jante ATP Truck pe 22" pt. Porsche Cayenne S. Merci. |
14" - 4 x 100 - Solenza
Se poate face ceva? :) Multumesc anticipat! |
2 Attachment(s)
Salut
HaRdHouse---Kosei nu aduc Esperache---nu mai comercializam ATP sharkky--Iti putem oferi urmatoarele modele pentru Solenza pe 14": --TSW Freeze--1150 lei/set --Wolfrace Black Pro-sprint--1050 lei/set |
sal astept o oferta ptr cuciucuri 215/40/17
multumesc!!! |
Salut! Ma intereseaza un set de jante pe 15 6.5J cu distanta intre prezoane
4x114.3 .Vreau poze cu jantele!Multumesc anticipat! |
3 Attachment(s)
Salut
VFFtuning----215/40 r17 iti putem oferi Marangoni Zeta-Linea--1550 lei/set Antonyo20--iti putem oferi urmatoarele modele pe 15" 4x114: --Wolfrace hybrid--1644 lei/set --Wolfrace pro-sprint--1372 lei/set |
Multumesc frumos...mai am o singura rugaminte..vreau sa stiu ce greutate are o janta modelul Wolfrace Hybrid si ce ET are!Multumesc frumos!
|
salut
Hybrid are ET 35...greutatea nu o cunosc |
Wolfrace Black Pro-sprint 7j *pcd 114.3 pe 16 si 17.
Multumesc. |
Impreuna cu gume yokohama cdrive: 205/55/16 sau 215/45/17.
Multumesc. |
Salut colin
iti pot oferi 5x114 pe 16": --TSW Shadow Black--1650 lei/set --Mak fever Mirror--2324 lei/set Pe 17": --TSW Black Ice--2321 lei/set --TSW Shadow Black--2400 lei/set --Wolfrace Black Yakuza--2200 lei/set Anvelope Yokohama nu am |
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning