![]() |
Re: Renault Clio 1.4 AYG
my placere ;)
|
un sfat pe 2010 poate te apuci si tu de praguri :) .... ar fi o idee buna si poate vopsesti si tu barile culoarea masini ...si sa ramana decat plafonul negru ..daca-ti place dar capota fa-o culoarea masini .. si porbagajul , dau mult mai bine , manerele fale la fel culoarea masini si pentru praguri ti-as putea sugera o mica idee . are un baiat pe o supernova niste praguri foarte frumoase ( una albastra facuta la ghetto cred ) . sa fi sanatos si sa ai parte de bani sa poti sa-ti faci toate astea si mai ales timp . barile daca tot dupa ce pui pragurile scurteazale ... si fale sa vina la acelasi nivel , in fine esti tu baiat destept ... si intelegi ce am vrut sa zic . salut si sa o faci cat mai frumoasa in 2010 .
|
Eu zic sa puna barile stock, sa-i dea jos pragurile astea si sa ramana cele ale masinii. Cum a zis si Obelix, capota si portabajul in culoarea masinii. Folii pe geamuri, lasata jos, cu jantele astea vopsite albe si cred ca ar arata mai bine.
|
Singura chestie care nu me-a placut la masina ta pe real e bara spate:(!!
In rest totul e foarte tare suna bine arata bine niste jenti criminale ce sa mai un Clio frumos daca ar avea praguri si vopsea ar fii crima masina ta:D! |
la jantele astea ar merge niste distantiere ....
|
Quote:
|
bun .... dar nu ar trebuie sa le scoti pe spate mai mult si pe fatza mai putin ? ... ca o idee .
|
sunt doar 2 distantiere care merg pe spate, logic :lol:
|
3 Attachment(s)
I-am luat un volanel la baietasi, doar ca nu a vrut sa iasa volanu lui... dar o sa il pun eu:lol:
|
Nu avea airbag in volan ?
|
ba da.
|
mi se pare mie sau o sa pui mai multe accesorii in interiorul masinii in afara de volan:D
|
ti se pare, ce mai vezi tu pe acolo sunt piese de vanzare din dezmembrari :lol:
|
am si eu o intrebare de curiozitate cand ai comprimat arcurile sa schimbat ceva si cu flexibilitatea lor sunt mai tari mai moi sau sunt la fel...?
|
Si ai preferat sa renunti la volanul stock cu airbag in favoarea unuia sport MOMO fara airbag ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning