Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Honda - Acura (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura.html)
-   -   '92 - Civic EG6 - 1.6 16v (B16A1 *SWAP*) (https://forum.4tuning.ro/127-masina-mea-honda-acura/11238-92-civic-eg6-1-6-16v-b16a1-swap.html)

yulasinio 03-12-07 18:39

Re: Mi-am luat civic

Ti-am mai spus odata ca e chestia de gusturi... eu doar i-am spus lui nicknamed_13 cum sta treaba cu ro ;)
Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1227589)
nu imi place lip-ul culoare neagra, imi place sa fie in culoarea masinii

Poate nu vopseste bara pt ca e din fibra de carbon.
U ai vopsi-o daca ar fi pe masina ta?

Nicknamed_13 03-12-07 22:26

Eu as plange in public daca as baga atatia bani in tehnica si in look curat si intr-o vopsea super ca la salon sa se stea cerc in jurul unei rable plina de aripi ca de avion care se chinuie sa urce un deal cu motorul ala de aspirator. Tu dc crezi ca nu lasa aia capota deschisa?

In sfarsit. La motor ce mai ai de facut?

fanete 06-12-07 15:39

motorul merge foaaarte bine. ieri i-am dat VTEC :) am facut fo 600 de km cu ea si mi-am permis. oricum, nu am sa ii mai dau asa tare in gusa pina nu mai string chiuloasa si mai reglez tachetii aia si ce mai trebe...
rupe... instant suta. nu am masurat sa vad in cat timp face , e ploie la noi si urit. e timp.

shadowro 08-12-07 13:23

Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1232995)
rupe... instant suta.

:) marfa ce pot spune :P

cioli17 08-12-07 15:32

Io deja am 1900km.Motorul trage beton,merge f bine,rotund.
Insa daca m-ar ajuta cineva cu o fuzeta dreapta as fii tare fericit.

ZooM-ZooM 09-12-07 02:45

Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1232995)
motorul merge foaaarte bine. ieri i-am dat VTEC :) am facut fo 600 de km cu ea si mi-am permis. oricum, nu am sa ii mai dau asa tare in gusa pina nu mai string chiuloasa si mai reglez tachetii aia si ce mai trebe...
rupe... instant suta. nu am masurat sa vad in cat timp face , e ploie la noi si urit. e timp.

ce faci maine seara? :D :lol: :lol:

fanete 09-12-07 21:14

stau acasa :P

nu am chef de iesit inca.

am schimbat ieri fisele, delcoul ... am incercat eu sa reglez relantiul .. da nu prea mi-e iesit.

am sa trag o fuga pe la un service sa il regleze cum trebuie ca mai da si cu fum ... nu mult , da da cu fum.

numai bine

shadowro 10-12-07 11:13

nu te mai da cu baietii pana nu ti-o reglezi.

doggz 10-12-07 11:54

Fane, inteleg ca ajuti alti baieti cu piese sa-si repare Hondele lor, dar cu a ta deja exagerezi...ce-i mai faci fratzie ca am impresia ca de vreun an, doi, tot mesteresti la ea...
Glumeam...da-le viteza la aia, s-o vedem si noi...

fanete 11-12-07 16:25

pei ne vedem prin orash daca vrei sa o vezi ?

doggz 11-12-07 16:43

te-am asteptat la HOndafan, eram 3 del sol-uri, si restul numai accord-uri si civic-uri d-alea noi, sa vezi cum se uitau la noi, ca la urs, fratzie...

ZooM-ZooM 12-12-07 17:05

Quote:

Originally Posted by doggz (Post 1241586)
te-am asteptat la HOndafan, eram 3 del sol-uri, si restul numai accord-uri si civic-uri d-alea noi, sa vezi cum se uitau la noi, ca la urs, fratzie...

i am povestit ceva ceva.. :D :) next time il luam pe sus :P

fanete 14-12-07 08:54

:)

pei faza e ca vorbisem ca vin la intalnirea 4SS si s-a brodit sa fie la aceeasi ora amindoua intanirile...

ZooM-ZooM 15-12-07 13:24

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by fanete (Post 1245739)
:)

pei faza e ca vorbisem ca vin la intalnirea 4SS si s-a brodit sa fie la aceeasi ora amindoua intanirile...

:lol: :lol:
da dar ai vazut...aia importanti apar mai tarziu :)) :D::)) :lol: oricum,nu ma asteptam sa te gasesc chiar la intalnirea clubului

ps: ai in poza unu din gratarele de anu trecut :)) eu cu sapca,si alexutzu pletosu,care intre timp a renuntat la "reggae" style :):D :lol: si masa plina de mustar :P poate le recunosti
ps2: eu am fost unu din cei 2 care au filmat...in drum spre baneasa... ;)

dj05dpx 26-12-07 05:35

Fanete cum mai merge treaba?Ce tip de turbo vrei sa folosesti?Cine iti face electronica?

All times are GMT +2. The time now is 03:09.

- Copyright 2026 4Tuning