Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii VW (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw.html)
-   -   Intalniri Mk3 - Bucuresti (https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/111901-intalniri-mk3-bucuresti.html)

Sorin Golf 3 cabrio 14-06-09 07:30

Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti

A cui a fost ideea cu intalnirile vineri seara? Se pare ca sunt un real esec...eu am zis dar...

Duminica, ora 12.00 eu zic ca este mult mai bine, se pare ca este o varianta mult mai buna pt majoritatea userilor deci...

bankaru g3 14-06-09 08:55

nu stiu daca neaparat esec , dar neportivita sigur este . vinerea e inceput d weekend lumea pleaca din buc ...si eu eram de acord cu duminica la 12...

S0rinaKE 14-06-09 13:11

2 Attachment(s)
Sorin... de unde ai concluzionat tu ca intalnirea de vineri seara este un REAL esec atata timp cat tu nu prea frecventezi...ori ca nu-ti convine ...ori ca nu vrei sa vi... ori ca nu poti ajunge sau etc.? Sau crezi ca duminica la ora 12.00 toata lumea este dispusa pentru a veni dar vineri la ora 21.00 nu. Din cate stiu am fost si cate 8 vineri seara daca asta se poate numi esec. In fine! Eu unul nu am mai putut ajunge in ultimile 2 vineri din motive personale ori am fost la munca dar asta nu inseamna ca nu vin intentionat ceea ce poate aparea la mai multi si nu pot veni decat 2-3, wtf e bine si asa.

bankaru g3 - Nu stiu daca ai fost la intalnirea de vineri pana acum ca sa poti argumenta ca este nepotrivita dar cred ca motivul afirmatiei tale este mai de graba locatia, nu cand sa ne intalnim.

Eu am fost printre cei ce am adus in discutie o intalnire seara si asta datorita calduri din timpul zilei, ddar in nici un caz nu am dorit desfintarea celei de duminica sau schimbarea locului. Va rog sa nu mai induceti discutii inutile atata timp cat nu sunteti parte la ceea ce sa intamplat sau se intampla...
Stiu ca suntem toti aici(pe forum) pentru a fi o "comunitate" din pasiune pentru masinile noastre si ca ar trebui sa tratam ideea ca atare fara a crea diferente, suparare sau discutii.

Putem organiza astfel intalniri in fiecare zi a saptamanii... nu este nici o problema.
Faptul ca sunt 2 intalniri una seara si una ziua in 2 zile diferite si locuri diferita...Asta eu nu vad o problema, ba din contra Avantaj. Si de asemenea nu vad o problema daca in una din zile vor veni doar 2 la intalnire..Asta este... oricum...Esec...nu o pot numi!

Mersi! daca m-ati inteles, dar fara nici un fel de suparare baieti, asta aveam de spus!

B12ZMD 14-06-09 13:26

puteti stabili orice oricand......eu ziua nu vin nicaieri .. de ce ? E CALD !!...am AC in masina, nu si afara..

personal, cred ca vineri 21.00 e foarte ok

RideTheRiddle 14-06-09 13:43

pai saptamana asta vineri cred ca am fost vreo 10 masini la un moment dat. daca nu e bine vinerea pentru voi atunci ar trebui mutata si cea de duminica pentru ca acum e mult prea cald mai ales la 12

B-98-NPO 14-06-09 14:11

Sincer nici mi-e nu mi-se pare un esec intalnirea de vineri,o fii inceput de weekend si alti pleaca din bucuresti pe la tara sau pe unde pleaca dar sincer daca pleaca din bucuresti nu cred ca vin in mod special pt intalnirea de duminica,si sincer duminica la ora 12 este o caldura care te lesina,vineri la ora 21 nu este caldura te relaxezi la o discutie dupa o sapt de munca iar sambata seara poti sa iesi linistit in orasi fara sa te trezesti la ora 10 pt a ajunge la intalnire,si nici locatia nu ma deranjeaza chiar daca herastrau este mai aproape de mine dar din moment ce am masina inseamna ca i-mi permit sa ma deplasez cu ea nu mi-am cumparat masina sa merg pe jos sau sa o scot din parcare pt 500M

roberto27 14-06-09 17:38

Mie sincer imi place vineri seara din mai multe motive si anume:
- racoare in primul rand, care pe caldurile astea o cauti peste tot
-cred ca este o ora potrivita pentru toti, mai putin pentru cei care lucreaza in schimburi
-zona, este o zona foarte animata seara, vezi intalnirile care se tin in acelasi timp cu noi (BMW, Oltcit, Ford etc.) si este foarte frumos
-putem sa ne intindem la vorba pana cand vrem atata timp cat avem o bericica ( no alcohol) si ceva de-alea gurii :D
- avem locuri de parcare la greu, numai sa venim ca se gaseste
Astea fiind spuse ramane la decizia voastra de a veni sau nu. Bafta la toti!!

S0rinaKE 15-06-09 19:32

Sper mult sa nu se produca divergente intre unii si alti pentru ca sincer nu are rost. Vinerea urmatoare as fi bucuros sa fim prezenti toti la intalnire si la o bericica (fara alcool) cum zice si Roberto. Sper sa-mi iau banii pana vineri ca sa pot face cinsti cu o bere la implinirea frumoasei si batranei :lol:varste de 82ani. :D :D :D

Nick__ 15-06-09 19:43

oooo frumoasa varsta sorine pacat ca masina mea e naspa rau nici nu m-am apucat de ea se ia greu bani de la asigurare daca merge bine treaba in afacerea mea anul asta o sa apara inca un mk3 frumos la noi in tara am un proiect frumos de facut dar sa dea si aia de la asigurare $$ si o sa fac ceva frumos din roscata mea

Multa sanatate la toti si cat mai multi km fara evenimente cum am avut eu

Sorin Golf 3 cabrio 15-06-09 21:50

Nu au de ce sa se produca divergente, eu mai sus m-am referit ca la intalnirile care erau candva duminica puteau venii mult mai multi useri (vezi paginile anterioare cu poze doveditoare...nu vorbesc aiurea...)

Probabil ca multi din cei ce nu vin vineri seara muncesc iar dupa 5 zile de munca rupti de oboseala nu le mai arde de stat in coltul strazii pana la ora 12 noaptea! Probabil multi din cei ce nu pot fi prezenti vineri seara/noaptea au familii, copiii si alte obligatii! Daca vreti, pot continua cu exemplele (reale nu imaginare...)

Intr-adevar nu putem pune aer conditionat in atmosfera insa sunt sigur ca exista zeci de locatii racoritoare si umbroase unde se pot aduna cateva masini in timpul zilei iar caldura de afara nu am auzit sa fi topit pe nimeni pana acum

In ceeace ma priveste pe mine, ca o justificare am rarit-o cu intalnirile MK3 fiindca nu mai sunt posesor de Golf ... pana la noul proiect MK3 (daca va mai exista vre-o data un astfel de proiect) voi mai trece periodic din respect si sa-i salut pe anumiti useri amici buni!

Acestea fiind spuse, have fun!

florin1309ro 16-06-09 10:53

Te-ai dat cu sigla cu ...morisca Sorine? Oricum tu poti sa vii cu orice masina si oricind printre noi, respect. Am venit si eu de la Greci si ne vedem vineri seara, daca tot luati bere fara alcool macar luati Claushaler ca e buna rau...

cvag3 17-06-09 00:02

De acord cu Sorin cabrio, eu personal cred ca vineri este putin peste mana. Vineri seara abia apuc sa ma vad cu un cumnat, cu un prieten, vecin... ca sambata trebaluiesc prin casa si fac piata. Duminica parca mai gaseam un pic de timp sa fug pana la intalnire si dupa aia sa trec pe la socri. Poate pentru cei care nu muncesc este ok vineri sau joi sau oricand. Ganditi-va si la noi...:sad: Iar de cand cu criza :!: trebuie sa trag si sambata si duminica. Asa ca?!!
Sorine cum e aia "nu mai sunt posesor de golf" parca aveai 2 in fata blocului. Si la cate piese ai pe acolo pot zice chiar trei golfuri, asa ca, esti binevenit te consideram in contiunuare posesor de golf.:peace:
Cand voi avea un pic de timp la dispozitia mea, trec sa va vad la orice intalnire.

S0rinaKE 17-06-09 09:05

Cvag3 :) daca e sa o iau dupa cum ai spus tu... crede`ma ca nu as mai avea timp nici sa respir. Dar eu am spus f clar mai sus... Sa facem intalnirea in ambele zile de Vineri si Duminica NU vad nici o problema ba chiar din contra, cei ce pot veni vineri poate nu pot veni duminica si invers sau pot venii la ambele intalniri. Eventual*(propun) schimbarea locatiei undeva la umbra, terasa, parck, padure, lac, mare, munte, polu nord :D sau a orei, nush.

APP - vineri te astept si pe tine la intalnire - nu accept scuze!:boxing:

roberto27 17-06-09 12:01

Vineri baieti nu pot sa va onorez cu prezenta datorita faptului ca trebuie sa ma prezint obligatoriu la o nunta :D.

RideTheRiddle 17-06-09 12:15

vineri e ultima oara vara asta cand vin la intalnire. gata sesiunea, gata facultatea, plec acasa :D

All times are GMT +2. The time now is 00:15.

- Copyright 2026 4Tuning