![]() |
Re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
Permisul? Bafta noului proprietar.
|
toti avem probleme cu permisul? :lol:
|
pei da, nu am resusit deloc sa il iau :D e timpu sa incerc din nou...maine lizu va primi o noua suspensie, adika cea originala ;) maine poza cu noua ei garda la sol...prea multe gropi pentru lowrider
|
Multumesc...
|
Eu propun sa va rezolvati problemele personale in alta parte, nu pe acest forum. Chiar daca ne place sau nu masina, sau cum o defineste fiecare ramane la latitudinea fiecarui user insa circul cu siguranta nu este o solutie.
Threadul va fi inchis deoarece masina are alt proprietar, daca acesta doreste sa fie redeschis sau sters il rog sa ma contacteze folosind mesageria privata. @NightClubRacer - stii bine ca si eu ti-am atras atentia despre un lucru similar cu ceea ce a zis Silencer Power cand ai avut masina ce a fost dezmembrata si era o epava si am vazut ca ai inteles! @Silencer Power - daca remarci o neconformitate (fie ea si de principiu ca despre asta este vorba aici, nu despre o incalcare a regulilor) te rog sa o semnalezi folosind mesageria privata, am sa analizez cu atentie si impartialitate fiecare problema si voi cauta sa o solutionez echitabil. Rugamintea e sa eviti astfel de "derapaje" deoarece in loc sa faci un bine (scopul fiind) ok, faci rau incalcand regulile mai mult sau mai putin voluntar (prin metoda justitiara). PS: forumul 4tuning NU INCURAJEAZA TERIBILISMUL SI IRESPONSABILITATEA, fiecare user este considerat constient de gesturile si repercusriunile pe care le face! Update: Quote:
|
6 Attachment(s)
lizu are o noua suspensie, mai inalta :D am muncit ceva, sa montam noua suspensie, niste suruburi care au facut figuri si s-au rupt :lol: in rest masina merge bine, am pus poze...mai urmeaza sa schimbam capetele de bara, si sa reglam caseta. Si o noua platina, aerisite franele...e de munca, dar usor le facem ;)
|
se poate inchide topicu definitiv, granada a plecat de tot!!! poate o sa mai fie vazuta prin bucuresti!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning