![]() |
Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra
S-a intarit zapada de la ploile astea si s-a format gheatza... si asa am ramas cu rotile in aer:)) noroc ca eram la bloc si au venit ajutoarele repede:D
|
Quote:
|
:))ce bun era un duster acum...
|
Quote:
|
Salut, frumoasa masina :) nu am citit tot topicul asa ca te intreb direct : de unde ai cumparat grila si masca de la radiator?si telescoapele pentru capota si cat au costat.mersi :)
|
3 Attachment(s)
In primul rand multumesc pt complimente. Eu unul de abia astept sa pun din nou jantele pe ea si sa o spal... dar asta la primavara:D
Sa o luam pe rand: Grila am luat-o de pe clubopel, am dat vreo 200 lei dar e irmscher originala. Am vazut la vreo 2 colegi ca si-au luat fk parca si a costat cam 75 lei, vb cel mai bine cu ei Amortizoarele de capota le-am luat de la spartans, care are cont atat aici cat si pe clubopel. Am dat 160ron si din cate stiu mai are pe stoc. Masca radiator, banuiesc ca te referi la grila din bara? Eh, pe asta am luat-o de la GTT, o aveau pe stoc si mi-au facut o oferta f buna pt ea si pe grilele de la proiectoare. Undeva la 100 ron parca. 3 poze cu sora mai mare care m-a plimbat prin nameti:D |
Quote:
|
Astea sunt: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1317328023. Sunt poze pe pg anterioare
|
5 Attachment(s)
Sambata am profitat de vremea frumoasa si am facuut o plimbare. Abia ce o spalasem inainte sa plec din bucuresti:sad:
|
urata e baba fara incaltarile ei :D
|
stiu... mai e putin
apropos, e tinerica, maine poimaine o duc la scoala:D |
Frumoasa masina...."LOW&SLOW"......
P.S. unde in corbeanca ai avut maisna???? sau lucrezi in corbeanca.....poate iesim la un pahar de vorba intr-o sambata..... |
Quote:
As se intampla ca nu peste tot este uscat.. |
Quote:
Quote:
|
salut...frumosa astra ta...in special jantele...o intrebare am la tn...ce et ai la jante???
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:57. |
- Copyright 2026 4Tuning