![]() |
re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"
Quote:
|
Salut dark angel,
Ironia era 2 randuri mai sus cu calculatorul si garnitura de chiuloasa. Aia nu e deloc ironie, un filtru de aer/benzina imbacsit, un retur infundat, un rezervor murdar sau o carcasa de filtru sparta iti fac o gramada de probleme. Pe cand lipsa unui spoiler/un spoiler in plus nu se cunosc in functionarea corecta a masinii. Poti sa iei un gunoi pe treapta I cand depasesti un TIR si vine masina din fata. Nu e bine sa te joci cu focul... Cheers |
Quote:
Quote:
|
Quote:
de asta se numesc consumabile... OK, atunci sa rectific... esti ironic, poate putin rautacios, pt ca masina a mers perfect atunci cand s-a angrenat intr-o astfel de cheltuiala, nu cred ca s-a apucat s-o aranjeze inainte s-o puna pe picioare, desi am vazut-o si pe asta dar asta e alta poveste. Cheers! |
Salutare la toata lumea...de azi eu sunt noul posesor al RME-ului , electric_style (fratemeo) mi-a incredintat-o mie pt. ca el urmeaza sa plece din tara!!!
|
Quote:
Ce planuri ai pentru ea?... |
parca aveai un espereo? o sa duci la capat proiectul?
|
Sper ca nu vei pune pe ea bara de cielo si alte dracoveni!
|
am in plan s-o revopsesc profesional la cupotor cu toate cele , sa-i pun niste jante pe care le-am gasit la cineva cu tot cu butuci 4x100 sunt pe 15'' , sa-i pun spoilerele stock si sa-i imbrac tot interiorul cu piele ecologica gri (cum sunt si scaunele) cam atat pe plan estetic , pentru ca pe plan tehnic nu are nici cea mai mica problema !!! s-a schimbat tot ce se putea schimba tinand de: motor , cutie , suspensie , directie ,si consumabile
|
nu face totu gri nene,ca ramai fara contrast
|
Quote:
|
mai bine un albastru inchis combinat cu gri si/sau alb
|
care imi da si mie ceva idei in prinvita interiorului(culoare)..nu prea ma incanta gri sau alb...nu vrea neaparat sa se asorteze cu scaunele ..evetual le colorez si pe ele:)
|
ia vezi ce-am scris mai sus...albastru inchis,da' inchis spre negru,adica bleumarin ceva
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:10. |
- Copyright 2026 4Tuning