Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison" (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/104651-oltcit-club-11r-dj-38-rme-white-bison.html)

darck_angel64 18-09-09 09:51

re: Oltcit Club 11R - DJ 38 RME "White Bison"

Quote:

Originally Posted by to-dy (Post 2649331)
Salut,

Calculatorul iti limiteaza turatia sa nu arzi garnitura de chiuloasa.

Lasand gluma la o parte, uita'te la carcasa filtrului de aer sa nu fie sparta, schimba filtrul de aer si filtrele de benzina. Mai bine dai banii pe'astea decat pe un spoiler.

Just my two cents.

cata ironie...

to-dy 18-09-09 12:42

Salut dark angel,

Ironia era 2 randuri mai sus cu calculatorul si garnitura de chiuloasa. Aia nu e deloc ironie, un filtru de aer/benzina imbacsit, un retur infundat, un rezervor murdar sau o carcasa de filtru sparta iti fac o gramada de probleme. Pe cand lipsa unui spoiler/un spoiler in plus nu se cunosc in functionarea corecta a masinii. Poti sa iei un gunoi pe treapta I cand depasesti un TIR si vine masina din fata. Nu e bine sa te joci cu focul...

Cheers

electric_style 18-09-09 15:22

Quote:

Originally Posted by to-dy (Post 2649331)
Salut,

Calculatorul iti limiteaza turatia sa nu arzi garnitura de chiuloasa.

Lasand gluma la o parte, uita'te la carcasa filtrului de aer sa nu fie sparta, schimba filtrul de aer si filtrele de benzina. Mai bine dai banii pe'astea decat pe un spoiler.

Just my two cents.

intradevar carcasa filtrului de aer nu prea e in stare buna...e unpic crapata la cpapeta aia de inchide si deschide aerul cald-rece!!! filtrele aer-benzina sunt schimbate recent!!! ramane doar sa desfac carburatorul si sa-l curat cap-coada!!! ms frumos pentru sugestii!
Quote:

Originally Posted by to-dy (Post 2649761)
Salut dark angel,

Ironia era 2 randuri mai sus cu calculatorul si garnitura de chiuloasa. Aia nu e deloc ironie, un filtru de aer/benzina imbacsit, un retur infundat, un rezervor murdar sau o carcasa de filtru sparta iti fac o gramada de probleme. Pe cand lipsa unui spoiler/un spoiler in plus nu se cunosc in functionarea corecta a masinii. Poti sa iei un gunoi pe treapta I cand depasesti un TIR si vine masina din fata. Nu e bine sa te joci cu focul...

Cheers

ai mare dreptate!!! duminica inlocuiesc tot ce este necesar !!! va multumesc pentru sfaturi!!!

darck_angel64 22-09-09 08:07

Quote:

Originally Posted by to-dy (Post 2649761)
Salut dark angel,

Cheers

de asta se numesc consumabile...
OK, atunci sa rectific...
esti ironic, poate putin rautacios, pt ca masina a mers perfect atunci cand s-a angrenat intr-o astfel de cheltuiala, nu cred ca s-a apucat s-o aranjeze inainte s-o puna pe picioare, desi am vazut-o si pe asta dar asta e alta poveste.

Cheers!

vica007 26-09-09 02:10

Salutare la toata lumea...de azi eu sunt noul posesor al RME-ului , electric_style (fratemeo) mi-a incredintat-o mie pt. ca el urmeaza sa plece din tara!!!

GJ 64 GAB 26-09-09 02:35

Quote:

Originally Posted by vica007 (Post 2669662)
Salutare la toata lumea...de azi eu sunt noul posesor al RME-ului , electric_style (fratemeo) mi-a incredintat-o mie pt. ca el urmeaza sa plece din tara!!!

Deci tu, ca frate mai mic, ce o să-i faci la maşină?...
Ce planuri ai pentru ea?...

gbry_el_05-RSG 26-09-09 08:46

parca aveai un espereo? o sa duci la capat proiectul?

Alex_19Mig 26-09-09 10:10

Sper ca nu vei pune pe ea bara de cielo si alte dracoveni!

vica007 26-09-09 13:41

am in plan s-o revopsesc profesional la cupotor cu toate cele , sa-i pun niste jante pe care le-am gasit la cineva cu tot cu butuci 4x100 sunt pe 15'' , sa-i pun spoilerele stock si sa-i imbrac tot interiorul cu piele ecologica gri (cum sunt si scaunele) cam atat pe plan estetic , pentru ca pe plan tehnic nu are nici cea mai mica problema !!! s-a schimbat tot ce se putea schimba tinand de: motor , cutie , suspensie , directie ,si consumabile

julaikos 26-09-09 17:31

nu face totu gri nene,ca ramai fara contrast

vica007 26-09-09 18:45

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2670832)
nu face totu gri nene,ca ramai fara contrast

n-am zis ca gri in totalitate , il combin cu alb !!!

julaikos 26-09-09 19:08

mai bine un albastru inchis combinat cu gri si/sau alb

vica007 28-09-09 14:05

care imi da si mie ceva idei in prinvita interiorului(culoare)..nu prea ma incanta gri sau alb...nu vrea neaparat sa se asorteze cu scaunele ..evetual le colorez si pe ele:)

julaikos 28-09-09 14:13

ia vezi ce-am scris mai sus...albastru inchis,da' inchis spre negru,adica bleumarin ceva

tudysvv 28-09-09 17:25

Quote:

Originally Posted by vica007 (Post 2675295)
care imi da si mie ceva idei in prinvita interiorului(culoare)..nu prea ma incanta gri sau alb...nu vrea neaparat sa se asorteze cu scaunele ..evetual le colorez si pe ele:)

Poate Negru cu grii ,sau tot interiorul crem ;)

All times are GMT +2. The time now is 07:10.

- Copyright 2026 4Tuning