![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
La XPeria (Windows Mobile 6.1) nu iti cere PIN-ul decat daca telefonul e pe mod ON, sau ca sa poresti functia telefonul... Poate exista ceva de genul si pe Diamond
Daca a avut cineva probleme cu setariile de Hardware GPS (Today > Settings > External GPS): Une ori il apuca raia si ca hardware GPS imi pune None, setariile Com si Vitesza insa raman cum le-am pus ultima data. Chestia aia Manage auto am scoso, am bagato, iar am scoso, nu schimba absolut nimic. Nu e foarte jenant insa daca se poate solutiona. Alta problema, tot legata de setari... Darasta chiar ma enerveaza! Setariile de la ceas, fusul orar ca sa fiu mai precis: Azi de exemplu, pe la vreo 7:30 uit cat ie ceasul si vad ca zice 5:50, asta mi se intampla des... Si, culmea, acum pe cand scriam, ma uitam tocmai la ora si remarc ca si-a revenit singur :shock: Si inca ceva, atunci cand are probleme cu fusul orar: cand primesc un SMS scrie ora OK dar daca raspund la sms imi scrie ora de la ceas si imi arhiveaza mesajul ca si cum l-as fi trimis la ora aia, adica inainte de celui caruia iam dat reply :| PS. Ce stiti de viitorul sistem de explorare Windows? Eu am auzit ceva zvonuri ca ar fi ceva mai calumea decat 6.1 Pro si evident decat 6.5 (care este o tiganie :shock:) |
Quote:
dar de ce spui sa fac asta? |
ce ma sfatuiti sa aleg dintre: iphone 3g, nokia n97 si htc touch hd. mie personal imi place htc-ul la design
|
Quote:
|
Quote:
|
Am butonat de mai multe ori Diamnod... sincer mi se pare cam complicat meniul... Windows mobile e cam naspa.. prefer oricand meniul ala simplu pe care il stie lumea de la Nokia... Nu e de mirare ca ultimele 3 telefoane ale mele au fost Nokia
|
meniul ala simplu pe care il stie toata lumea nu se afla si pe n97.
|
meniul ala simplu care il stie lumea, e pe telefoane low-end sau cel mult medium. E o mica mare diferenta intre meniul ala si symbian.
|
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
|
Re: Ce telefon mobil ai?
Quote:
|
Oameni buni, ajutaţi-mă şi pe mine cu o chestie, vă rog...
Am un 6230i şi merge perfect, telefonul a fost foarte īntreţinut, dar de 3-4 zile am o problemă cu el, cānd vreau să īl īncarc şi īl conectez la mufa īncărcătorului spune că nu incarcă!... De ce oare?... :( |
Are cineva idee cam cat costa un display de Samsung D900i?Sau daca are cineva vreunu stricat dar cu displayul bun il cumpar.
|
200 ron cu tot cu montaj :D
|
pai eu gasisem sa vand telefonul cand mergea cu 180 ron si dau 200 pe display:)):)):)):))
|
Dap dai mai mult sa il repari decat unu nou, stiu din propia experienta da nu cu telefoane si cu un produs de infrumusetare, am O2 cocon de o zi jumate e bunicel ca tel si ca meniu doar la muzica face probleme in rest e oki telefonul
Ps: Are cineva incarcator de o2? ca am incarcator universal din acela tip broscuta |
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning