![]() |
Re: Espero low-rider
Baga si niste poze cu etrierii si tamburii vopsiti:D.A da si cu farurile inainte/dupa sa vedem cum au iesit.
EDIT: Offtopic:Cu ce le-ai dat polish ? |
Offline? :D
Cu farurile inainte/dupa nu mai am cum sa pun, ca nu le-am facut "inainte", o sa le fac "dupa". Am zis ca o sa pun poze, dar sa le fac intai. Polish mi-a dat Banzay putin, ca avea cumparat, de la 3M. Rezultatul se vede, oricum, e diferenta destul de mare pt ca erau destul de matuite farurile...Oricum sunt foarte zgariate pe interiorul plasticului de la far, acolo nu am ce face :( . |
niculai, da masina cand iti iei? =)) :twisted: auzi ma stie lumea ca espero tau e BMW wannabe?
|
Nu e wannabe ma, e sem**** =)))))))
Are cateva piese si componente de BMW in ea, recunosc...cu mandrie! :D Dar si mai multe are de Opel, pe care sper sa le inmultesc :P . |
La mai multe atunci` .. (piese) :)
|
Andule , am montat pedalele de la tine ma...
Sunt piesa rau! Lasa ca ti le arat cand ne intalnim, maine poate le fac si poze daca nu ploua :D |
Quote:
|
Quote:
Dubai e un cartier in constanta(ironic) ?Normal...e o masina destul de batrana nu poate fi perfecta.Da..probabil aia a ingreunat masina...in fine sa uitam subiectul ala inutil :).Deci..o suspensie sport face destul de bine diferenta de una stock ( depinde si de duritate ).Jantele te-ai gandit cum sa le vopsesti ?Culori "tipatoare" sau ceva mai "normal" :D ?O parere..ar fi interesante vopsite verde aprins sau miezul jantei gri sobolan.[/QUOTE] nui vorba de nascut bogat sau sarac,pe vremea lu nenea Nicu nu iti permiteai sa bagi un deget dar cum a disparut el se baga mana pana la umar sau intri cu totu ! unele persoane stiu la ce ma refer. |
cu ce polish ai dat pe faruri? abraziv cumva?
|
Orice polish e mai mult sau mai putin abraziv. :P
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Si o poza cu pedalele montate. A fost nevoie de ceva improvizatii, insa s-au montat pana la urma...Scz de claritatea pozei, nu era lumina suficienta :P |
Arata bine pedalele :D Sa le tocesti sanatos :D
|
De acord cu 99-SAA :D.Acuma...sa nu-ti alunece piciorul pe ele cand ai talpa uda..
|
Pai pt asta au acele bucati de cauciuc in ele, ca sa nu alunece piciorul :P
In alta ordine de idei, am de gand sa ma apuc de unele lucruri care cred eu ca o sa iasa frumos :D . O sa revin si cu poze cand termin :P |
frumoase pedale :-) tot zic ca imi pun si eu dar nu mai apuc :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning