![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
1 Attachment(s)
banuiesc ca il stiai nu?..... stiu ca e c/p aproape toata masina dar nu inteleg de ar fi asta o problema:D
|
2 Attachment(s)
nu am apucat sa o termin pana la poll pt ca m-am apucat in ultimele 2 zile de ea
mix de c/p si brush :) |
am uitat sa ii schimb oglinda :))))
|
fiind un circuit..nu ar trebui sa aiba reflexiide circuit?:-? asa..parca ar fi un circuit care se termina pe faleza, frumos:))
|
Quote:
|
Quote:
|
difera putin unghiul si am facut c/p pe masina aia , am modificat capota si i-a.schimbat bg shi faruri .... in 10min .....si nu vorbi tu de copiat masini intregi... eu macar nu copii de pe vt ......
SUBIECT INCHIS |
Quote:
|
Quote:
|
hopa mah smecherilor...certati va pe privat...park va da careva bani pt lucrarile alea....sa va amintesc ca e hobby???? va certati degeaba...
|
2 Attachment(s)
bine zis manson. va mai dau si eu ceva. am mai pus-o o data da era ultima pe pagina si nu stiu daca ati vazut-o ca nu a comentat-o nimeni
|
jantele aratau mai bine inainte
si nici culoarea nu e prea stralucita :) |
Quote:
|
@bmwfan - carina - ce au zis sa baietii pana acuma, adica reflexia aia de pe masina + ce ai observat si tu, oglinda. mie unu nu imi plac rupturile alea de pe masina, de pe praguri, spoilerul fata + plasa din far, in rest e dragutza masina.
@NLD - M3 E30 - arata tziplet rau, mie nu imi place capota aia asa mult, dar acum gusturile nu se discuta si mai sunt farurile pe afza lunga cam strambe ;) mai bine puneai lupe si acolo. bafta @3xtreme - A4 - culoare mov pe audi nu a mai vazut nimeni, plasa e ireala, nu mai incerca sa aprinzi farurile ca arata aiurea ca si eu faceam asa si dadea naspa. cam atata si nu prea ai tuning! |
2 Attachment(s)
8)SUBARU IMPREZA STI full brush (cu mici exceptii:lol:)
|
o masina data draq.....super tare ce sa zic....felicitari
|
1 Attachment(s)
a...ca sa stiti si voi .... am facut masina asta fiindca e primul brush si pentru ca asta a fost prima mea masina acum un an jumatate facuta in photoshop
P.S..... nu am mai putut sa dau edit la primu post...sorry |
parca arata mai mijto aia de la Comentarii WIP:D:D da` ji asta e mijteux..BRAVO!!
|
Quote:
bafta ! |
Quote:
|
super masina chiar daca e plina de mici greseli gen reflectii parbriz si manerul usi
ar mai fi dar cred ca e mai important rezultatul final si per total poti sa treci peste greselile alea mici |
Quote:
oricum felicitari pentru munka depusa ;) |
mari singurele chestii c.p sun jantele, farurile, intercooler , aripi din fibra de carbon si partea de sus .......multumesc de apreciere
P.S. ... am multe greseli fiindca nu stiam sa folosesc pen tool p.p.s........ acum stiu sa folosesc pen tool si o sa fiti mai uimiti la urmatoarea lucrare |
lateralu nu zii ca l`ai facut tu mai no limit ca stiu masina !!!! hai nu o mai da in dovleci aici ca nu iti merge
|
sry de dublu post ce zici tu acolo ca full brush :)) lol LOL no limit hehe
lkateralu e tot cp ;) se si vede cum e tras de el si e blurr ;) nu mai mintii oamenii aici pe degeaba :D |
ia pune mah masina de pe care a luat donoru....criminali sunteti sa mor eu...huuaaa
|
... nesuferiti ca intodeauna :x ... mafion ia pune ma donorul ala de care esti tu asa sigur si pe urma mai vorbim... bai nene tipa invidia din voi...
|
uite ma pai asa de "fraieri" sunteti incat credeti pe no limit pfff se vede de la o posta ca e CP nu vezi ca e inting in draci ha ai deci daca nu iti dai seama ce e brush si ce e cp atunci nu mai comenta ca degeaba ;) si nu ma cert cun umeni si nu sunt invidios frate ;) da sa nu mai minta atat
|
Quote:
|
am zis ca stiu poza da nu am donoru ;) incerc sa o gasesc :|
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
asta da era masina , mai no limit FULL BRUSH LOL > TOT copiat dupa masina lu roobi intercooleru lateralu alea de pe capota de "fier" stiti la ce ma refer chestile alea de carbon ..... si alea de carbon dupa archuri numa ca ai pus tu peste lol :)) SI FRANA ai copiato si imi zici tu mie ca eu copii dupa masini tunate ma ??? pfff ai laso balta full brushu asta si toti care sunteti WOW pe aici da nu aveti haver de nimik ma refel la VT ;) nu mai zic cate pot exemple iti pot da si ref dp capota cica leai facut tu copiate dp masina lu roobi haha
|
am sa te rog sa faci o chestie..... deschide masina mea in photoshop si fa c/p de pe masina lu` robi si vezi daca e la fel ( incearca sa o aduci la culoare, si sa faci alea lafel)....intercolleruu e de pe un 350Z si aripile de pe o honda civic... acum nu sunt acasa da am sa pun donorii cand ajung
|
8 Attachment(s)
okay...am ajuns acasa...e primul meu brush bara fata e facuta de mine , lateralul este insa rebrush dupa masina lu robi (rebrush adica am dat c/p la lateral am dat opacity mai mic si am lucrat "sub" el) .... am fauct asta pentru a-mi forma mana(la bara fata nu imi placeau umbrele si luminile si de asta):rolleyes2
|
2 Attachment(s)
okay...am ajuns acasa...e primul meu brush bara fata e facuta de mine , lateralul este insa rebrush dupa masina lu robi (rebrush adica am dat c/p la lateral am dat opacity mai mic si am lucrat "sub" el) .... am fauct asta pentru a-mi forma mana(la bara fata nu imi placeau umbrele si luminile si de asta):rolleyes2
p.s. se vede un wip in care am inceput masina asa (lateralul) doar k nu imi placea cum iese si apoi am luat decizia de a face rebrush p.p.s. imi cer scuze ca am calcat stramb si eu o data dar nu o sa mai fac asta |
Quote:
|
gj NLD'ule......
putin cam blurry aripa si cauciucu fata pare intrat in pamant dar.......poate sa zica altii orice din moment ce tie iti place(si nu are cum sa nu iti placa,pt.k e sooper) nu trebe sa asculti ce zic restul |
ia terminati voi aici ca ati umplut aprope o pagina de off-topic. mafionzoo...tu poti sa crezi ce vrei...ceilalti ce vor..a demonstrat ce sa intamplat asas ca taci din gura.
si revizuiesteti limbajul |
2 Attachment(s)
na de aici!dacia rally!(aia din poza ii a mea proprie si personala :D:D:D)comments please!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning