Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

no limits design 11-03-08 19:50

Re: Comentarii lucrari!

1 Attachment(s)
banuiesc ca il stiai nu?..... stiu ca e c/p aproape toata masina dar nu inteleg de ar fi asta o problema:D

BMWfan 11-03-08 20:26

2 Attachment(s)
nu am apucat sa o termin pana la poll pt ca m-am apucat in ultimele 2 zile de ea
mix de c/p si brush :)

BMWfan 11-03-08 20:27

am uitat sa ii schimb oglinda :))))

Trickz 11-03-08 20:31

fiind un circuit..nu ar trebui sa aiba reflexiide circuit?:-? asa..parca ar fi un circuit care se termina pe faleza, frumos:))

Manson 11-03-08 21:12

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 1416650)
ce e ku fraza aia in poza 2 ? ka nu am priceputo cine a murit ?

a murit ala care a scris asa corect :)))

mafionzooo 12-03-08 05:41

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1417489)
banuiesc ca il stiai nu?..... stiu ca e c/p aproape toata masina dar nu inteleg de ar fi asta o problema:D

pai mai bine postai masina asta si o faceai albastra ;) ca tot aia era

no limits design 12-03-08 10:36

difera putin unghiul si am facut c/p pe masina aia , am modificat capota si i-a.schimbat bg shi faruri .... in 10min .....si nu vorbi tu de copiat masini intregi... eu macar nu copii de pe vt ......

SUBIECT INCHIS

big_ballz 12-03-08 19:12

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1417489)

poi defapt e BMW`u roshu facut albastru...doar k l-a pus pe backgroundu` de la Honda...uita`te atent la reflexiile de pe capota...difera fatza de original...sunt exact k la cel roshu...si ceea ce se vede prin luneta este...URAT!:rolleyes2

mafionzooo 13-03-08 07:27

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1418829)
difera putin unghiul si am facut c/p pe masina aia , am modificat capota si i-a.schimbat bg shi faruri .... in 10min .....si nu vorbi tu de copiat masini intregi... eu macar nu copii de pe vt ......

SUBIECT INCHIS

lol auzi la tine ma baietash tu crek nu stii ce vb tu care te prinde lumea ca copii masini intregi ?? lol eu copii dp vt ?? crek nu tzi`ai mancat grisuletu azi dimineata

Manson 13-03-08 09:51

hopa mah smecherilor...certati va pe privat...park va da careva bani pt lucrarile alea....sa va amintesc ca e hobby???? va certati degeaba...

3Xtreme 13-03-08 10:12

2 Attachment(s)
bine zis manson. va mai dau si eu ceva. am mai pus-o o data da era ultima pe pagina si nu stiu daca ati vazut-o ca nu a comentat-o nimeni

BMWfan 13-03-08 13:01

jantele aratau mai bine inainte
si nici culoarea nu e prea stralucita :)

F.E.A.R 13-03-08 13:03

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 1421323)
bine zis manson. va mai dau si eu ceva. am mai pus-o o data da era ultima pe pagina si nu stiu daca ati vazut-o ca nu a comentat-o nimeni

... :x cum sa faci ma un Audi mov ???? mai multa atentie la detalii si abtine-te sa mai aprinzi faruri sau orice altceva de pe masina

Reme 13-03-08 14:21

@bmwfan - carina - ce au zis sa baietii pana acuma, adica reflexia aia de pe masina + ce ai observat si tu, oglinda. mie unu nu imi plac rupturile alea de pe masina, de pe praguri, spoilerul fata + plasa din far, in rest e dragutza masina.

@NLD - M3 E30 - arata tziplet rau, mie nu imi place capota aia asa mult, dar acum gusturile nu se discuta si mai sunt farurile pe afza lunga cam strambe ;) mai bine puneai lupe si acolo. bafta

@3xtreme - A4 - culoare mov pe audi nu a mai vazut nimeni, plasa e ireala, nu mai incerca sa aprinzi farurile ca arata aiurea ca si eu faceam asa si dadea naspa. cam atata si nu prea ai tuning!

no limits design 13-03-08 21:11

2 Attachment(s)
8)SUBARU IMPREZA STI full brush (cu mici exceptii:lol:)

Manson 13-03-08 21:16

o masina data draq.....super tare ce sa zic....felicitari

no limits design 13-03-08 21:20

1 Attachment(s)
a...ca sa stiti si voi .... am facut masina asta fiindca e primul brush si pentru ca asta a fost prima mea masina acum un an jumatate facuta in photoshop

P.S..... nu am mai putut sa dau edit la primu post...sorry

big_ballz 13-03-08 21:32

parca arata mai mijto aia de la Comentarii WIP:D:D da` ji asta e mijteux..BRAVO!!

keemo 13-03-08 21:33

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1422880)

parca era prea mult cp in prima versiune...asa mai merge ;) nu stiam k ai talent la brush !!
bafta !

F.E.A.R 13-03-08 22:23

Quote:

... :shock: absolut impresionant, toata stima si respectul din partea mea NLD-ule... baieti lasa-ti la o parte greselile si haideti sa-i dam credit pustiului... are talent :!:

BMWfan 13-03-08 23:32

super masina chiar daca e plina de mici greseli gen reflectii parbriz si manerul usi
ar mai fi dar cred ca e mai important rezultatul final si per total poti sa treci peste greselile alea mici

MARI_NSL 13-03-08 23:35

Quote:

bara fata parca nu mi-se pare bine centrata :???: si laterala pare un c/p blury dupa supra Ab flug (sau cum drq ii zice) :lol: sau poate ma insel :rolleyes2

oricum felicitari pentru munka depusa ;)

no limits design 13-03-08 23:52

mari singurele chestii c.p sun jantele, farurile, intercooler , aripi din fibra de carbon si partea de sus .......multumesc de apreciere
P.S. ... am multe greseli fiindca nu stiam sa folosesc pen tool
p.p.s........ acum stiu sa folosesc pen tool si o sa fiti mai uimiti la urmatoarea lucrare

mafionzooo 13-03-08 23:52

lateralu nu zii ca l`ai facut tu mai no limit ca stiu masina !!!! hai nu o mai da in dovleci aici ca nu iti merge

mafionzooo 14-03-08 00:04

sry de dublu post ce zici tu acolo ca full brush :)) lol LOL no limit hehe
lkateralu e tot cp ;) se si vede cum e tras de el si e blurr ;) nu mai mintii oamenii aici pe degeaba :D

Manson 14-03-08 00:17

ia pune mah masina de pe care a luat donoru....criminali sunteti sa mor eu...huuaaa

F.E.A.R 14-03-08 00:48

... nesuferiti ca intodeauna :x ... mafion ia pune ma donorul ala de care esti tu asa sigur si pe urma mai vorbim... bai nene tipa invidia din voi...

mafionzooo 14-03-08 01:04

uite ma pai asa de "fraieri" sunteti incat credeti pe no limit pfff se vede de la o posta ca e CP nu vezi ca e inting in draci ha ai deci daca nu iti dai seama ce e brush si ce e cp atunci nu mai comenta ca degeaba ;) si nu ma cert cun umeni si nu sunt invidios frate ;) da sa nu mai minta atat

OmB* 14-03-08 01:15

Quote:

Originally Posted by mafionzooo (Post 1423434)
uite ma pai asa de "fraieri" sunteti incat credeti pe no limit pfff se vede de la o posta ca e CP nu vezi ca e inting in draci ha ai deci daca nu iti dai seama ce e brush si ce e cp atunci nu mai comenta ca degeaba ;) si nu ma cert cun umeni si nu sunt invidios frate ;) da sa nu mai minta atat

cand faci o afirmatie aduci si un argument... adica poza de care vorbeai... nu iau numanui partea dar daca puneai poza "donoare" direct scuteai jumatate de pagina de ot.....

mafionzooo 14-03-08 01:18

am zis ca stiu poza da nu am donoru ;) incerc sa o gasesc :|

andrE1 14-03-08 07:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mafionzooo (Post 1423450)
am zis ca stiu poza da nu am donoru ;) incerc sa o gasesc :|

crek la asta te referi ;)

mafionzooo 14-03-08 08:04

asta da era masina , mai no limit FULL BRUSH LOL > TOT copiat dupa masina lu roobi intercooleru lateralu alea de pe capota de "fier" stiti la ce ma refer chestile alea de carbon ..... si alea de carbon dupa archuri numa ca ai pus tu peste lol :)) SI FRANA ai copiato si imi zici tu mie ca eu copii dupa masini tunate ma ??? pfff ai laso balta full brushu asta si toti care sunteti WOW pe aici da nu aveti haver de nimik ma refel la VT ;) nu mai zic cate pot exemple iti pot da si ref dp capota cica leai facut tu copiate dp masina lu roobi haha

no limits design 14-03-08 09:31

am sa te rog sa faci o chestie..... deschide masina mea in photoshop si fa c/p de pe masina lu` robi si vezi daca e la fel ( incearca sa o aduci la culoare, si sa faci alea lafel)....intercolleruu e de pe un 350Z si aripile de pe o honda civic... acum nu sunt acasa da am sa pun donorii cand ajung

no limits design 14-03-08 09:44

8 Attachment(s)
okay...am ajuns acasa...e primul meu brush bara fata e facuta de mine , lateralul este insa rebrush dupa masina lu robi (rebrush adica am dat c/p la lateral am dat opacity mai mic si am lucrat "sub" el) .... am fauct asta pentru a-mi forma mana(la bara fata nu imi placeau umbrele si luminile si de asta):rolleyes2

no limits design 14-03-08 09:46

2 Attachment(s)
okay...am ajuns acasa...e primul meu brush bara fata e facuta de mine , lateralul este insa rebrush dupa masina lu robi (rebrush adica am dat c/p la lateral am dat opacity mai mic si am lucrat "sub" el) .... am fauct asta pentru a-mi forma mana(la bara fata nu imi placeau umbrele si luminile si de asta):rolleyes2

p.s. se vede un wip in care am inceput masina asa (lateralul) doar k nu imi placea cum iese si apoi am luat decizia de a face rebrush

p.p.s. imi cer scuze ca am calcat stramb si eu o data dar nu o sa mai fac asta

VaLeX 14-03-08 13:06

Quote:

nu prea ma intereseaza ce zic ceilalti (invidiosi sau nu) , dar te felicit pt munca si pt "talent" , chiar imi place ...inca odata gj :-P

Ca$$ 14-03-08 14:22

gj NLD'ule......
putin cam blurry aripa
si cauciucu fata pare intrat in pamant
dar.......poate sa zica altii orice
din moment ce tie iti place(si nu are cum sa nu iti placa,pt.k e sooper) nu trebe sa asculti ce zic restul

frost_dani 14-03-08 16:51

ia terminati voi aici ca ati umplut aprope o pagina de off-topic. mafionzoo...tu poti sa crezi ce vrei...ceilalti ce vor..a demonstrat ce sa intamplat asas ca taci din gura.
si revizuiesteti limbajul

_seby_ 14-03-08 18:35

2 Attachment(s)
na de aici!dacia rally!(aia din poza ii a mea proprie si personala :D:D:D)comments please!

Gabi 14-03-08 19:12

Quote:

Originally Posted by _seby_ (Post 1424525)
na de aici!dacia rally!(aia din poza ii a mea proprie si personala :D:D:D)comments please!

Foarte tare frate !!! Nu e perfecta, da' ideea e misto pusa in practica !

All times are GMT +2. The time now is 02:27.

- Copyright 2026 4Tuning