![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
under vt : masina merje fara shofer:-)
vlad_4tuning : carbonu e mai mare pe oglinzi si pe prelungirea de la bara si pe aripa e mai mic ,tre sa fie la fel peste tot;) |
2 Attachment(s)
Un astra gsi .....
|
Quote:
|
stai usor zmeule...tu chiar nu vezi k toata lumea te ia la misto si nu te baga in seama?? :rolleyes2 tu esti ala care se baga k musca in lapte pe toate topicurile cu sfaturi inutile despre subiecte pe care nici nu le cunosti...da tu te bagi ca un catar inainte :rolleyes2
revizuieste-ti comportamentul si scoate repede filtrul ala sport de la masina ta diesel si pune niste pedale sau un volan sport k iti da putere mai mare :lol: |
Quote:
|
farurile sunt in jos....nuj cum sa zic...si jantele plate .... si faci multe masini...nu t mai chinui sa faci multe...fa una si misto....
|
1 Attachment(s)
un seat leon... capota stiu ca e la fel ca a lui manson da mia placut cum arata...asa ca sper ca nu s-a suparat:D
|
metal_militia du prea le dai cu comenturile...la fiecare ceva nu e bine......bine ca tu esti Advanced aici da Novice pe alt forum ;) Hai lasa chestiile astea pt k doar dak esti in VT si in Design Team nu te face dumnezeul VT-ului! :evil: Fara suparare da asta e adevaru!
__________________________________________________ _ Ceau all! Astai un render...8 ore nonstop...obosit... Schita: http://i11.tinypic.com/2hg5lxe.jpg Render: http://i13.tinypic.com/2wmgvev.jpg _______________________ Sepr sa comenteze cineva si la mine...nu toti ciudosii k eu nu stiu si eu da! Am primit si eu doua comentarii la alea doua masini da aia din VT si Design Team toata lumea:"ooo ala asha....ala asha" de park or facut masina pt ferrari! :lol: Scuze da noah...trebua sa fie spus.....Ciao all! ;) |
Quote:
|
DjVictor ... jantele mi se par cam plate ... geamurile sunt innegrite doar pe o parte ... farurile mi se par cam ciudate si de proasta calitate ...
Smo|<e ... spoileru are nistereflexii ciudate ... gurile de aerisire mici dp spoiler nu au aceeasi forma ... AR07RPR_bogdi92 ... respect pt munca depusa (nu vad greseli) ... dar doar atat ... felu in care te comporti lasa de dorit ... |
2 Attachment(s)
nou lambo...brush:rolleyes2 la spoiler acolo unde vine mai stramb mia fost lene sa mai refac:D
|
Quote:
asteptam cu un deosebit interes urmatoarea masina pe care sper din tot sufletul sa pui sigla de la nike ... dispari |
frost_dani ... f misto ... o lucrare reusita ... singuru lucru pe care il vad e o pata de albeata in partea de sus a aerisirii laterale care e si pe masina originala ... in rest e ok ...
|
2 Attachment(s)
masina cu care m-am inscris in concurs....vreau cat mai multe comentarii :lol:
|
vlad_4tuning ... se vede diferenta de culoare la prag ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning