![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Aveti vreo solutie de "antifurt" la bandourile de M ?Mi-au "plecat" un rand si nu stiu cum sa pun altele care sa stea acolo.Idei?
|
Quote:
Quote:
|
[QUOTE=Sparkle_81;4735686]Antigelul este la nivel in borcan ?
Se pare ca mi-a luat 2l de antigel diluat.....multumesc mult pt sfat.....la asta nu ma gandeam ...o sa verific daca-mi mai face probleme....dar are vreo protectie de nu mai baga in radiatorul de caldura saupur si simplu nu-i ajungea antigeleul? multumesc inca o data! |
Quote:
Acum, iarna, verifica mai des nivelul; datorita temperaturii scazute, antigelul se contracta iar atunci cand motorul ajunge la temperatura optima, antigelul se dilata. Deci vei avea diferente mari de volum la frig/ger fata de cald. Voie buna ! |
Quote:
|
Quote:
-2500 rpm : 114km/h -3000 rpm : 136km/h -3500 rpm : 160km/h -4000 rpm : 182km/h -4500 rpm : 206km/h (ar trebui sa ajunga la viteza asta, sper sa nu ma insel da are pmax la 4600 rpm) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Ok merci mult. Eu am pus hold-suruburi si se vede ca dracu :) O sa pun si eu silicon
|
Quote:
se pare ca singura varianta sa-mi maresc viteza maxima ar fi sa pun o cutie in 6 trepte de pe un e46 si eventual sa schimb diferentialul 2.56 cu un 2.79 (318tds) ca sa n-o lungesc prea rau intr-a 6-a cu setup-ul asta ar trebui sa-mi scurtez un pic treptele 1-5 si sa o am pe 6 de drum lung cine are de vanzare o cutie in 6 trepte de e46?:D http://www.bokchoys.com/differential/GearRatios.htm |
Intrebare: Fisele de M42 au alt cod decat cele de M44, pe real oem. Ochiometric, lungimea lor ar fi aceiasi .
:arrow: Se pot pune fise de m44 pe m42 ? |
Eu zic ca da... Daca JustinCase a scos bobinele de pe Z3 si a pus de M5 nu vad care ar fi problema sa pui de pe M42 pe M44 sau invers...
Daca se potrvesc la prinderi merg toate bobinele... |
Quote:
E vreo tehnica speciala de aplicare a siliconului ? Cum ai facut ? Ai dat pe tabla sau pe plastic intai ? Ai dat pe ambele parti ? Nu curge silicon si pe aripi sau pe unde pui ? explica-mi te rog cum ai procedat tu. |
am si eu o intrebare pt cei care si-au schimbat pragurile metalice.
in cazul ruginiii aparute la praguri cat de rau poate sa fie merg doar taiate pragurile sau poate sa fie si mai rau... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning