Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

trafy-vr6 19-07-09 20:37

Re: Discutii Diverse Intre Useri

alt post al tau fara logica...multe inainte

Dannyromdan 19-07-09 22:46

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2497516)
alt post al tau fara logica...multe inainte

Ba da nu inteleg dc fac aia pista de cart tocmai la malu alb ... de ce nu il fac langa stadionu CSM ... dupa garru ala de beton unde pun pereu tiribombele ca e la spoatiu acolo .... io zic ca ajunge pt o pista de carturi :-? .... ca un om daca vrea sa se duca mai mereu acolo ce face naveta?

trafy-vr6 19-07-09 23:06

din cate stiu acolo unde pun tiribombele mai e un teren de sport pentru juniorii de la CSM....intreaba`l pe Nea` Mircia cand ai ocazia...

Dannyromdan 19-07-09 23:08

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2497857)
din cate stiu acolo unde pun tiribombele mai e un teren de sport pentru juniorii de la CSM....intreaba`l pe Nea` Mircia cand ai ocazia...

Stiu da e un teren sintetic .... da e si un spatiu gol ... in care zic ca ar incapea o pista de carturi .... sau sa o faca oriunde in oras ...:|

thex 19-07-09 23:33

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2497864)
Stiu da e un teren sintetic .... da e si un spatiu gol ... in care zic ca ar incapea o pista de carturi .... sau sa o faca oriunde in oras ...:|

daca tu intelegi prin pista de carturi un oval ai loc si in spatele blocului...

Victor_WRC 19-07-09 23:33

Quote:

Originally Posted by Dannyromdan (Post 2497864)

da de ce stai tu sa iti obosesti mintea ca dc e acolo si nu in alta parte....frate 1 teren e cu 1 scop alt teren e cu alt scop;)......si la Malu-alb dc nu merge ce e la mai mult de 4 kilometri si te doare burta sau cum:rolleyes2:lol::lol::lol:

IONUT-GBP 19-07-09 23:36

ce probleme aveti si voi :)) nici macar nu stiti sigur daca se face

Victor_WRC 19-07-09 23:39

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 2497943)
ce probleme aveti si voi :)) nici macar nu stiti sigur daca se face

nu cont frate daca se face sau nu ;) mie mi-e indiferent.....dar totusi.....da-o in basca masi de treaba.....:lol::lol::lol::lol:......care ar fi prob daca s-ar face la malu alb nici macar 10 km nu cred ca sunt pana acolo...care ar fi prob ca s-ar face acolo?????:D

Aaronnel^ 20-07-09 00:03

Problema e ca nu e in centru, eventual pe mall.. nu te vede omu ca te dai cu cartu

Danny da chiar nu ti-ai pus problema ca la malu alb costurile construirii pistei ar fi mai ieftine?

IONUT-GBP 20-07-09 00:28

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 2497951)
nu cont frate daca se face sau nu ;) mie mi-e indiferent.....dar totusi.....da-o in basca masi de treaba.....:lol::lol::lol::lol:......care ar fi prob daca s-ar face la malu alb nici macar 10 km nu cred ca sunt pana acolo...care ar fi prob ca s-ar face acolo?????:D

io as fi multumit daca ar asfalta strazile din oras bine cum trebuie... :lol:

florynvl (X29 ZMT) 20-07-09 00:29

Quote:

Originally Posted by IONUT-GBP (Post 2498081)
io as fi multumit daca ar asfalta strazile din oras bine cum trebuie... :lol:

mie imi spui de strazi ...

trafy-vr6 20-07-09 07:36

eu as fi mai fericit daca s-ar desfinta parcarile cu plata si parcarea aia de la zavoi unde daca parchezi si n`ai tichet iti blocheaza roata:))

Dannyromdan 20-07-09 23:53

Uite cum ma gandeam io ... in oras e populatia mai mare ... mai multi clienti pentru carturi .... la malu alb nu prea .... si ca sa te duci din oras la malu alb 7 km sau cati sunt pe jos .... iti sare toata pofta de dat cu cartu ....

SaproDVL 21-07-09 11:05

Cucule de tine e foarte aproape daca se face la malu alb :)) pe mine aia m`ar interesa :rolleyes2 treci barajul, mergi putin pe dig si gata ai ajuns

DjRainManFast 21-07-09 11:09

Eu ma angajez acolo daca se face :)

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning