![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
1 Attachment(s)
sa mai pun si eu o poza pe aici de la Onesti>..............................
|
Ce Sexy Sunt Baetii.....:twisted:
DA FETELE UNDE-S??? |
ce naiba iese asa roz in poze? ca ea e rosie toata ziua..
|
Quote:
Quote:
|
ei is fetele ! :lol: is deghizati acuma!:))
|
stie cineva ceva de masina aia parcata in fata la spalatoria de la gara? e renault nu? are capota modificata ("o umflatura")...cred ca are motorul schimbat...si este pregatita pentru vopsit...este acolo de ceva timp...:-)
|
3 Attachment(s)
12345678910
|
Quote:
este un ranault 5 :-) Quote:
nu e al meu doar l am vazut cand eram in trecere pe acolo si atat ... dupa parerea mea parca e facut pt curse... oricum e misto... Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
stiu unde e...tata a trecut azi pe acolo si a vazut_o...o sa ma duc si eu sa o vad... daca ma duc cu siguranta ii fac niste poze si le pun aici...dar cu conditia sa ma duc si eu sa o vad...ca nu stiu sigur cand ajung... |
daca v-ati opri din chat, ar fi excelent, sa nu confundam forumul cu messengerul, va rog
v-am unit posturile, de aia e putin harababura, dar 20 de posturi pt o singura idee, e cam mult. |
masina aia e un renault 5 gt turbo...a mers in campionatul national de raliuri si am auzit si ca ar fi avut si cateva victorii la activ...dupa care a fost bagata la curse in bucuresti..are peste 200cp, turbina,intercooler,dicuri ventilate toate rotile,si un interior ff misto:D..un scaun,volanul,schimbatorul, 3 pedale si un extinctor in dreapta:lol::lol:...pret :3600 euro
|
Documentat mai sunteti domnu` !
|
Quote:
:lol::lol: |
Quote:
|
a zis ca o duce la programu` RABLA :lol: