Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

gabi 1,9 23-05-17 20:04

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

4 Attachment(s)
Salut va rog frumos daca puteti sa imi puneti si mie aceste doua modele de jante pe fordul acesta.Si daca puteti sa adaugati si niste proiectoare de ceata ar fi super.Va multumesc.

sorin.lupascu 27-08-17 17:26

3 Attachment(s)
Salut! Mai este activ topicul? Ma ajuta cineva cu un model de camuflaj pentru un e90 ?
Capota as vrea sa fie neagră- Carbon texturat. Multumesc.

ionutgsm 22-10-17 14:23

3 Attachment(s)
Domnilor,
Cu scuze daca inoportunez rugandu-va sa va implicati in re-styling-ul unui vehicul utilitar, insa apelez la bunavointa si simtul artistic al Domniilor Voastre ptr a "corecta" aspectul 35C14V (in opinia mea: bandourile din partea inferioara nu au o linie unitara; partea superioara neagra a portierelor face nota discordanta prin linia inclinata spre spate fata de restul elementelor laterale de caroserie ce sunt delimitate de linii simple/ drepte; pe linia farurilor/ grilei fata/ grilei laterale sunt prea multe intreruperi curbe fara finalitate etc). Cele 2 autoutilitare in discutie suporta remapare ECU + modificari functionale in compartimentul de marfa si vor fi prezentate ca si concept, de aceea am convingerea ca un ajutor la aspect va intregi imaginea.
Multumesc anticipat, sunt la dispozitia Dvs pentru orice alte informatii/ detalii/ explicatii, astept cu interes raspunsurile Dvs, iar daca este permis, ma puteti contacta in mod direct pentru a comunica cat mai fidel intentia si scopul nostru cu aceste autoutilitare.
Cu stima,
Ionut Gs. M.

soosy 19-05-18 07:48

2 Attachment(s)
mai este cineva pe aici?:rolleyes2:D:lol:
as vrea sa imi colorati va rog jantele (miezul)in portocaliu gen salvare
un albastru turcoaz
si un verde fosforescent

multumesc

Cabbano 05-01-19 18:39

6 Attachment(s)
Salut!

As vrea să vad si eu cum arată cu jantele vopsite galben si gri închis (2 cu 2 sau 3 cu 1) plus eleronul+emblemele+oglinzile galben sticker bomb ori urban camo cu galben.

Cine are chef, va multumesc :)

Cabbano 05-01-19 18:53

Quote:

Originally Posted by Cabbano (Post 5881096)
Salut!

As vrea să vad si eu cum arată cu jantele vopsite galben si gri închis (2 cu 2 sau 3 cu 1) plus eleronul+emblemele+oglinzile galben sticker bomb ori urban camo cu galben.

Cine are chef, va multumesc :)

Si fara dungi pe fata si spate, doar cupola si laterale :)

Sunt curios cum arată. Astept cu interes :*

All times are GMT +2. The time now is 19:44.

- Copyright 2026 4Tuning