![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
lucrarea mea pt concursul de sarbatori...bagati mare..:D
|
@reme... ai facuto alb-negru p baba :lol:
@vlad - ciudat k are si ceasuri si afisaj digital ... oricum ceasurile par k plutesc... motorul plat, umbra si asezarea in peisaj ciudata, oglinda reflecta aiurea... reflexii ciudate p capota |
2 Attachment(s)
comentati si la mine :nervious::nervious::nervious:
|
se vede unde ai imbinat spoilerul, care e de alta culoare... tot c ai lucrat e blurry , ai selectii strambe
|
vlad_4tuning ... carbonu in unele locuri cam lasa de torit (pe buza si pe oglinzi) ... reflexia la ceasurile dp capota trebuia sa fie invers ... la cata lumina e afara nu cred k pot sa se reflecte ceasurile din interior ...
frost_dani ... pe cat de multe idei bune ai pe atat de multe greseli ... comparativ cu originala rotile modificatei park ar fi de la o masina de golf ... sunt prea luminate pt background ... umbra sub masina e dar foarte subtila ... abia k se vede ... ai pus numai intr-o gura plasa ... N1ghtG3o ... se vad imbinarile spoilerului asta nou ... e si blurry ... |
2 Attachment(s)
facuta in juma de ora;)... altii s-au chinuit 40 de ani;)
|
@frost_dani - ideea e super cu body kittul asta, dar jantele par cam micute, vb lu patritou de golf si tot vorba lu iai uitat pasa, umbra eu nu o vad, mie im jantele im par si cam strambe si cam luminate, si nu stiu ce sa zic de imbinarea cu lampa farului pare ireala
@yakone - hmmmmmmmmm, se putea mai mult, misto ideea dar parca are jantele strambe sau mi se pare mie? zi-mi si mie cum ai scos bara ca vreau si eu sa o scot la o masina ;) @N1ghtG3o - e blurry toata masina de la capota in jos, priza de are de pe bot nu e centrata si e blurry, imbinarile se vad prost(blurry) si parca vad dif de nuanta si de nivel la imbinari @ace axel - e de curse si baba :lol: ;) crede-ma ca si mosu tot alb-negru e ;) e facuta asa la caterinca, de fapt am incercat ideea unui prieten de a pune 2 tone colour pe traby ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
cum sa pui dolce&gabbana ? lasa-ne si lasa-te ma nene ma... |
Se vede ca te-ai chinuit 30 de minute:lol: .......nu te GRABI! Incearca sa iti iei o imagine calitativa....nu un cacat de poza pe care sa o faci! ;) Si mai multe modificari unpic! ;)
|
Quote:
|
offtopic...
sti cine ii pustiu?;).....nu mai judecati oamenii dupa varsta:(...... |
2 Attachment(s)
salutari un jetta...am si eu problema,in apa se vede masina originala nu cea modificata...cum as putea sa pun si acolo modificarile facute?
|
Quote:
|
mersi pentru sfat REME...am sa incerc sa fac asa cum ai zis tu,sper sa imi iasa asa cum doresc...ca asa e nasola
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning