Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

frost_dani 04-12-06 22:40

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
lucrarea mea pt concursul de sarbatori...bagati mare..:D

Ace Axel 04-12-06 22:40

@reme... ai facuto alb-negru p baba :lol:
@vlad - ciudat k are si ceasuri si afisaj digital ... oricum ceasurile par k plutesc... motorul plat, umbra si asezarea in peisaj ciudata, oglinda reflecta aiurea... reflexii ciudate p capota

N1ghtG3o 04-12-06 23:03

2 Attachment(s)
comentati si la mine :nervious::nervious::nervious:

Ace Axel 04-12-06 23:19

se vede unde ai imbinat spoilerul, care e de alta culoare... tot c ai lucrat e blurry , ai selectii strambe

patriotu90 05-12-06 07:54

vlad_4tuning ... carbonu in unele locuri cam lasa de torit (pe buza si pe oglinzi) ... reflexia la ceasurile dp capota trebuia sa fie invers ... la cata lumina e afara nu cred k pot sa se reflecte ceasurile din interior ...
frost_dani ... pe cat de multe idei bune ai pe atat de multe greseli ... comparativ cu originala rotile modificatei park ar fi de la o masina de golf ... sunt prea luminate pt background ... umbra sub masina e dar foarte subtila ... abia k se vede ... ai pus numai intr-o gura plasa ...
N1ghtG3o ... se vad imbinarile spoilerului asta nou ... e si blurry ...

Yackone 05-12-06 10:04

2 Attachment(s)
facuta in juma de ora;)... altii s-au chinuit 40 de ani;)

Reme 05-12-06 11:45

@frost_dani - ideea e super cu body kittul asta, dar jantele par cam micute, vb lu patritou de golf si tot vorba lu iai uitat pasa, umbra eu nu o vad, mie im jantele im par si cam strambe si cam luminate, si nu stiu ce sa zic de imbinarea cu lampa farului pare ireala
@yakone - hmmmmmmmmm, se putea mai mult, misto ideea dar parca are jantele strambe sau mi se pare mie? zi-mi si mie cum ai scos bara ca vreau si eu sa o scot la o masina ;)
@N1ghtG3o - e blurry toata masina de la capota in jos, priza de are de pe bot nu e centrata si e blurry, imbinarile se vad prost(blurry) si parca vad dif de nuanta si de nivel la imbinari
@ace axel - e de curse si baba :lol: ;) crede-ma ca si mosu tot alb-negru e ;) e facuta asa la caterinca, de fapt am incercat ideea unui prieten de a pune 2 tone colour pe traby ;)

Reme 05-12-06 11:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vlad_4tuning (Post 648143)
masina de la concurs:rolleyes2 :rolleyes2

ps: stiu de antena...cand am schimbat background-u am taiat-o si am uitat s-o fac la loc

vlad_4tuning - e bine, doar o chestie nu o inteleg la imbinare chestiileor alea de pe capota si antena aia stock antena cred ca mergea scoasa si alea parca sunt puse pe sticla ;)

EvLSant0S 05-12-06 12:03

Quote:

Originally Posted by DjVictor (Post 646148)
.......................

cum sa pui ma asa flacari pe masina ?
cum sa pui dolce&gabbana ?
lasa-ne si lasa-te ma nene ma...

Bejdesign 05-12-06 13:17

Se vede ca te-ai chinuit 30 de minute:lol: .......nu te GRABI! Incearca sa iti iei o imagine calitativa....nu un cacat de poza pe care sa o faci! ;) Si mai multe modificari unpic! ;)

Yackone 05-12-06 13:22

Quote:

Originally Posted by AR07RPR_bogdi92 (Post 648813)
Se vede ca te-ai chinuit 30 de minute:lol: .......nu te GRABI! Incearca sa iti iei o imagine calitativa....nu un cacat de poza pe care sa o faci! ;) Si mai multe modificari unpic! ;)

pustiu...nu esti tu in masura sa-mi spui tu mie ce sa fac;)

vlad_VSV 05-12-06 14:33

offtopic...

sti cine ii pustiu?;).....nu mai judecati oamenii dupa varsta:(......

Under VT 05-12-06 15:02

2 Attachment(s)
salutari un jetta...am si eu problema,in apa se vede masina originala nu cea modificata...cum as putea sa pun si acolo modificarile facute?

Reme 05-12-06 15:10

Quote:

Originally Posted by Under VT (Post 648929)
salutari un jetta...am si eu problema,in apa se vede masina originala nu cea modificata...cum as putea sa pun si acolo modificarile facute?

pai iei tot ceea ce ai facut si intorci invers si scazi opacitatea cred ca asa ar merge cel mai bine si putin din efecte yo asa as zice! ;) oricum da bine masina! detalii bune, oki! ;)

Under VT 05-12-06 15:17

mersi pentru sfat REME...am sa incerc sa fac asa cum ai zis tu,sper sa imi iasa asa cum doresc...ca asa e nasola

All times are GMT +2. The time now is 07:46.

- Copyright 2026 4Tuning