![]() |
|
Re: Diverse discutii
foarte sigur:)....prietenu` ala al meu kre era in tico mi`a zis nr de la mashina ...s mashina...:)
|
plm...nu stiu..chiar nu stiu. in fine..ce am facut mai exact? da si u un PM
|
Iti spun eu ca eram in spatele tau si am facut acelasi lucru ca si tine.
Pe bulevard la semaforul de la posta mare cum vii spre centru. Exact semaforul de unde faci si dreapta inspre tribulan. Tico Verde statea la semafor pe banda 3. Tu in spatele lui, eu in spatele tau. Exact la 2 secunde pana sa se faca verde, tu calci linia dubla continua, iesi pe contrasens si il depasesti. Eu incalc regula la fel ca si tine. Trecem in mare viteza si ne continuam drumul. Tico ramane departe in spate..., abia tarandu-se pe drum... Mare frectzie... |
Quote:
Skama era sa zdrobeasca unul pana in statzia de la Patria parca. Era in unghiul mort al lui Skama, el a vrut sa schimbe banda si n-avea cum sa-l vada. S-au apropiat foarte mult apoi sau indepartat unul de celalalt. Am impresia ca tot un Tico verde era insa nu era Nikita. |
deci..ma jur ca nu stiu...sa mor... cand am dat tura aia..chiar nu stiu. deci voi ati fost spre sud, eu am ajuns dupa voi pe colt..si ne-am intersectat prin fata pe la Omnia. nu am ajuns la sud. dupa aia,...seara nu mai stiu. sa mor de nu m-am tampit. citesc, imi imaginez, si nu imi dau seama cand... plm..in fine...dar ma indoiesc ..ca tineam minte. dar va cred...daca sunteti 2... plm... ma duc sa ma culc...in fine, plm.. era sa il ating sau ce? cu ce il zdrobeam? daca tocmai plecam de pe loc...
anyway, plm...sa trecem peste faza ca sunt rau in ceata.. :D |
Deci eu stiu ca n-ai facut nimic ca sa-l incurci pe tipul cu Ticozaurul verde.
Stiu ca Skama era sa aiba un incident, dar tu nu. Si gandeste-te ca n-aveai cum sa-l fi incurcat pe tipul cu tico fiindca in spatele tau si eu am facut acelasi lucru ca si tine. Mai ziceam..., daca il incurcam eu, dar tu..., n-ai nicio treaba. |
lumeeeeee,a aparut taxi 4,d 2 zile e aparut,aici e siteul cu torrent,eu deja m am bagat sa il ia ;)http://www.torrentz.com/4d1af29d8614...2ca77cdd7abdf0
|
lasa mha k yo am zis`o mai mult in spirit de gluma...k nici yo nu tin minte sa fi fakut ceva sa enervezi ticozauru`...dar plm....shoferu` din tico...domne k era sa`l "zobeshti":D
|
cum era sa il zdrobesc? plecand de pe loc? :D mai mai unde aveam eu Kenworth si nu stiam.... deci eu am plecat pe langa el..si don in spatele meu..si era sa il zdrobesc? pai si don ce era sa ii faca? sau doar pe mine m-a vazut.
anyway, gata da-l in colo..ca oricum nu inteleg.... mm... |
omu` exagereaza mey bogdane..asta incerkm sa`ti explic...:)...k vezi doamne voi mereti cu viteza in roash ...bla bla bla:D...etc etc..lasa k vb noi...poate ieshi cu vecinu` diseara o fuga pe strazi:D
|
bai PH 86 MIN tu vezi ce scriu aia la linkul ala??? sa nu iei ca nu e filmul... dar..daca tu zici ca e filmul...
|
bai bogdane,ala e film toata ziua e luat dupa torrents,scrie si la categorie movies comedy,deci e film toata ziua,d acolo alegi de pe ce tracker sa il iei,ei lasa k iti zic eu maine dak merge,uite sa vezi si u k are 693 mb ;)
|
citeste comment-urile de la torrent MIN-ule ...sa vezi ;)
|
faci cum vrei... eu doar am zis...
|
cred k aveti dreptate,acum am obs si eu :((((.....pakt k eu chiar vroiam sa il vad :((((
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning