![]() |
|
Re: Club CIELO
Am o problema mare: a inceput sa imi scartaie brodul, in partea dreapta!
M-am uitat, toate suruburile sunt stranse. Ce naiba sa fac? |
Quote:
|
Quote:
In dreapta jos, peretii dintre usa bordului si laterale. Astept raspunsuri! |
Quote:
Alarma in sine se monteaza sub bord, ori in spatele panoului de sigurante, ori in spatele consolei contrale, unde e si climatizarea. |
Mersi Geo! O sa ma uit diseara. Senzorul acela il vreau sa il anulez ca e mult prea sensibil.
|
In cazul in care sti unde e unitatea alarmei, urmareste firele, unul dintre ele o sa te duca la senzorul de perimetru. In general sunt montati undeva central, cum ti-am spus ca a fost si la mine. Din pacate nici cu toate reglajele date la minim nu era de tinut...
|
Quote:
|
Quote:
Cu aia o sa fac, pana acuma mie nu mi-a scartait nimic, doar de cand am incepout sa bag caldura inauntru! Plus ca eu ascult muzica tare, iar fostul proprietar nu asculta deloc. Cand a dat masina mea de Metallica, Obituary si Hammerfall ... :)) O rezolv in weekend, panza e gris, ca bordul, deci o sa iasa misto! |
oricum nu o sa tina mult...indicat e sa scoti cam tot si sa pui panza adeziva sau leocoplast (ca e cam acelasi lucru).....ca daca pui intr-o parte,apoi scartaie in alta:)))
|
Quote:
La imbinari pun si intr-o parte si in alta! Un vecin mi-a deochiat-o, el are Laguna si zice ca ii scartzaie si s-a minunat intr-o zi mergand cu mine, pana mi-a innebunit-o! :D |
Quote:
|
Am gasit alarma. Mersi Geo pentru sfat dar nu a fost acolo ca am demontat tot pana la urma am mers pe urma firelor de la sirena si am gasit-o in carcasa de la contact de sub volan :???: Important e ca nu mai urla' ca nebuna. Multumesc!
|
azi am zarit un cielo si iam facut o mica poza, are cineva informatii despre bestia asta mica?
https://img248.imageshack.us/img248/6...9130111.th.jpg |
|
ok ms mult!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning