![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
oricum a lu ono sau nu masina arata super belea
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
Quote:
ce tare ... unde ai gasit pozele ?:)) tare masina ai. |
3 Attachment(s)
Masina aia galbena ( nushu ce marca e ) prin bucuresti la un OMV
Dodge Ram pe langa Giurgiu |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Poze noi
Apropo.. Vedetzi k e un Ferrari ,cred k e F40 , parcat la Romana langa OTV... Eram in fuga si nu l-am observat bine.. Poate trece careva pe acolo sa-i faca poze.. |
1 Attachment(s)
Am vazut asta cu usi "Lambo style" dar pentru k nu am avut nika cu care sa fac poze asha ca am luat de pe net ca sa vedeti si voi nu stiu daka e ceva unik da eu am ramas cu oki acolo la el si acuma fix asha arata asemanator cu asta nici o diferentza in minus imi placea ca batea soarele in el stralucea bine :D bling bling era abia scos de la spalatorie knd o sa am cu ce sa ac poze o sa fac!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
deci ..sa facem lista masinilor vazute in romania pe strada cand veneam in romania si cand ma intorceam in italia:
1.La Nadlac:Ferrari F430 (inscrisa in Arad) 2.Langa Deva o Masina cred k de Drift dupa cum arata Nissan orikum 3.Sibiu: Bentley Flying Spur (inscrisa Germania) 4.Sibiu:Porsche 933 Carrera (inscrisa in romania dar nu mai stiu unde) 5.Spre Brasov: Limuzina de la departare 6.Brasov: Bentley Flying Spur (inscrisa Bucuresti) 7.Pe la Sinaia sau Busteni: Un Touareg Negru super modificat 8.Campina:Dodge Ram Modificata si acelasi propietar mai are un Ford Probe modificat destul de bine (vedeti poze) 9.Ploiesti:Ford Mustang si Limuzina Lincoln la intoarcere: 1.La campina: Porsche Cayenne Turbo 2.Spre Sibiu: 2 sau 3 limuzine una langa alta si un Navigator 3.Sibiu: Corvette C5 Convertible 4.Spre Deva 2 Porsche Cayman ..(in afara de Cayenneuri si boxster) 5.Spre Arad:Audi A8L W12 6.Langa Nadlac o miraculoasa Supra Neagra modificata "si foarte rapida" in rest foarte multe A8, Seria 7 Lexus LS si GS, Jaguaruri,Infinity, Escalade si tot dastea ..bla bla bla ...am uitat c am mai vazut ..nah.. nu am multe poze deoarece le-am vazut din mers |
Eu am vazut un A5, R8, noul golf variant.... si ma gandeam cand a aparut... No pics :cry:
|
3 Attachment(s)
masina din romania :shock:
|
de unde? din Prahova?
|
din bucuresti 220 cp si 55.000.euroi
|