![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
400 ron era in targ, si era intro stare proasta naspha.....o sa-mi caut ceva nou`:D
|
Quote:
|
cam asa cum zice botraiseri:D ruleaza unu bun acu sia luat un coleg de lucru din timisoara nou la 450
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Vreau sa va intreb ceva din partea de mecanica pentru ca stiu ca nimeni nu se naste invatat si mai stiu si ca "Prost nu e ala care nu stie, prost e ala care nu intreaba". Deci:
1.Ce ii ala debitmetru? 2.Ce ii aia sonda lambda, unde ii montata, cum functioneaza si cum modifica ea consumul? 3.Ce ii ala westgate? Stiu doar ca este o parte a turbinei, insa vreau mai multe informatii. 4.Prin ce se diferentiaza ECU-ul normal fata de cel tip stand-alone? Sau daca nu am intrebat bine, explicati-mi cum sta faza. Multumesc anticipat! |
cine ma poate ajuta cu ceva locatii pt ceva poze Jmechere prin baiamare, sa-u imprejurimi ...as fi recunoscator...............locatii care nus cunoscute...
|
Cauta-ti fotograf intai, si dupa locatii..
|
am 3 fotografi,disponibili si inca vreo 2-3..de ocazie`
|
1 Attachment(s)
Ai putea incerca alti fotografii. Astia cu care lucrezi acuma is cam de pomana. :))
|
Quote:
[ glumesc man ;) ] nu vine nimeni la 11 la meci la FC Baia Mare? Cred k e ultimul meci acasa pt baieti .... |
Sunt doar putin invidios ca nu stiu cine sunt fotografii. As avea si eu nevoie de ei ;))
|
dani, cine-i d-nsoara? :lol:
spune tot, nu tine numai pentru tine ! :D:D:D @teen.ager : cred ca la intrebarile tale, cel mai bun prieten ti-ar fi google... sigur gasesti detalii ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning