![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
9 Attachment(s)
@drifter01: LE2MWM il gasesti AICI,Programele care le-a precizat Maryus le gasesti intre paginile 190-210 asa...le-am luat si eu acu cva timp si pe acolo erau.. ;)
#Vine MikiDude cu cva nou :D inspirat din realitate :shock: mk3 Vr6 :-P |
@Mikidude-FAIL cu jentile :))
|
Nu am gasit altele :)) care sa dea bine pe golf`u asta... tu repede cu gura mare >:P
|
3 Attachment(s)
Cu viteza melcului... :lol:
|
4 Attachment(s)
Scuzati..n-am putut sa dau edit :rolleyes2.
|
ne pi si noua un link pls........:-P
|
Auziti baieti de ce nu incercati si voi sa faceti o varianta stock si una tunata de elia la logan ar da foarte bine.
|
Quote:
Sergiu, bafta in continuare omule, usor ca e timp :)), o sa fie si varianta tuning si stock, dar mai e de munca la ea :D |
@Sergiu-scuze ca iti zic dar nu ai facut absolut niimic la masina :( nu e texurata de tot, decat interioru, si nu e paintable(nu poti sa o vopsesti) reflectia e de k k t,, tre neaaparat sa te apuci de treaba
|
ce pot sa fak ka sa mearga sa pun decaluri pe partile din spate la un e30 (alea din parti) se vede urat de tot cand pun un decal pe ea in spate :(
|
Quote:
|
Va salut ! Cu toate ca ma joc destul de mult acest joc , vreau sa stiu care sunt diferentele intre 2.3.0 si 2.2.1mwm ?De ce este unul mai bun ca altul,sau eu stiu de ce il folositi mai mult pe unul din aceste jocuri!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
|