Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

Mikidude 20-11-09 10:48

Re: Street Legal Racing - Redline

9 Attachment(s)
@drifter01: LE2MWM il gasesti AICI,Programele care le-a precizat Maryus le gasesti intre paginile 190-210 asa...le-am luat si eu acu cva timp si pe acolo erau.. ;)

#Vine MikiDude cu cva nou :D inspirat din realitate :shock: mk3 Vr6 :-P

Maryus_x90 20-11-09 11:10

@Mikidude-FAIL cu jentile :))

Mikidude 20-11-09 11:13

Nu am gasit altele :)) care sa dea bine pe golf`u asta... tu repede cu gura mare >:P

StreetStyle22 20-11-09 23:08

3 Attachment(s)
Cu viteza melcului... :lol:

StreetStyle22 21-11-09 00:48

4 Attachment(s)
Scuzati..n-am putut sa dau edit :rolleyes2.

duty 21-11-09 08:37

ne pi si noua un link pls........:-P

EfEcT-MaStEr 21-11-09 08:42

Auziti baieti de ce nu incercati si voi sa faceti o varianta stock si una tunata de elia la logan ar da foarte bine.

Mikidude 21-11-09 11:47

Quote:

Originally Posted by duty (Post 2824742)
ne pi si noua un link pls........:-P

Link cu ce ?? :confused:

Sergiu, bafta in continuare omule, usor ca e timp :)), o sa fie si varianta tuning si stock, dar mai e de munca la ea :D

Maryus_x90 21-11-09 12:55

@Sergiu-scuze ca iti zic dar nu ai facut absolut niimic la masina :( nu e texurata de tot, decat interioru, si nu e paintable(nu poti sa o vopsesti) reflectia e de k k t,, tre neaaparat sa te apuci de treaba

drifter01 21-11-09 13:26

ce pot sa fak ka sa mearga sa pun decaluri pe partile din spate la un e30 (alea din parti) se vede urat de tot cand pun un decal pe ea in spate :(

Mikidude 21-11-09 13:44

Quote:

Originally Posted by drifter01 (Post 2825196)
ce pot sa fak ka sa mearga sa pun decaluri pe partile din spate la un e30 (alea din parti) se vede urat de tot cand pun un decal pe ea in spate :(

Faci un PJ in PS (photoshop) si nu o sa se mai vada asa, dar intai trb sa sti sa faci un PJ(paintJob) :D Nu intreba, pur si simplu citeste paginile anterioare ;)

edinho_realmadrid 21-11-09 13:45

Va salut ! Cu toate ca ma joc destul de mult acest joc , vreau sa stiu care sunt diferentele intre 2.3.0 si 2.2.1mwm ?De ce este unul mai bun ca altul,sau eu stiu de ce il folositi mai mult pe unul din aceste jocuri!

drifter01 21-11-09 14:59

Quote:

Faci un PJ in PS (photoshop) si nu o sa se mai vada asa, dar intai trb sa sti sa faci un PJ(paintJob) Nu intreba, pur si simplu citeste paginile anterioare
poti sami precizezi te rog kam pe la ce pagini scrie cum sa fak un pj?:D

Mikidude 21-11-09 17:11

Quote:

Originally Posted by drifter01 (Post 2825347)
poti sami precizezi te rog kam pe la ce pagini scrie cum sa fak un pj?:D

Pai omule mai mereu se gasea cineva sa intrebe, si primea raspuns cauta si tu de la 150 in sus :D Oricum acolo ai un link de pe GOM cu tutorialu pt PJ :!:

StreetStyle22 21-11-09 17:22

Quote:

Originally Posted by Maryus_x90 (Post 2825144)
@Sergiu-scuze ca iti zic dar nu ai facut absolut niimic la masina :( nu e texurata de tot, decat interioru, si nu e paintable(nu poti sa o vopsesti) reflectia e de k k t,, tre neaaparat sa te apuci de treaba

:rolleyes2 N-am scris ce-am facut la ea. Dar in fine. :) Defapt trebuia sa o las naibii cu oglinziile si geamuriile direct pe masina sa las si aripiile spate din joc sa stea asa aiurea pe masina,asa cumparai usa primeai si geam si oglinda cu ea,rotiile spate trebuia sa le las in caroserie,toba sa fie cu jumatate scoasa inafara.. Nu trebuie neaparat (sau am termen limita impus de cineva ?:confused2,daca da,sa-mi zica cine e acel cineva,ca ii zic eu vreo doua :bat: ),"lucrez la ea" cand vreau eu si am eu chef,nu o fac pentru cineva sau ceva..o fac pentru mine si cand e gata o sa o impart cu altii.

All times are GMT +2. The time now is 07:27.

- Copyright 2026 4Tuning