![]() |
|
Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA
hmmm si eu am garaj acolo dar am antifurt .lacatale le-am gasut furate odata le mai ramane sa darame garajele..cand s-a intamplat?
|
ti-a spart un perete de la garaj? inseamna ca au muncit baietii acolo, nu gluma.... sorry pt tine...sa mergi maine dimineata in targ la Soimus sau la Simeria .... :(
|
adrian,poate ti-a furat si tie garajul cu totul si tuh habar nu ai:lol: Ce bajocura mi se pare faptul sa iti fure zidul de la garaj:))
|
Quote:
asa am mai recuperat piese de la masina care depasesc valoarea celor furate si care fiind frumos ambalate in cutii nu au incaput prin spartura, altfel se furau si alea, ori nu erau hotii destul de orientati,si-au spus poate ca aliajul este mai pretios, se vinde mai repede, etc. oricum modelul era vechi si urma sa le schimb, dar vroiam macar sa stiu cui le dau. :) maine sunt in targ, desi nu cred ca se vor vinde chiar asa pe fata, ar trebui sa fie prea idioti, toate vulcanizarile din oras sunt puse deja in tema, politia stie despre ce este vorba, imi cunosc foarte bine piesele, trebuie acum numai sa asteptam putin. |
Nu le vand ei aici in targ ca nu-s chiar asa nebuni, mai ales daca au dat un tun asa sanatos.
Dar e si asta o treaba, sa-ti sparga zidul ca sa iti fure din garaj. Am trait sa o aud si pe asta... In curand vor sapa in blocuri sa fure BCA-ul. Din ce e facut zidul? |
Din pacate in ceea ce priveste militia, pardon Politia tind sa-i dau dreptate lui Ondin, la taica-meo i-au furat tiganii din gradina de doua ori in trei zile la rand saptamana asta fara sa se sinchiseasca de organe si taica-meo sa ales in compensatie cu niste declaratii ca de obicei.Spun tigani, nu ca-s rasist si pentru ca au furat combustibil pentru vehicolele lor,fan.
|
Rasa lor ne fac tara de ras...rrom--->romani--->romania asa suntem vazuti afara...ahhh imi vine sa le fac la toti un lagar si sa le dau foc,sau sa ii arunc in aer...:twisted::bat:
|
Quote:
p.s sNaP7 ai net? :lol: |
Am, de la UPC :lol:
A venit un "meserias" de la RDS sa-mi conecteze la loc cablul de la UPC; a zis ca ei n-au stiut ca aveam cablu de la UPC.. (dar cablul de la usa ce-mi intra in casa tot ei l-au taiat, or fi crezut ca e de la apa de la WC :D ) |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Ms mult Danyutz.. Sper sa ma ``sperii`` si pe mine o tura cu furia alba (cea de 150cp)daca nu ma insel ! :)
|
Bun venit noilor veniti...si revenirea lui Dudu!!!(Dudule, ce mai face Dacia turbo???)
Frumoase masini aveti acolo..si ce trupa s-a facut pe Hd-Deva!!! |
Salutam si pe aceasta cale pe NoAngels, faceam autostopul la spalatorie ieri. Dupa, a plouat, normal. :)
|
Quote:
|
Mariusee ce faci ba?
Ti-ai adus "felina" acasa? :D |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:35. |
|