![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ok... sa-nteleg ca ala e id-ul? |
man, man..ce sansa ai pierdut tu de la mn..auuuu, nu mai vezi tu asa motor :lol:
pacat, si mie-mi pare rau acum cand stiu ca acel V4 1.7 brici, va sta intr-un garaj si odata la 2 ani va ocupa si el un loc intr-un Ford..Consul pt reinnoirea ITP-ului doar :( |
mie-mi spui? nu am avut banii atunci...
inca eram in liceu,nu lucram... nu munca,nu bani :D. N-ai putea sa-mi faci legatura cu baiatul caruia i-ai vandut motorul? poate il conving sa-l dea... :D Quote:
cu acte? :) ma intereseaza pt omologare... sau daca merg matele de 1,5 in 1,3 l e perfect... adica sa schimb camasi cu pistoane cu tot,cu vibrochen.. etc... Poate dai un pm cu mai multe detalii si un pret... |
cam cum vezi tu actele alea aratand? :D :-P
|
Sunt cam OUT OF TOPIC, dar vad ca sunt vreo 2-3 care au renault 5, aveam si eu nevoie de un far dreapta si de parbriz pentru modelul de dupa '90.
Daca are careva....dati un semn. |
nu plac masinile plasticate, dar am vazut unul la un schrot, e posibil maine sa ajung pe la el cand merg sa-mi cumpar al 5-lea ..nu Renault, ci Ford :twisted: si intreb pe acolo daca am pe cine la ora respectiva...
problema va fi alta, nici un curier nu-ti transporta parbrizul, am avut eu clienti si degeaba, am renuntat la idee dupa ce am intrebat la 3-4 firme, am vorbit printr-un prieten(coleg forumist, caprar) chiar cu directorul zonal al unei firme, "NU garanteaza nimeni, NU se incurca nimeni !!"..:( lasa, vii dupa el cu Bel-Air-ul, altfel nu ti-l dau :twisted::lol::lol::lol::lol: |
Hi Hi! Macar farul....sa fie dreapta.....si sa fie pentru super 5, ala fabricat dupa 90, care are o teshitura in partea de sus. Intreaba de un pret te rog.
Multumesc anticipat :) Si cred ca azi iese si capra mea de la vopsit iar sambata intra in montaj. Asa ca pe sapt. viitoare o scot la plimbare :) |
Quote:
iti dau eu un far dreapta... :) e putin ciobit si lipit cred... iar parbriz... ia-ti nou,nu e fscump,poate gasesti cu montare... stii ca n-are cheder si e lipit asha ca nush cine ti-l da jos de pe masina fara sa-l sparga... bine,fara scule... |
4 Attachment(s)
Quote:
Astazi am scos Caprita de la vopsit,si zic eu....a iesit bine... Iote si cateva poze..... Cand termin de echipat masina ....cel mai probabil la sfarstiul saptamanii viitoare mai bag poze. |
arata fantastic, si culoarea si finisajul. imi place ca vrei sa o echipezi intr-o saptamana.
|
Ms pt.comment, eu sincer speram ca maine sa termin cat de cat interiorul, am de facut sistemul audio care imi va lua o mare parte din timp, o sa fie cam 1000 de euro bagati numai in sistemul audio integral FOCAL cu un hd Alpine 9887r. In afara de asta cateva reglaje la motor si sa pun farurile.
|
suna bine asta cu pus farurile si gata. eu am de refacut toata instalatia electrica cel putin apoi toata mocheta interior si montat motor cutie si toate cele. de-asta 1 saptamana suna ireal.. eu scalam la ce am eu de facut
|
Quote:
Apropo, dupa ce o termin am sa pun la vanzare toate piesele care le am in plus... 2 motoare, 2.8, si un 2.3 sau 2.8 asta nu stiu exact ce e tre sa il controlez mai bine, haion, pe la interior mai am cate ceva.....un torpedo, daca imi amintesc era cineva care cauta un torpedo de mk3, eu am unu de pe un mk2 dar e exact acelasi tip, iarashi bord complet (nu ceasurile) are vreo 2 crapaturi de la soare.....si multe altele.... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning