Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

dan_kamikaze 19-01-09 05:59

re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1992048)
M-ar interesa un motor de capri mk1,taunus,granada, v4,v6 sa fie... daca are si cutie si cardan eventual ar fi super... in vara ash vrea sa ma reapuc de lucru la masina... pana atunci incerc sa strang piese... Asadar daca vreti sa scapati de vreo "inima" sunt mai mult decat recunoscator...

cu un V4 de 1,5 sau 1,3 ...habar nu am de cat este:rolleyes2 si o cutie in 4 cu tije cred ca pot sa te ajut....vb dc esti interesat,uitam si un cardan complet+punte spate de mk1...

cv-03-btf 19-01-09 06:42

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1992048)
M-ar interesa un motor de capri mk1,taunus,granada, v4,v6 sa fie... daca are si cutie si cardan eventual ar fi super... in vara ash vrea sa ma reapuc de lucru la masina... pana atunci incerc sa strang piese... Asadar daca vreti sa scapati de vreo "inima" sunt mai mult decat recunoscator...

cutie cu 4 sau 5 viteze... alea originale de capri /granada au 4 viteze..( sau ma rog.. cele ce le-am vazut eu pana acum..)

TZG@ 19-01-09 12:53

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1992312)
cu un V4 de 1,5 sau 1,3 ...habar nu am de cat este:rolleyes2 si o cutie in 4 cu tije cred ca pot sa te ajut....vb dc esti interesat,uitam si un cardan complet+punte spate de mk1...

ok... sa-nteleg ca ala e id-ul?

florin_cars 19-01-09 20:26

man, man..ce sansa ai pierdut tu de la mn..auuuu, nu mai vezi tu asa motor :lol:
pacat, si mie-mi pare rau acum cand stiu ca acel V4 1.7 brici, va sta intr-un garaj si odata la 2 ani va ocupa si el un loc intr-un Ford..Consul pt reinnoirea ITP-ului doar :(

TZG@ 20-01-09 02:01

mie-mi spui? nu am avut banii atunci...
inca eram in liceu,nu lucram... nu munca,nu bani :D.
N-ai putea sa-mi faci legatura cu baiatul caruia i-ai vandut motorul? poate il conving sa-l dea... :D

Quote:

Originally Posted by dan_kamikaze (Post 1992312)

cu acte? :) ma intereseaza pt omologare... sau daca merg matele de 1,5 in 1,3 l e perfect... adica sa schimb camasi cu pistoane cu tot,cu vibrochen.. etc... Poate dai un pm cu mai multe detalii si un pret...

florin_cars 20-01-09 23:35

cam cum vezi tu actele alea aratand? :D :-P

AudioClass 21-01-09 17:08

Sunt cam OUT OF TOPIC, dar vad ca sunt vreo 2-3 care au renault 5, aveam si eu nevoie de un far dreapta si de parbriz pentru modelul de dupa '90.
Daca are careva....dati un semn.

florin_cars 21-01-09 23:40

nu plac masinile plasticate, dar am vazut unul la un schrot, e posibil maine sa ajung pe la el cand merg sa-mi cumpar al 5-lea ..nu Renault, ci Ford :twisted: si intreb pe acolo daca am pe cine la ora respectiva...

problema va fi alta, nici un curier nu-ti transporta parbrizul, am avut eu clienti si degeaba, am renuntat la idee dupa ce am intrebat la 3-4 firme, am vorbit printr-un prieten(coleg forumist, caprar) chiar cu directorul zonal al unei firme, "NU garanteaza nimeni, NU se incurca nimeni !!"..:(
lasa, vii dupa el cu Bel-Air-ul, altfel nu ti-l dau :twisted::lol::lol::lol::lol:

AudioClass 22-01-09 14:53

Hi Hi! Macar farul....sa fie dreapta.....si sa fie pentru super 5, ala fabricat dupa 90, care are o teshitura in partea de sus. Intreaba de un pret te rog.
Multumesc anticipat :)

Si cred ca azi iese si capra mea de la vopsit iar sambata intra in montaj.
Asa ca pe sapt. viitoare o scot la plimbare :)

TZG@ 23-01-09 02:11

Quote:

Originally Posted by AudioClass (Post 2001335)
Hi Hi! Macar farul....sa fie dreapta.....si sa fie pentru super 5, ala fabricat dupa 90, care are o teshitura in partea de sus. Intreaba de un pret te rog.
Multumesc anticipat :)

Si cred ca azi iese si capra mea de la vopsit iar sambata intra in montaj.
Asa ca pe sapt. viitoare o scot la plimbare :)

iti dau eu un far dreapta... :) e putin ciobit si lipit cred... iar parbriz... ia-ti nou,nu e fscump,poate gasesti cu montare... stii ca n-are cheder si e lipit asha ca nush cine ti-l da jos de pe masina fara sa-l sparga... bine,fara scule...

AudioClass 23-01-09 08:27

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 2003163)
iti dau eu un far dreapta... :) e putin ciobit si lipit cred... iar parbriz... ia-ti nou,nu e fscump,poate gasesti cu montare... stii ca n-are cheder si e lipit asha ca nush cine ti-l da jos de pe masina fara sa-l sparga... bine,fara scule...

Daca e de super5 modelul dupa 85 parca...sunt interesat, spune-mi doar un pret, si cum facem sa intru in posesie, va ca esti din Roman.

Astazi am scos Caprita de la vopsit,si zic eu....a iesit bine...
Iote si cateva poze.....
Cand termin de echipat masina ....cel mai probabil la sfarstiul saptamanii viitoare mai bag poze.

silencer 23-01-09 15:29

arata fantastic, si culoarea si finisajul. imi place ca vrei sa o echipezi intr-o saptamana.

AudioClass 23-01-09 15:49

Ms pt.comment, eu sincer speram ca maine sa termin cat de cat interiorul, am de facut sistemul audio care imi va lua o mare parte din timp, o sa fie cam 1000 de euro bagati numai in sistemul audio integral FOCAL cu un hd Alpine 9887r. In afara de asta cateva reglaje la motor si sa pun farurile.

silencer 23-01-09 15:54

suna bine asta cu pus farurile si gata. eu am de refacut toata instalatia electrica cel putin apoi toata mocheta interior si montat motor cutie si toate cele. de-asta 1 saptamana suna ireal.. eu scalam la ce am eu de facut

AudioClass 23-01-09 16:17

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2004297)
suna bine asta cu pus farurile si gata. eu am de refacut toata instalatia electrica cel putin apoi toata mocheta interior si montat motor cutie si toate cele. de-asta 1 saptamana suna ireal.. eu scalam la ce am eu de facut

Pai eu pana acum am facut motorul complet la R1, instalatie electrica, am deja refacuta tapiteria, trebuie doar sa montez totul pe ea, ca bag si eu de vreo 2 luni la ea.....dar nu am facut rabat de la nimic , ce a fost nevoie am luat, si acum mai am piese de o masina.
Apropo, dupa ce o termin am sa pun la vanzare toate piesele care le am in plus... 2 motoare, 2.8, si un 2.3 sau 2.8 asta nu stiu exact ce e tre sa il controlez mai bine, haion, pe la interior mai am cate ceva.....un torpedo, daca imi amintesc era cineva care cauta un torpedo de mk3, eu am unu de pe un mk2 dar e exact acelasi tip, iarashi bord complet (nu ceasurile) are vreo 2 crapaturi de la soare.....si multe altele....

All times are GMT +2. The time now is 20:21.

- Copyright 2026 4Tuning